Magus Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Władczyni Equestrii w pełnym majestacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 "Władca Kryształowego Królestwa" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 "No i gdzie ja położyłam ten diadem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Ciekawe dokąd mnie zaprowadzi ta wyrwa w czasoprzestrzeni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 "Mocarność jest mroczna i mocarna." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 steampunk Doktor pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 ej ej wypuść mnie :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 bo spoilerowa moda . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 (edytowany) Otwórz spoiler tu, otwórz spoiler tam, a teraz popatrz jak wysoki level mam Edit: Lecę bo chcę, lecę bo życie jest złe... Oraz spoilerek. Edytowano Październik 15, 2014 przez BezimiennyKot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 Bez kija nie podchodź, bo napuszczę na ciebie znajomą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Fluttershy płacze z powodu clopów xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 http://m.youtube.com/watch?v=3BWEtyCV7D4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Flutterborn! Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal! Huzrah nu, kul do od, wah aan bok lingrah vod Ahrk fin tey, boziik fun, do fin gein! Wo lost fron wah ney dov ahrk fin reyliik do jul voth aan suleyk wah ronit faal krein Ahrk fin kel lost prodah, Do ved viing ko fin krah, Tol fod zeymah win kein meyz fundein! Alduin, feyn do jun, kruziik vokun staadnau, voth aan bahlok wah diivon fin lein! Nuz aan sul, fent alok, fod fin vul dovah nok, fen kos nahlot mahfaeraak ahrk ruz! Paaz Keizaal fen kos stin nol bein Alduin jot! Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Kto mnie obudził?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 ten mrok ta ciemność ten czerwony róg :'D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Rage quit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 staty tak bardzo~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 "x$#@ przegrałem" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 ah ten wiatr w grzywie xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Rage Quit! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 "Mam Was na oku" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Luna Im Watching You. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 fan różowego i fioletowego xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 "Znowu Game Over" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 "Zawiodłam się na tobie..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się