Gość Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Obejrzałem ten gameplay (a zaraz potem inny, bo ten Władca Szynszyl przynudza) i widzę, że Jinx ma mieć wszystko oprócz E pod AD... Good. Ciekaw jestem, czy Runaan's Hurricane działałby z jej Q. Wydaje mi się, że z minigunem tak, ale z rakietami niekoniecznie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Jeśli działa z jednym, to z drugim też. Poza tym, bezużyteczny item jest bezużyteczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Też nie jestem fanem Huraganu, ale powinien się sprawdzać. Bo jakoś nie widzę Jinx budowanej na krytyki. Ale ja jestem noobem, więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 (edytowany) Właśnie chyba jest bardzo dobrym carry, żeby budować ją normalnie. Duży range, buff do AS, pewnie mocne skalowanie z AD - więcej nie można chcieć.W przeciwieństwie do ostatnich AD carry, czyli Luciana i Quinn, Jinx wydaje się być podobną do "normalnych" carry jak Cait, Ashe czy MFka.Z innej beczki, jakie obstawiacie wyniki w meczu Fnatic vs. Royal Club? Ja stawiam 1:3, ale biorąc pod uwagę, jak idzie ta pierwsza gra, Fnatic może nie wygrać nawet jednej gry. Edytowano Wrzesień 28, 2013 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 (edytowany) Zac dostał kompletnego stompa w pierwszej grze? Lepiej picknijmy go w drugiej, na pewno poradzi sobie lepiej! Oj, naprawdę będzie 3:0 dla RC.YOLO w 2 minucie, GG Fnatic. Edytowano Wrzesień 28, 2013 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Mnie zastanawia, dlaczego nie zbanowano Orianny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 (edytowany) Faktycznie, może będzie. Jednak nie będzie. Huehue. Edytowano Wrzesień 28, 2013 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 (edytowany) I ponownie nie zbanowano Orianny ... Dlaczego mam wrażenie, że będę oglądać ten sam mecz po raz trzeci? Edytowano Wrzesień 28, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Bo będziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 The fun has been tripled! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Nadchodzi tydzień Mistrzostw Świata. Populacja grających Orianną na midzie oraz Aatroxem na dżungli zwiększa się. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Jednak będzie 3:1. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 NIE!!! Nie Rumble!!! Ludzie zaczną nim grać, a chciałem go kupić ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 To co mam kupić za 4800? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 A co to za problem, że champion jest grany? Nie jest grany często i nie będzie, choćby grali nim w co 2 grze na turniejach. Pamiętam czasy, że faktycznie był bardzo często pickowany na turniejach, a w yolo Q pojawiał się rzadko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Done. Rumble dołącza do moich champów . If on Decepticon turf you happen to tumble, look out, robot, 'cause here comes Rumble! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Będzie 3:2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Zaiste... Napisałem zaraz przed tym throwem. Czyli dobrze przewidziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 3:1!!! Royal Club w finale! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 To co mam kupić za 4800? Xeratha. Po wydaniu Jinx stanieje akurat do 4800. Chociaż nie wiem, po co pytasz o takie rzeczy. Na Jinx oszczędzaj, a nie IP wydajesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Możliwe, nie słyszałem. Jeżeli tak będzie, to trochę szkoda, bo lubię Xeratha w obecnej formie i liczyłem na buffa, a nie na spory rework... Jakbyś dał linka to tych informacji, to byłbym wdzięczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 A dziękuję. Po przeczytaniu tego stwierdzam, że jednoznacznie nie jest napisane, że jego obecne W będzie ultem, lecz jedynie, że będzie miało baaaaaaardzo długi czas odnowienia. Może zrobią to tak, jak z E Ashe. Ma czas odnowienia 60 sekund, a nie jest ultem. Przynajmniej taką mam nadzieję, że tak to zrobią, chociaż brzmi to nierealnie. No i +2000 zasięgu (nawet kosztem pożerania many) to byłoby strasznie dużo jak na skill, który nie jest ultimatem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Przyuważ że napisali tylko o 3 poziomach tego skila. Wniosek - 3 lvl zwykle ma tylko ulty i nie ma tu wyjątków. No, może są i champy które rozwijają R na 4-5 poziom, ale to raczej nie zmienia faktu że nie mają ograniczenia 3 na QWE xD Wniosek - to pewnie będzie jego nowe R. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 (edytowany) Przepraszam, że się wtrącę, ale zauważyliście (w sumie osoby poniżej platyny musiały), że ostatnio stała się strasznie modna zasada "order pick"? Dostaje epilepsji za każdym razem gdy ktoś mi pisze "sry, order pick, respect for players better than you" (wiecie, tego typu ingliszańskie glify). Piszą mi, że Riot wymyślił tą zasadę, a te brązy wyznają jakiś kult tego "prawa". Ostatnio nawet pół teamu chciało mnie zreportować za to, że nazwałem order pick zasadą brązu. Próbują mi jeszcze wmówić, że jest to zasada, która obowiązuje w diamencie, co jest oczywiście ***** prawdą (mam kontakty w diamencie ;d). Jak się tak słuchają Riotu, to niech jadą full-polecane, bo przecież Riot ustala metę. Edytowano Wrzesień 30, 2013 przez Lucpon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się