Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Gdybyś jeszcze umiała zdjąć mi tą biżuterię z rogu byłbym ci wdzięczny. Czekałem aż rozwiąże mi więzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Powoli udało jej się, a potem jednym ruchem kopyta zdjęła obrączkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Znajdź coś długiego i twardego. Trzeba ci zrobić usztywnienie dla kopyta i skrzydła. Wytrzymasz nastawianie? Rozglądałem się po pokoju szukając czegokolwiek nadającego się na szynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Co ty na to? - pokazała długi kawał metalu wystający ze skrzyni, w której niedawno leżeliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Idealny. Ale czy wytrzymasz nastawianie kości na żywca? Boli jak diabli. Zabrałem się za wyrywanie pręta za pomocą magii. Starałem się wydać przy tym tyle odgłosów, ile to konieczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Znasz jakieś zaklęcia ogłuszające? - zapytała, krzywiąc się przy prostowaniu chorego skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Nic tak nie ogłusza jak wciśnięcie w ścianę z mocą tura mechanicznego-powiedziałem-No, jest kilka czarów i znam jeden. Ale działają trochę gorzej, a raczej krócej. I nie ma efektu połamanych kończyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - A tam, dawaj. - stanęła przed tobą. Z jej czoła ciekła krew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Rzuciłem w jej kierunku czar ogłuszenia. Był to bardzo zaawansowany czar. Zaawansowany, bo modalny. Starałem się, by czar działał krótko. Tyle, by ją dobrze opatrzyć. Później rzuciłbym na nią znieczulenie. Zabrałem się za pierwszą pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Kate osunęła się na podłogę dzięki zaklęciu, więc mogłeś spokojnie zabrać się za nastawianie i pierwszą pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Obejrzałem ją dokładnie w poszukiwaniu ran i złamań. Porwałem potem swój płaszcz tak, by starczyło na wszystko. Starałem zrobić się wszystko dokładnie i tak właśnie wyszło. Skończyłem tuż przed tym ,jak się miała obudzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Kate otworzyła oczy i spojrzała na ciebie. Zauważyła, że jej nogi i skrzydło są unieruchomione, a rany opatrzone. - Dzienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Do usług. A teraz chodźmy uszkodzić jakiegoś sitha. Znaczy się ja pójdę, a ty się gdzieś ukryjesz. Ma być to miejsce, którego nie znajdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Taaa, już mnie nie widać. - skierowała się ku ścianie i wyjęła spod skrzydła (zdrowego) miecz świetlny. Szybko wycięła tam dziurę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Przynajmniej masz się czym bronić. Dobra, ja idę zdobyć sobie broń. Przestawić skrzynię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Kate machnęła kopytem i weszła do pomieszczenia za dziurą. - Czysto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Przystawiłem skrzynię. Spojrzałem się po pomieszczeniu w poszukiwaniu drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - No chodź! - szepnęła Kate z pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Odsunąłem skrzynię i poszedłem do Kate. W międzyczasie schowałem za skrzynią dziurę. -No idę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Za tobą rozległy się krzyki droidów. Kiedy się obróciłeś zobaczyłeś ich części leżące na ziemi, a obok nich Kate. Wycięła kolejną dziurę, nie patrząc na drzwi obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Czysto, taaaa. Poza tym, ty jesteś ranna! Już lepiej mów, gdzie chcesz iść. Tylko nie walcz. Przypominam, że nie jesteś w najlepszym stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Jakbyś musiał mi to mówić... - westchnęła Kate i przeszła przez kolejną dziurę. Nagle statkiem szarpnęło i oboje runeliscie na ziemię. Przez okno widać było kapsułę, która właśnie opuściła wasz statek, a w drugim, szybko zbliżającą się powierzchnię planety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Aaa. Wszyscy tutaj zginiemy-panikowałem. Nagle pomyślałem o szybowcach-Szybko wytnij dziurę. Poszybujesz. Ja sobie poradzę-szybko powiedziałem Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Fajny kawał. Chodź. - szybko przelazła przez koleją dziurę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Poszedłem za Kate. Bałem się, gdzie mnie prowadzi. Nie wiedziałem, czy zdążymy uciec na czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts