KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Nie obrażaj mnie - powiedział ci. Lecieliście w stronę przekaźnika, aż nagle na twoim radarze wykryto myśliwce wroga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Na stanowiska strzelnicze - krzyknąłem do swoich ludzi i sam wskoczyłem na jedne z nich, aby chronić "naszego" statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 Wszyscy zajęli swoje stanowiska. Po chwili myśliwce wroga otworzyły do was ogień. - Myśliwce na szóstej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Zacząłem strzelać - może szybciej Faaster - krzyknąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Nie moja wina, że oni tutaj tyle tego nawlekli - powiedział. Statki wroga strącałeś co piąty strzał, lecz statek miał dobre osłony, więc na razię nie trzeba było się bać o uszkodzenia. - Za kilka minut dolecimy do przekaźnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) - Jeśli nas w tym czasie nie zestrzelą - powiedziałem pod nosem i starałem się zestrzelić przeciwników. Edytowano Maj 27, 2013 przez kameleon317 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Wasz statek manewrował pomiędzy pociskami, a ty zestrzeliwałeś kolejne statki wroga. Po chwili dolecieliście do przekaźnika i wskoczyliście w nadprzestrzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 - To gdzie nas poniosło, Faaster? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 - Lecimy prosto na Cytadele, Rada musi się o tym dowiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 No to lecimy - po czym odszedłem od stanowiska strzelniczego i usiadłem obok Faastera na mostku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Nie spodziewałem się takiego obrotu spraw - powiedział Fasster kiedy usiadłeś koło niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - To znaczy, że nagle pojawi się nowa rasa z wielką flotą. No w sumie, gdybyś mi to powiedział wczoraj wziął bym cię za wariata. Jestem strasznie ciekaw reakcji Rady. Nie mogą tego zignorować, ale Rada to Rada. Wszystko ma gdzieś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Oby nie zrobili tego samego co z raknii. Tylko wariat chciałby wyleczyć Genofagium. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 - Kroganie to nie to co kiedyś, ale i tak lepiej trzymać ich populacje pod kontrolą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 - Yup. Ostatnio, jeden mi podskoczył i powiedział że "Jak nie oddam mu kasy, to wsadzi mi Shotgana w dupę i strzeli trzy razy" Ja mu nie jestem winny nic. A SOC? Nie zareagowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 - SOC jest słabe. Tak samo jak rada. Ja idę zobaczyć co u Sama - powiedziałem po czym ruszyłem poszukać Sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Był w Sali Medycznej, badał tamtejszą technologie. - Dziwna technologia, przyznam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - Coś przydatnego lub bardziej zaawansowanego - spytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 - Zaawansowanego? Nie znalazłem narazie. Przydatnego? Znalazłem coś co się nazywa, smartfon. Coś ala nasze datapady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 - Można z tego coś wyciągnąć na temat ich armii czy czegokolwiek na ich temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 - Nie. Ale znalazłem fajną gierkę. Zwie się pasjans, jest najlepsza, w jaką kiedykolwiek grałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 - Aha - powiedziałem po czym pożegnałem się z Samem i wróciłem na mostek - ile jeszcze - spytałem Faastera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2013 - Ten złom jest gorszy, niż pojazd Vorchów. Za dziesięć minut powinniśmy dolecieć, w NAJLEPSZYM PRZYPADKU. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) - SOC nie będzie chciał nas wpuścić. Nieznana jednostka niefigurująca w bazie danych. Trzeba się będzie tłumaczyć... Edytowano Czerwiec 16, 2013 przez kameleon317 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 - Tym to już się ja zajmę. Ty idź sobie coś porób, a ja zajmę się wprowadzaniem nas do sieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts