Sir Hugoholic :3 Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Jestem aktualnie. Czyli tak. Spróbujmy jeszcze raz... przytulisz? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 tak ;3 Lubisz ciastka? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Oczywiście Czy masz dobry humor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie .-. Wiesz co to zwojnica? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie, jestem głupia. Masz skłonności do depresji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie, raczej nie.. Słuchasz teraz muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Zawsze Masz ochotę na czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie. Boli Cie coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) Taaaaaaaak! :3 NINJA! Nie ;c Lubisz zimę? :3 Edytowano Marzec 5, 2014 przez Sir Hugoholic :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 I tak i nie... Tak bo jest na swój sposób piękna. Nie bo trwa za długo i jest.. zimno? Lubisz policjantów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Brak zdania, zależy od policjanta, widziałem i zakały i tych "dobrych". Lubisz sok pomidorowy? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nigdy nie piłem, ale raczej by mi nie posmakował więc nie. Szybko tracisz pieniądze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie. Masz 100 lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) nie sam/a na siebie zarabiasz? Edytowano Marzec 5, 2014 przez Omega Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) Tak Nie Czytasz teraz? Edytowano Marzec 5, 2014 przez Skoda Octavia De Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak, Twojego posta Jesteś fanem MLP? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak Jesteś na forum dłużej niż rok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak, jestem dłużej niż rok. Miałeś/aś kiedyś dobry humor bez większego powodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak ale rzadko mi się to zdarza. Lubisz dużo jeść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak. Jesteś kretynem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Za pewnie. Słuchasz teraz muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak Chodzisz późno spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak. Lubisz różowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak! ;3 Lubisz mleko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak Lubisz mięso? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts