Jump to content

Kucykowy Test MBTI

Recommended Posts

1 test wyszło mi spike a w drugim tak samo O_O a w tym co podała osoba nademną to wyszło że twilight i do tego zauważyłem(pacząc posty na innych stronach) że tym co wyszło w jakimś teście spike to w innym twilight wychodzi

• 3 weeks later...

ESTP (na początku trochę nie zrozumiałem pytań i wyszedł mi Spike...) Tak naprawdę, to większość testów pokaże nam to samo...dlaczego? Moim ulubieńcem jest RD, dlaczego? Bo mam do niej podobny charakter i dlatego pewnie w większości quizów wyszłaby mi Rainbow Dash...To samo będzie u np miłośników Twilight...Będą odpowiadać mądrze i rozważnie i będą uważać na szczegóły...jak ona.

Wykonałem tylko pierwszy, nie jestem zbyt .... w zasadzie w wcale kumaty z anglika :P Wyszła mi Luna co mnie troszkę zdziwiło ale po zapoznani się z Wikipedią coś w tym jest. Mam nadzieje że mój brat nie wykopie mnie na księżyc tak jak Celestia Lune :(

Kolega wyżej ma rację w przypadku wielu testów, ale nie tego.

Cóż...to ja z tego nic nie rozumiem.. na każdym teście wychodzi mi RD, więc pewnie to nie wada pytań, tylko po prostu mam charakter bardzo zbliżony do Rainbow Dash...

Share

• Create New...