MacTavish Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 < Brązowy pegaz, słysząc, że jest wywoływany od razu odpowiedział > -Już idę, już idę. < Night Arrow podleciał na pas startowy. Od razu spojrzał w stronę pani prof., oczekując na znak do rozpoczęcia testu > - Dam radę, dam radę... < W tej chwili usłyszał dźwięk gwizdka, którego tak wyczekiwał > - No to do roboty! < Na samym początku, ogier postanowił się rozpędzić, ponieważ było to ważne do przeprowadzenia kolejnych sztuczek, które sobie zaplanował. Najszybszym sposobem było wykonanie kilkunastu pętli w miejscu i tak też postąpił > - Tyle powinno wystarczeć, teraz czas na prawdziwy pokaz. < Najpierw poleciał w stronę obręczy, pomiędzy którymi przeleciał z dużą prędkością > - Pierwszy krok za mną. Teraz czas na trik numer dwa. < Night wzniósł się jeszcze wyżej, wykonując przy tym śrubę.Gdy już doleciał do pierwszej napotkanej chmury, zaczął ją okrążać i tworzyć kształt, co w efekcje końcowym dało znak strzały > - Myślę, że mogę już kończyć. Teraz czas na finał. < Po wykonaniu poprzedniej sztuczki nie zwolnił, ani na moment. Arrow Chowając skrzydła, wykonał zwrot w stronę pasu startowego i ponownie wykonał śrubę. Przy tej szybkości pikowania za pegazem wytworzyła się długa, dwukolorowa spirala w barwach, przypominających te z jego grzywy. Będąc blisko końca trasy zaczął zwalniać, aż całkowicie się zatrzymał, lądując na czterech kopytach. Kątem oka zdążył dostrzec to, co udało mu się wytworzyć tą ostatnią sztuczką > - I jak mi poszło, pani profesor? Wystarczy, aby zdać ten test? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 *podchodzi do słuchającego muzyki kucyka i siedzącego obok drugiego* - Siemka , jestem Wiktor..... Fajne CM, mój przedstawia Orła z Błyskawicą czyli logo GROM *pokazuje* - Hej.... kazik? czego słuchasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Witaj... Bo... tu jest tyle... pegazów... i... ona B-Bo ona jest taka wspaniała i w ogóle... jest dla mnie wzorem, ale boje się o nią cokolwiek spytać bo jeszcze wyśmieje takie beztalencie jak ja... Zawsze mi to mówili... w tamtej szkole... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Proszę, proszę. Jestem pod wrażeniem, Night. Oczywiście, że zdajesz. *powiedziała, po czym odwróciła się w stronę grupy* Hatte! Zapraszam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Hej Wiktor. *przybija z nim kopyto* Dzięki. Twój CM też jest spoko. Aktualnie... Słucham dubstepu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Zostaw przeszłość za sobą, co było gorsze minęło. Postaraj uwierzyć w siebie a osiągniesz swoje cele. I jeszcze raz powodzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 *Paczy na resztę uczniów* -Boję się ich troczę. *Grzebie w chmurze smutno* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 *Patrzy na kazia* - Czyżby DashStep? , czy bardziej SkrillPonex? A może vinyl scratch & the living tombstone - reading for days * widzi powoli idącego pegaza* -Thunderbolt! Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -Hejka Thunderbolt i jak poznałeś jakieś ciekawe pegazy?[nagle zauważa ślady łez na jego policzkach] -Tak, Solar Sky.[wydusił z siebie] -Coś się stało?[zapytałam głosem pełnym współczucia] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Witaj... O czym gadacie Nie nic.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -W sumie to o niczym, dopiero co się poznaliśmy.[nagle spogląda na swój CM] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 *podchodzi do reszty* -Um... Cześć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -Hejka, ja jestem Lenita [uśmiechneła się, zauważyła iż ma już sporo nowych znajomych] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 *podchodzi do grupki pegazów* - Witajcie wszyscy , mam nadzieje że się będziemy dobrze bawić *Uśmiech się i klepie Thunderbolta po plecach* - Nie martw się stary.... jak będziesz miał jakiś problem to wal do mnie śmiało, chętenie ci pomogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Co to jest ? Dzięki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -Ale o co Ci konkretniej chodzi, bo na chwilkę się zamyśliłam.[potrząsnęłam głową, by ułożyć sobie kręconą grzywkę] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Słucham wszystkich jakie wymieniłeś Wiktorze ale najczęściej słucham Vinyl Scratch. *spogląda na Thunderbolta* - Siemanko Thunderbolt *przybija z nim kopyto* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 [Patrzy z uwagą na swój Cutie Mark, mogłaby przysiąc, że przed chwilą wyglądał inaczej] *a może ktoś miął podobny i mi się pomyliło*[pomyślałam i znów spojrzałam na swój bok] [już wszystko było jak dawniej] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Lenita... wszystko w porządku? *pyta z lekkim zdziwieniem* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 *patrzy się na kikiz* - uuuu ..... jakie ty masz zarąbisty kręcone włosy *zaczerwienił się* - tzn... chciałem powiedzieć że sa ładne... * odwraca się do kazia* - Kaziu może mi polecisz jeszcze jakieś fajne utwory? *patrzy znowu na kikiz , która wygląda na jakąś zagubioną* - Kikiz ? coś się stało? W czymś ci pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 *zmienia utwór w MP3* Masz Wiktor. Posłuchaj tego. *podaje jedną słuchawkę Wiktorowi. W słuchawce leci utwór: Kill The Noise - Deal With It Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -Wszystko dobrze, wydawało mi się, że mój Cutie Mark nagle się zmienił, ale już wygląda normalnie. [obejrzałam swój bok, i zaczęłam się uśmiechać] -To się ciesze Lenita, że jest już dobrze.[odpowiedział mi Kazio] -A i Wiktor, dzięki mi też podoba się twoja fryzura. Choć w moim przypadku ciężko okiełznać te niesforne kłaki.[potrząsnęłam głową, by pokazać, że naprawdę ciężko je ogarnąć] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - A co ja mam powiedzieć moja droga. *zarzuca długą czarno-białą grzywę na prawe oko* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 ja tam nie mam problemu... *uśmiecha się i pokazuje krótke czerono-czarne włosy* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts