Unbridle Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Tak. Lubisz poznawać nowych ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 tak czy lubisz jeść pączki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 tak lubisz słońce? (Celestia Patrzy ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Co mówiłeś, nie zrozumiałem? (Celestia się odwraca) Nie, wole księżyc. Nie usłyszała? Prowadzisz dziennik lub coś podobnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Nie. Masz kucyki na tapecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Tak http://puu.sh/2vvy6 Lubisz gry na PC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Tak i też mam Total War Shogun 2 i Sniper-Ghost Warrior. Masz rodzeństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naogim Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Tak. Masz figurkę Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Nie. Masz zdolności plastyczne ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Nie, a szkoda. Czy w Korei wybuchnie wojna? (Jak o tym myślę już widzę płaczącą Fluttershy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 tak i wtedy [wywieszam flagę ZSRR] coś się na świecie zmieni. grasz w minecrafta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 nie masz kartę płatniczą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Nie, wole gotówkę. Oglądałeś/aś dziś jakiś film pełnometrażowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 dzisiaj, wczoraj, przedwczoraj. uwielbiam ten film. nosi nazwę "moje jedyne i niepowtarzalne życie". masz jakiś gadżet z podobizną Rainbow Dash? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Nie :-( Masz ochotę na tosta z masłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 czemu nie kiedykolwiek przesiedziałeś całą noc NA NAUCE? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julieyq Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Jakiej odpowiedzi oczekujesz? Oczywiscie ze nie! :O Czy wiesz, jaki odgłos wydaje zebra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 nie czy miałeś kiedyś tak że się czułeś jakby była dziewiętnasta a nie wpół do ósmej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humpty Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 nie czy skakałeś na bangi (nwm jak się pisze :_( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 tak na (takim dla dzieci ) lubisz kamienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Tak Masz jakieś symulatory na kompie. Zarombisty symulator: http://powdertoy.co.uk/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 obecnie nie, ale bardzo lubię, szczególnie takie z wysokim poziomem realizmu. czy mówisz czasem nie, choć myślisz tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 nie *tak* hehe Czy ktoś mówił ci że oglądanie MLP lub bycie Bronym jest dziecinne lub wyzywał cie od pedałów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Nie, pewnie dla tego, że nie mówię tego byle komu i nie mam żadnych kucykowych gadżetów [Nie mam, gdzie się w nie zaopatrzyć :-(] Rozwiązałeś/aś kiedyś krzyżówkę całkiem sam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 nie pamiętam miałeś kiedyś 2 razy za to samo warna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts