Flutteryay Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Hm... ESFP albo ISFP, ponieważ nie kapuję pierwszego pytania. Scootaloo albo Fluttershy! ^^ Jestem w siódmym niebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 @Flutteryay W pierwszym pytaniu chyba chodzi o to , czy jesteś ... hmmm .... bardziej "cicha" , czy bardziej "wybuchowa" (przynajmniej ja tak to rozumiem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 ESTJ - :smug: tego drugiego nie robię bo mi się nie chce xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galanthel Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Jestem albo skrzynką na listy, albo jej właścicielką. Według mnie się zgadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 INTP czyli... A z Lukinerowego testu wyszło ENTJ czyli... Czyli nie jestem Pinkie :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Big Macintosh Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Mi tam wyszło Cheerilee, a w tym krótszym Pinkie. Nie koloruj postów. ~warmi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Um... Dwa razy mialem INTP czyli wychodzi ze jestem Twilight Sam nie wiem czy to źle czy dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 TAK, Jestem Luną! INFP, bez paczania : P PS. teraz sprawdziłem - na obu to samo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Kilka miesięcy temu wyszła mi Luna, teraz Fluttershy - bardzo podobne postawy. I to jest trafny wynik, taką osobą właśnie jestem - skrytym idealistą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Ja z tego pierwszego testu ESTP, czyli A z tego drugiego nie wiem , bo aż tak dobrze angielskiego nie znam, a mógł by ktoś przetłumaczyć ? Bo niektóre rozumiem, a niektórych nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Mi W obu testach i w krótkim i dłuższym wyszło INFJ czyli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Mi wyszło: Twilight + Rainbow Dash +(w dużo mniejszym stopniu)Rarity... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 W pierwszym: INTP = W drugim: ISTP = Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swag Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Pierwsze: INTP Drugie: INTJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrocznyburak1 Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Mi wyszło ENFJ czyli Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 A mi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Z pierwszego: Z drugiego: Ciekawe, ciekawe... @down Tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Daje 3 test http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp i Tłumaczenie dla leniuszków http://www.trener.pun.pl/test-mbti-4.htm W tym wyszło mi ISFJ czyli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Z pierwszego: Z drugiego: Z trzeciego: Chyba mamy zwyciężynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Twilight i Spike ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Z twojego Zandi mi wyszła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Z pierwszego wyszła mi Scoot (lulz) A z drugiego cheerilee... Wait what?! Tego bym się nie spodziewał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zethariel Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Trochę się nie zgadzam z tym, że Twilight jest INTP, nimniej jest to dyskusja na inny temat Mi wyszło INTP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RasialdoDrewnialdo Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 ESTP!!! xD :3 A z drugiego ESTJ ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluandar Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Z mojego testu wynika że jestem Twilight INTP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts