Melody Warbleness Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Zasada taka sama jak w zabawie "Co mówi avek?". Tyle, że mowa jest o sygnaturze, jak sama nazwa wskazuje. Nawet, jeżeli ktoś nie ma gifa, czy obrazka, a na przykład linki, albo jakieś teksty, to można nawiązać do czegokolwiek. Np. do tytułu, avka, nazwy.... No to zaczynamy! Oczywiście ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 O cześć c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Buahahhahahahaha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Buahahaha!!!!! Jam siać chaos i zło!!!! Do Symphony Ja rządzić ponad chmury!!!! Do Phinbelli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 A teraz czas na: HNNNNGGGGGGGGGGGG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Palimy, niszczymy, krwawimy i śmiejemy się złowieszczo BUAHAHAHAHA!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Przysięga. Z mojej można wyczytać wiele Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Znak pokoju!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Ten wzrok zabija Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Eyeup Ja mam oczka dwa i czerwone jedno mam!!!! Cadence i Shinning Armor = Love Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varthy Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Spieszmy się kochać kuce, tak szybko odchodzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Babeczki z Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 For Tau'va. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Idziemy i idziemy i dojść nie możemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 U_u wierszyk o śmierci (jeśli można to nazwać wierszykiem xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Melodyjka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Widać że ma takie same gusta muzyczne jak ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Fuck Yeah!!! Po twarzy Dash - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 THREE DAYS GRACE BITCHES Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Dużo tych linków.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Ahh... jakie słoooodkie.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 20% Cooler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Awwwwwwwwww yeah!!! Latać, choćby na koniec Equestrii! do Phinky Cydr rządzi!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Bądź miły dla innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się