Krulig Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Tak, ale żadko się zdarzają u mnie podróże. Jesteś niewieżący i nie chodzisz do kościoła? Edytowano Marzec 6, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Tak, jestem i nie chodzę Czy jesteś "na czasie" z wszystkimi obecnie wychodzącymi i "starymi" odcinkami MLP ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie. Uważasz siebie za ideał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie. Masz pluszaki mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Te zrobione przez Hasbro - nie Lubisz PKP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie. Jesteś głodny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie, właśnie obiad zjadłam. Hug? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Poplosie Lubisz zwierzęta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 bardzo Lubisz Spike'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Tak Lubisz czarny? Edytowano Marzec 6, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Tylko w nim jakoś wyglądam. Oglądasz American Horror Story? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie Hodujesz karaczany madagaskarskie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Um, nie. Lubisz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 OFC I DO OGLĄDASZ KUCYKI? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) tak czekasz na kogoś wyjątkowego? Edytowano Marzec 6, 2014 przez Piter2224 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Tak Masz obok siebie kawałek ciasta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie. Masz bałagan dookoła siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie. Będziesz dzisiaj oglądać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Tak i nawet oglądałem. Będziesz w ciągu miesiąca na dużym ponymeecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie, ale wybieram się do Krakowa na koniec wakacji na ogólnopolski konwent MLP. Będziesz dzisiaj długo siedzieć przy komputerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Tak, jak co dzień.. Uczysz się na każdy sprawdzian/kartkówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Nie. Po co? Masz talent do chamstwa? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Nie. Uważasz że ponymeety są świetne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Nie wiem, nie byłam. Słuchasz teraz muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Chwilowo nie. Lubisz oglądać TV? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts