LenitaPegazica Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 ,,A więc to tak się bawimy?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 meh, i tak długo nie pociągnie na takim tępie... chociaż może. - pomyślał sobie brązowy pegaz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 -No cóż chyba jednak nie będę się oszczędzać... -Nic mi nie będzie spokojnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Hatte... uspokój się twoje skrzydło jest w kiepskim stanie, chodź wracamy na pas razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 -O co im do siana chodzi.? -Jeszcze trochę do końca trzeba wytrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Łatwo było zauważyć zamieszanie panujące w kluczu. A konkretnie dwa skupiska zamieszania. Jedno z tyłu, drugie z przodu. Symetrycznie, niedobrze. Entropia wszechświata nie może maleć. - Kremowy ogier uśmiechnął się na tę myśl. Zamieszanie z tyłu polegało na tym, że jakaś klacz skaleczyła się nie wiadomo czym podczas lotu, ale nie było z nią źle, leciała dalej, toteż nie połamała się. Pomagał jej Thunderbolt asekurując ze wszech stron. Zamieszanie z przodu natomiast polegało na najzwyklejszej chęci rywalizacji. Kuce z czołówki próbowały prześcignąć jeden drugiego, robiąc przy tym niezły harmider. Vunlinur zanurkował gwałtownie celując w lukę pomiędzy lotniczym peletonem a trzema uciekającymi pegazami. Wykorzystując nabrany dzięki lotowi w dół pęd prześliznął się na powietrzu i teraz szybował pod kłócącą się uroczą trójeczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Zajmę się sobą jak się skończy semest i będę miała czas-czyli nigdy. Wiem że nie jest ze mną dobrze ale to nie powud żeby rezygnować z marzeń... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 ,,Nie dam Ci się, to ja będę pierwsza." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Kremowy ogier patrzył z rozbawieniem na przekomarzający się waleczny tercet. Z czasem coraz trudniej tłumił śmiech. Czuł zdziwione spojrzenia kolegów i koleżanek za nim, ale walczący u góry nie zwracali narazie na niego uwagi. Nie wiedział do końca, co go tak rozbawiło. - Nie zamęczcie się tam za bardzo! - krzyknął ku wojującym pegazom. - w końcu do dopiero rozgrzewka! - Frunąc trząsł się ze śmiechu bez konkretnej przyczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Hatte... Ale to wygląda okropnie... pozwól że ci to chociaż trochę odkażę i zabandażuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Hatte... Ale to wygląda okropnie... pozwól że ci to chociaż trochę odkażę i zabandażuje... -Ehhh... -No dobra, ale robię to tylko dla ciebie.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 -No to tak pogrywasz.?! -Lenita była całkiem szybka. Fajnie by było po ścigać się z nią jeszcze raz. -Zremisowałyśmy. To dobrze, nie. Może kiedyś się zrewanżujemy. Co ty na to.? - E ty tam, ty na górze ... ty rób lepiej te okrążenia. Jeszcze Ci tam zostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 -Jasne, chętnie się po ścigam. -Ona jest fajna, może się zaprzyjaźnimy? ,,Jednak jestem w czymś dobra. Super." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 -Panie lekarzu.... kiedy będę mogła wyjść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Nie martw się... zaniedługo wyjdziesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 *doleciałem 3 na mete, popatrzyłem sie na dziewczyny* - Cholerka, niezłe są *uśmiechnąłem się sam do siebie, nagle poczułem że ktoś się zbliża, idą tu. Pociłem się* #powiedz cos miłego# - emmmm nieźle dziewczyny - powiedziałem ciężko przełykając ślinę. *przeszły chihotając, ja wyglądałem na troche zdenerwowanego. * Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 -Mam taką nadzieję... -Mogłabym cie o coś zapytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Słucham cię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 -Czemu jesteś tu ze mną, a nie się ścigasz z innymi? Dlaczego ci zależało na tym żeby mi opatrzeć skrzydło... Dziękuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 -Ja przepraszam, poniosło mnie... Nie , nie możesz zostać ...znaczy jeśli chcesz... Zostanę jeszcze godzinkę żeby się rozbudzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Spojrzał się zaskoczony w dół między przednimi kopytkami szukając oskarżycielskiego głosu. Nie trzeba było długo szukać, głos przyjął postać Solar z miną . - Mi? Ależ moje drogie, leciałem cały czas tuż za wami - obsobaczony ogier, niczym nie zrażony i wciąż uśmiechnięty, sfrunął korkociągiem w dół i przysiadł na ziemi tuż obok zwyciężczyń. - Nie miałyście ani jednego dubla. - Przenosił zawadiackie spojrzenie z jednej na drugą. - To jest, przynajmniej nie na peletonie - na te słowa roześmiał się. Zdziwione klacze spojrzały się po sobie nawzajem pytającym wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 *Zaczęłam chichotać.* ,,Jak on słodko wygląda, gdy się denerwuje." -Widziałaś go? Zdenerwował się, bo dziewczyny go wyprzedziły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts