KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Dawaj ich, wytrzymaliśmy kadencje Tuska jako prezydenta to i inne jaszczurki wytrzymam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Tylko jaszczurki i jaszczurki. Jestem Turianinem. A ty? Jeśli nie odpowiesz będę cię nazywał pyjakiem. Co do tych moich kolegów od bardziej przymusowych przesłuchań. Wiec że chce ci pomóc. Oni nie będą rozmawiać tylko zadawać pytania. Brak odpowiedzi - wyrywanie tego i owego lub użycie jakiś wyrafinowanych narzędzi. To co? Ostatnia szansa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Powiem wam jedynie że jestem Kamil Tukaszenko, resztę to się sami dowiedzcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - A więc jesteś moim imiennikiem. Kamilu czy mam wzywać oprawce? To że to z ciebie wyciągniemy jest pewne tylko może to się odbyć na 2 sposoby. Co ja będę tłumaczył. Jesteś żołnierzem więc wiesz. My nie chcemy z wami prowadzić wojny. To nie jest naszym celem. My tylko chronimy galaktykę przed nowymi zagrożeniami. A na razie wy jesteście takim zagrożeniem. Opowiesz mi o was, a ja opowiem to mojemu dowódcy. Później politycy pogadają jak to mają w zwyczaju i wszystko będzie jak dawniej tylko że nie będziemy już wrogami - spojrzałem na niego wyczekująco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Z naszymi politykami nie da się dogadać, jedynie co robią to podnoszą podatki i siedzą na swoich spasionych dupach. Kłamią, łżą i inne tego typu pierdoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Zapomniałeś dodać że są odpowiedzialni za wywoływanie wojen i ich kończenie. U nas jest ustrój Hierarchiczny co jest rzadko spotykane a u was? EDIT - Setny post: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Dupa, i syf. Politycy robią co chcą a ludzie cierpią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Tak do niczego nie dojdziemy. Przynajmniej spróbuj współpracować. Rozumiem że możesz się bać spotkania z inną rasą tak samo jak każdy, ale musisz ten lęk przezwyciężyć. Jeśli tego nie zrobisz - tysiące twoich towarzyszy polegnie tak samo jak moich, a wiesz dlaczego? Ponieważ Kamil Tukaszenko nie podzielił się informacjami z Turianami. Gdy już podpiszemy pokój poproszę o taki napis na nagrobkach twoich kolegów, żeby każdy wiedział kto jest odpowiedzialny za ich śmierć i wymierzyć sprawiedliwość na własną rękę. Tukaszenko ostatni raz cię proszę później wyjdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Ale dam ci jedną radę, podsłuchaj swoich przełożonych, bo nie wszystko mówią od razu swoim żołnierzom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Oczywiście że nie wszystko. Ja służę Hierarchii, a nie przełożonym. To co Tukaszenko, dogadamy się? Obydwoje jesteśmy żołnierzami i obydwoje wolelibyśmy teraz siedzieć w kantynie zamiast pieprzyć o farmazonach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Powiem ci... ale w sześć oczu, bo nie wiem ile ty masz jeszcze oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - No ja mam tylko jedną parę oczu. To raczej ja ciebie powinienem o takie rzeczy pytać. Twoja rasa jest podobna do Batarian którzy mają 4 pary oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - A co my jacyś Barbarzyńcy? Mówię że jeśli chcesz więcej to musimy zostać sami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Spojrzałem na Vakariana i powiedziałem: - Możesz nas zostawić? - i mrugnąłem dając znak żeby czekał w gotowości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Heh - odpowiedział ci po czym wszyscy wyszli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Już czujesz się lepiej? Możesz mi już opowiedzieć o swojej rasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Co chcesz wiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Skąd przybyliście? Chodzi mi o układ. Czy znacie jakieś inne rasy? Czemu uruchamiacie przekaźniki masy? Podstawowe informacje na temat twojej rasy - wyjąłem manierkę, napiłem się po czym podałem mu i spytałem - no i jakie macie DNA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Układu nie mogę podać. Nie znamy innych ras, jesteście pierwsi. Rada kazała nam otwierać każdy napotkany przekaźnik. A co do mojego DNA, to po cholere ci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Bo mogę cię przez przypadek zatruć jedzeniem. Bo widzisz w galaktyce są rasy które mają DNA prawo i lewo skrętne. Jedni jedzą to drudzy to. Rozumiesz? Dobra wróćmy do pytań. Jak jest wasza polityka? Chcecie skopać tyłki wszystkim rasom czy może podpisać z nami pokój? No i jaki macie ustrój i jak wygląda u was społeczeństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Sam nie wiem. Nie jestem pieprzonym doktorem jaszczurką która wpadła do kotła z kofeiną - powiedział człowiek. Na zewnątrz usłyszałeś głos Sama - Słyszałemto - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Żarty żartami, ale dalej nie wiem o waszej rasie dostatecznie wiele żeby pogadać o tym z moim przywódcą. Skoro nie wiesz jakie masz DNA to na razie nie dostaniesz nic do jedzenia później zrobi się badania i wszystko będzie jasne - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Ta Kofeinowa jaszczurka już mnie badała i stwierdziłem że, mamy podobne coś do jakiś Asarii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Czyli u nas nic nie zjesz, ale coś się znajdzie z zapasów dla innych ras. Wciąż czekam na odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Systemu ci nie podam za cholerę. A co do polityków, to biorą co chcą, świnie nawet dróg nie chcą naprawić, tylko na wódkę i dziwki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts