Serox Vonxatian Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nope Czy znasz rosyjski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 не Boli cię coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 niet,ale chciałabym się nauczyć ;_; Widziałeś kiedyś tubylca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Tak, ja nim jestem Masz kota w głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Witaj tubylcu Nie mam,jedynie jakieś włosy się znajdą xd Lubisz Voldemorta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Taaaak. Czy chciałabyś użyć guzika mogącego obrócić ludzkość w pył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Czasami mam taką ochotę (wariacki śmiech). Wybierasz się na ponymeeta do Krakowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nie :c Lubisz ryż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 (Ryż to imię mojego kolegi tak lubię go ) A tak serio to lubię ryż (nie nie jestem chińczykiem) Byłeś lub mieszkasz w Chinach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 nie słuchałeś kiedyś /słuchasz Tree Days Grace? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Niet Masz lub miałeś kiedyś matrioszkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 nie posiadasz jakieś figurki MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 tak Masz teraz katar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nie ^_^ Czy przeszkadza Ci to że połowa internetu to zdjęcia kotów ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 tak czy wolałbyś aby to były kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 tak lubisz flaki na drucie kolczastym (gorefiki) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 mógłbym przeczytać piszesz własne opowiadania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Próbuję wchodzisz czasem na 4chana ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 nie, swoją droga nie wiem nawet za bardzo c oto jest (tak nie wiem co to 4chan) Chciałbyś ze mną pogadać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Tak ( bo czemu niby nie?) Czy grałeś kiedyś w D&D? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nie, ale bardzo bym chciał. Kręci cię fantastyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Tak ( D&D to ojciec fantastyki. Kto nie spróbuje nigdy nie zasmakuje prawdziwego fantasy.) Czy wiesz co to Mistrz Podziemi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Nie (górnik?) Pojechałbyś/pojechałabyś do Ameryki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 NIE. Znasz hymn ZSRR? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 niestety zaśpiewałbyś hymn hiszpanii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts