Kamiiru Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 (edytowany) Nit nie pokona naszego duetu , wiec zostaw ten cydr. Edytowano Sierpień 3, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Jestem wentylatorem Pinkie i Rarity - dobrze, bo mamy upalne lato Aha, coś tam też tam, rysuję, więc wejdź tam i oceń tam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Walić wszystko, ja mam kucyka!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Jestem paskudnym animcem i do tego ktoś wcisnął mi w oko zegarek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Dr House zawsze spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Sygna mówi, że Kamil lubi Pinkie i Rarcię. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Czarny smok zdobi tą sygnę.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 (edytowany) Dancing with the star... and Slenderman... Edytowano Sierpień 11, 2014 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 So many good words... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Wixa była ostra. A ja sobie tyle tapety na mordę nałożyłem, że drogi nie widzę. Sajback - ten smok z mojej sygny to Spike, więc zdecydowanie nie jest czarny xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Wcale nie jestem uroczy! Bój się mnie! (To jest Spike? lel) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 ,,wo, wo! epidemia żywych trupów!" .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Tak się cieszę, że tu jesteś!... A teraz idź stąd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 "Przeczytaj sobie ten cytat, a potem porozmyślaj, czy jesteś ludziem, czy może nie-ludziem!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Musisz wiedzieć że tanie wina są dobre. Wybacz że nie powiedziałam. (Spike? Lel v2 ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Śpiewam sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Such sig, such effects, wow, such beauty OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 ,,Ej! idziesz oglądać turniej? Nie, idę zjeść Spike'a " ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Móóóóóój piesek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 ,,paczcie jak mi się błyszczy i błyszczy, że ulala" xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Ratunku, ratunku przed tym uczuciowym potworem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Scena z anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 "Cześć! To my - Pinkie i Rarity! Jesteśmy ulubionymi kucykami KamilaPL 94! Zapraszamy na jego dA, blog i temat z rysunkami!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Patrzcie jak tańczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kilrogg Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Hey widzicie jestem wielkim fanem Pinkie Pie i Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się