cAnon Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Głowa z wolna ześliznęła mu się z kopytek, i ze skwaszoną miną zaliczył cloudface'a o chmurę, na którą z powrotem wleciała Hatte, która obiecała się nie odzywać. Kremowy pegaz zsunął się z chmury i sfrunął lekko na ziemię, straciwszy nadzieję, na jakąkolwiek rozmowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 -Wiecie dziś w świecie ludzi jest święto o nazwie tłusty czwartek. Polega na jedzeniu tłustych rzeczy, a przede wszystkim pączków. Więc przynisłam ich trochę< otworzyła wielki koszyk, a w powietrzu u nosił się słodki zapach lukru, dżemu, kremu śmietankowego i oczywiście ciasta pączkowego> - Bierzcie sobie dla każdego starczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Do klasy wchodzi Jej Majestat, Diament Nocnego Nieba, Współwładczyni Equestrii, Księżniczka Nocy - Luna. Z okazji Tłustego Czwartku postanowiliśmy przynieść wam te oto słodycze prosto z prywatnej spiżarni mojej siostry naszych zapasów, byście mogli się poczęstować. Jeśli coś zostanie, odnieście proszę do zamkowej kuchni. Nie krępujcie się, są pyszne. Bierz tą łapę Arjen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 *popatrzyłem na pączki* - Dieto przepraszam.... mniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 *Na sam widok takiej ilości pączków zaburczało jej w brzuchu.* -Mała przekąska chyba nie zaszkodzi. *Uśmiechnęła się i zaczęła jeść pierwszego, ale nie ostatniego pączusia.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Znudzony, podchodzi do ogiera ze zdjętymi słuchawkami z myślą, że przydało by się mieć w klasie jednak znajomych w liczbie większej od 1. - Siemanko. Słuchasz czegoś? - Zagadnął - A, i... to był spokojny przelot. - dodał po chwili, odpowiadając na zadane wcześniej pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Myślami byłam gdzieś daleko. Myślałam o Walentynkach, które się zbliżają. Kłuciłam się z myślami. Walentynki są beznadziejne! Ale nie chcę NIKOMU robić przykrości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Siemanko. Zawsze słucham muzyki w wolnych chwilach. Najczęściej słucham dubstepu, electro i drum & bass. A ty? *uśmiecha się* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Przysiadł obok rozmówcy, kontynuując konwersację: - Jaaa... Kiedyś tylko rock i metal, ale odkąd przywieziono w nasze strony tą niezwykłą, egzotyczną muzykępatrz ponymusic, to prawie wszystkich gatunków. Mamy na zajęciach całe tony wolnego czasu, nie uważasz? - Pokazał kopytkiem naokoło, gdzie klasa rozmawiała, spała, jadła pączki i bawiła się w najlepsze, a nauczycielka sfrustrowana przeglądała papiery z coraz większą zawziętością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Taaa... W końcu uczy nas Rainbow Dash. Pegazica która cały dzień mogłaby przeznaczyć na spanie na chmurkach. *śmieje się chwilkę* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Zdębiał na te słowa odchylając się do tyłu, i z przestrachem zerknął w stronę nauczycielki czy aby nie słyszała. Na szczęście wyglądało na to, że nie. Była nieobecna... duchem. Kremowy pegaz podszedł z wolna po pączka z kosza Hatte, po czym powrócił do interlokutora. - Wybacz, zgłodniałem od wyjścia ze szkoły - uśmiechnął się półgębkiem i zaczął wpaszczać lukrowaną zdobycz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Kiedy wpadnie pani profesor i zobaczy, że się obijacie, to nie będzie tak wesoło - Coś w tym jest. - zaczęła się cicho śmiać. - No, więc, czas na moje ćwiczenia. Skoro lubicie się obijać, rozniesiecie to. - podała pierwszemu lepszemu uczniowi kosz z listami. - Dziś będziecie pocztą walentynkową. Polatacie sobie. Jeszcze sporo tego towaru. - wskazała kopytkiem całe rzędy koszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 - Nie no spoko. *spogląda w kierunku nauczycielki* - Dużo tego. Będę musiał poszukać dość szybkiego utworu. *uśmiecha się* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 -Woah, praktyki zaraz na rozpoczęcie roku? - roześmiał się - no ładnie. W sumie, na logikę to pegazy się tym powinny zajmować. - Pogrzebał pyszczkiem w kupie listów. - Jakaś organizacja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Podzielmy to równo. Ktoś jest dobry z matmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 - Od treningu długo nic nie robilśmy, albo tylko ja - Mogę się tym zająć dla ruchu. * brązowy pegaz podniósł kosz i wyjął kartkę, która wydawała mu się najładniejszą spośród tych, widocznych. - Spójrzmy kto będzie pierwszym szczęśliwym odbiorcą... - Night Arrow ze zdziwieniem po cichu przeczytał imię, które tam się znajdowało. Dla pewności odwrócił ją, aby sprawdzić, czy jest tam gdzieś miejsce nadawcy, który się na to odważył, ale znalazł tam jedynie dużą literę "A" - No dobra tajemniczy nadawco, czas dostarczyć tą walentynkę. Chyba znam najprostszą i najbardziej niezawodną metodę na podrzucanie kartek. - uśmiechnął się zielonooki. * poczekał, aż większość pegazów z grupy się oddaliła, po czym sam wzniósł się w powietrze i przeleciał nad głową tej, która kazała im poroznośić pocztę, wypuszczając list z kopyt tak, aby mogła go swobodnie złapać. - Liczę, że uda mi się dotrzymać obietnicy - westchnął pegaz, spoglądając za siebię po raz ostatni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 - Czy ktoś powiedział... Matma? *szybko założył słuchawki i puścił sobie muzykę* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 -Może ja do czegoś się nadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Uśmiechnęłam sie do Kazia i pomyślałam 'Haha, gdybym miała słuchawki zrobiłabym to samo'. Wzięłam trochę pod kopyto troche do torby i trochę do już pustego koszyka. Wróciłam po ok. 9 min. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 *po dostarczeniu walentynek ląduje obok innych uczniów i zdejmuje słuchawki* - Nie było aż tak źle jak myślałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Nie mam zbyt dobrego humoru. W klasie księżniczki Celestii Luna na mnie nakrzyczała i mieliśmy temat o Walentynkach, dlatego wszystko robię z grymasem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts