KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2013 - Właśnie nie. Zawsze opracowywaliśmy plan z wyprzedzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 - Super. Pierwsza misja i od razu coś w niej podejrzanego. To tylko moje szczęście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2013 - To jedna z reguł. Jeśli jest podejrzenie szpiega, to zawsze o planie dowiadujemy się sekundę przed atakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 - Zostałem aresztowany, zgnojony itd. No, ale nie wnikam w taktyki Hordy. Skoro wy też nic nie wiecie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 3, 2013 Autor Share Napisano Październik 3, 2013 - Za co cię aresztowali? - spytał się Ron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 - Za rzekome otworzenie przekaźnika. Zrobili to wasi, ale Saren zwalił winę na mnie. Nie rozumiem jego myślenia, ale ma u mnie na pieńku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 3, 2013 Autor Share Napisano Październik 3, 2013 - Rada ziemi mówi cytuje "Każdy napotkany przekaźnik masy, ma zostać otwarty w celu dalszej eksploracji galaktyki" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 - A Rada Cytadeli mówi, że każdy otwarty przekaźnik może nieść zagrożenie dla bezpieczeństwa galaktycznego. Także ich nie otwieramy. A was wzięliśmy za Hordę. Dlatego chcieliśmy was zatrzymać, ale Saren miał inne plany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2013 Autor Share Napisano Październik 4, 2013 - Ciekawie by to wyglądało gdyby służył wielkiej kałamarnicy - powiedział dowcipnie Ron. - Zamknij się. Nie ma wielkich kałamarnic, muszę ograniczyć ci towar bo już bzdury gadasz - odpowiedziała Nat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Zapaliłem papierosa i wyciągnąłem paczkę w ich kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 5, 2013 Autor Share Napisano Październik 5, 2013 - Ja dziękuje - powiedziała Nat. Ale Ron wziął jednego. - A ja skorzystam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 - Horda nie jest taka zła jak mówią - uśmiechnąłem się. - Jaka jest tu mniej więcej umieralność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 6, 2013 Autor Share Napisano Październik 6, 2013 - Zależy od planu i obronności danego miejsca. Zazwyczaj na 10 nas to tylko jeden góra dwa trupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 - Nie licząc mięsa armatniego typu Vorche i niektórzy Kroganie - zgasiłem papierosa i rozsiadłem się w oczekiwaniu na jakieś pytanie czy powrót moich towarzyszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 8, 2013 Autor Share Napisano Październik 8, 2013 Po chwili weszli twoi kompani. - Siema wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 - Witamy - przesunąłem się żeby mieli gdzie usiąść. - Jak tam po wczorajszym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 9, 2013 Autor Share Napisano Październik 9, 2013 - Głowa nas napieprza - rzekli oboje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 - Sama mogę zrozumieć, ale ty Fasster - spytałem z uśmiechem. - Nie pokonany w pijackich turniejach. To zdecydowanie coś nowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 - Spierdalaj. Każdemu się może zdarzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 - Oczywiście, przepraszam - zrobiłem przesadny ukłon i z uśmiechem na ustach usiałem na swoim miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 13, 2013 Autor Share Napisano Październik 13, 2013 Usiedli i we piątkę siedzieliście w kantynie. No w szóstkę bo kilka stolików dalej spał kroganin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 - Na którą jest akcja - spytałem patrząc na zegarek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 14, 2013 Autor Share Napisano Październik 14, 2013 - Za dwie godziny - odpowiedziała Nat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 - To sobie poczekamy. Wiecie czy działo się coś ciekawego ostatnimi czasy? Od kilku dni byłem odcięty od informacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 16, 2013 Autor Share Napisano Październik 16, 2013 - Nie za bardzo. Jeśli chcesz plotki, to musisz iść do Ragusa, naszego mechanika. Do tej pory nie wieże że Kroganin zna się na mechanice statków kosimcznych - powiedziała Asarii przysiadając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts