kameleon317 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Pomyślałem o działach po czym zjechałem piętro niżej, aby skalibrować tamtejsze działka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 To co ty nazwałeś działami, to okazało się tylko kupą złomu. Nawet działka przeciwlotnicze tego statku miały większą moc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 W jaki sposób zniszczyli naszą flotę - spytałem siebie w myślach po czym zacząłem szukać jakiś informacji o tej rasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Znalazłeś jedynie parę dziwnych przysmaków tej rasy, na opakowaniu widniał napis Snickers Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Z doświadczenia wiedziałem, że lepiej nie tykać jedzenia, które nie pochodziło od Turian albo Quarian. Wróciłem na górę i czekał aż dolecimy na cytadele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - ... Tak, statek ze złomu. Lepiej tego nie ująłeś co? - powiedział Fasster. Rozmawiał z wieżą i rejestrował statek by mógł zadokować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Stanąłem za nim i czekałem na odpowiedź wieży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 - Skąd macie ten statek? - spytała się Wieża. - Znaleźliśmy. Możemy lądować? - odpowiedział wkurzony Fasster. Wieża przez kilka minut się nie odzywała, ale dała wam pozwolenie na lądowanie w doku F42 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 - Ciekawe ilu z SOC przyjdzie nas przywitać - uśmiechnąłem się do Faastera - od razu będziemy musieli odwiedzić naszego radnego. Wtedy on to przekaże reszcie i pójdziemy do Nory Chory. Dobry plan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Jak w pierwszej kolejności nie otworzą do nas ognia, to dobry plan - odpowiedział Fasster. Po chwili elegancko wprowadził okręt do doku, i można było już wyjść z tego statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - No dobra - powiedziałem po czym wyszedłem ze statku na Cytadele. Ciekawe kto nas przywita... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Kiedy wyszliście na pokład Cytadeli, przywitało was z dobrych 20 Funkcjonariuszy SOC celujących w was, i Egzekutor Pallin. - Skąd wytrzasnęliście ten złom? - spytał się podchodząc do was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Uniosłem ręce po czym powiedziałem: - Pożyczyliśmy - uśmiechnąłem się - od nowo napotkanej rasy, która wybiła kilka setek turian. Z tego co wiem jedynie my uciekliśmy. Szczegóły omówiłbym bez wycelowanych we mnie Mścicieli i przy szklaneczce Lodowej Brandy Serrice - znowu się uśmiechnąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Kto wam pozwolił aktywować nieaktywny przekaźnik? Wiecie co tym zrobiliście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Egzekutorze Pallin. To nie my otworzyliśmy przekaźnik, a rasa którą napotkaliśmy. Z rozkazu Sarena zaatakowaliśmy wrogie jednostki. Ich statki przypominały batariańskie łajby. Jeden statek uciekł, Saren kazał nam go odnaleźć. Odnaleźliśmy tam ich kolonie, którą zajęliśmy. Później przybyła ich flota i musieliśmy uciekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - To dziwne, bo Saren mówił że to twój oddział otworzył przekaźnik - odpowiedział Pallin. - A to skurwysyn - powiedział cicho Fasster. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Mój oddział? Byłem pod dowództwem Sarena. Zostałem dowódcą dopiero po otwarciu przekaźnika. Nawet jeśli byłbym dowódcą od początku do końca to i tak zrobili to obcy. Nie wiem dlaczego Saren skłamał. No nic. jeszcze jakieś wesołe nowiny - spojrzałem na Pallina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 - Z rozkazu rady mamy was zatrzymać i osadzić w areszcie do odwołania - powiedział, w tym momencie SOC odbezpieczyło broń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 - Pod jakim zarzutem i na jakiej podstawie - spytałem spokojnie - nie dam się aresztować bez odpowiednich dowodów przeciwko mnie i moim towarzyszom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 - Saren podał nam wiadomość głosową, jak kazałeś otworzyć nieznany przekaźnik. Mamy cię zabrać do wiezienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 - Dobrze wiedzieć, że Saren to kłamca. Wciąż chciałbym usłyszeć to nagranie przed wsadzeniem mnie do celi. Do tego przesłuchanie ocalałych świadków. I takie tam - uśmiechnąłem się do Pallina. Zgniję w więzieniu. Saren ma za wysoką pozycje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 (edytowany) - Nagranie jest w biurze S.O.C. Pójdziecie po dobroci? - spytał się Pallin. Chyba nie ma już wyboru. Co prawda moglibyście wrócić na statek, ale i tak by was zestrzelili po starcie. Edytowano Lipiec 3, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 - Nie mamy innego wyjścia - powiedziałem po czym ruszyłem za Pallinem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 Idziecie trochę długo. Wkońcu jednak dochodzicie do cel więziennych. - Włazić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 - Trochę się pozmieniało w SOC. Karmią was chociaż - spytałem z uśmiechem po czym wszedłem do celi - jeszcze dzisiaj chciałbym usłyszeć nagranie i zeznania świadków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts