Jump to content

Wniknijmy w lola bardziej - Czyli o wszystkim i o niczym

Cloud Kicker
 Share

Recommended Posts

Na tegoroczne Halloween:

- Officer Vi

- Skin do Zyry
- 5 ikonek

- Skiny wardów
- Skiny z poprzedniego Harrowing
- Tajemnicze Prezenty - kupujesz komuś taki i losuje mu jakąkolwiek skórkę do posiadanej postaci. Może wylosować ci skina np. za 520, albo nawet Pulsefire Eza czy Spirit Guard Udyra.

grałem AD Taricem...

grałem Taricem...

Taricem...

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay! :v

Ślimak - nie gay, biseksualista, bądźmy poważni i trzymajmy się faktów ;>

Teraz planuję wyremontować jakiegoś innego champa na build nieczęsto używany.

Jakieś pomysły? Gdzie zaznaczam, postać musi mieć co najmniej jeden skill dedykowany(z dużym przelicznikiem) pod dany build jak AP Yorick(1.0 ratio duch+obrażenia magiczne na W i E) itp.

Jakieś pomysły?

AD Thresh. Albo AP Gangplank. Albo AP Soraka na midzie. Jak umie się ogarniać całą mapę i wie, kiedy użyć ulta, to zabawa jest przednia i nie musisz się nawet ruszać ze swojej linii, by pomóc w walce :rainderp:

Wszystko wypróbowane - AP GP OP, AP Soraka jest zmorą każdego maga bo ma silience i się leczy, AD Tresh to bohater jednego hita - czekasz aż ci się pasywka załaduje z E i pizd, przeciwnikowi znika czasami nawet 70% HP(kwestia armora, resów i crita).

Słowem, takie rzeczy to ja na co dzień staram się wyciągać, jak AP/AS Xin :D Albo ostatnio AD "Pokemon Master" Malza :D

DanteAxe... Randomville i reszta... Czekałem, aż kiedyś to zrobi, ale szkoda, że nie użył Sejuani ani Valora w tym. Podejrzewam, że to z powodu braku plików (wiem, kiedyś użył, ale starej Sej), lecz i bez nich to jest hilarious!

Przynajmniej serwer działa mu sprawnie, nie tak jak EUW :ming:

A EUNE jest śmieszny, Ci Rumuni, Czesi i Grecy, co to zdania po angielsku nie umieją złożyć...

Hmm... a tak w sumie to od kiedy Cygnus gra w LoLa? :rainderp: