kameleon317 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Oj trudno się z tobą rozmawia Tukaszenko. Podczas kiedy ja będę rozmawiał z dowódcą i załatwiał dla ciebie jakieś żarcie porozmawiasz z moim kolegą Parosem - powiedziałem po czym wyszedłem i dałem znak Vakarianowi żeby wszedł do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Teraz to się pobawimy - powiedział Paros ocierając ręce. Wyszedłeś z namiotu po czym udałeś się do sztabu. === Dotarłeś do sztabu, był tam Saren. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Zasalutowałem i zacząłem mówić: - Z więźnia wyciągnałem to że zowią go Kamil Tukaszenko. Jesteśmy pierwszą rasą jaką spotkała jego rasa. Rasa Tukaszenki otwiera wszystkie przekaźniki masy i prowadzą politykę ekspansji. Politycy tacy jak u nas. Nic nie robią tylko dbają o siebie. Myślę że ta rasa jest podobna do naszej. Do tego mają inne DNA. To wszystko co pamiętam dowódco.. W tym momencie przesłuchuję go towarzysz Vakarian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Dobrze, i tak zajęliśmy ich planetę macierzystą więc opuszczam planetę by powiadomić dowództwo osobiście. Przejmiesz dowodzenie, i żebym tej decyzji nie żałował. Odmaszerować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 - Tak jest! - odpowiedziałem po czym wymaszerowałem z namiotu dowódcy. Ja dowódcą? - pytałem samego siebie. Czekając na wyjazd Sarena szukałem moich towarzyszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Twoi towarzysze byli w Mesie. Zauważył cię Sirrius - Byłeś na dywaniku u Sarencia? Co przeskrobałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Gdzie salut żołnierzu? - spytałem Sirriusa - Rozmawiasz nowym dowódcą tej wyprawy - powiedziałem z uśmiechem i przysiadłem się do nich. - Co na to powiecie? Ja nowym dowódcą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Sirrius się uśmiechnął, a później wybuchł śmiechem. - Ty? Dowódcą? Pokaż dowód a uwierzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Dowodów na to nie mam. Tylko słowa Sarena i świadków. W sumie to do rządzenia mi się nie śpieszy. Może później. W końcu wszystko dla Hierarchi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Gratulacje. Co zamierzasz zrobić? - spytał się brat Sarena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Według Sarena zajęliśmy ich planetę macierzystą co nie zmienia faktu że mogą tu przybyć całą swoją flotą. Nie wiem jaką mają siłę ale będę trzymał wszystkich w gotowości. Rozkaże zbudować jakiś umocnienia na planecie. Jakoś się utrzymamy do powrotu Sarena. Mam też nadzieję że nie będę musiał bronić tej planety przed wściekłą flotą tej rasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - To co było koło przekaźnika to była ich jedyna flota, wyluzuj Kamil wszystko będzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Wyluzować. OK. Co nie zmienia faktu że i tak musimy się tu umocnić. Gdzieś pewnie już organizują partyzantkę. Trzeba się przygotować i być czujnym - po czym uśmiechnąłem się - co nie zmienia faktu że bym się czegoś napił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 -Czekałem aż to powiesz - powiedział Sam podchodząc z tacą pełną alkoholu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Polałem każdemu po czym podniosłem pełne naczynie i powiedziałem: - Wznoszę toast za przyjaźń i Hierarchie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - I nawzajem - powiedzieli wszyscy po czym się napiliście. - Wprowadzisz jakieś zmiany? - spytał się Brat Sarena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - Pewnie nie. Hierarchia funkcjonuję bardzo dobrze. No i wciąż będę miał nad sobą Sarena itd. więc nie będę się zbytnio rządzić. Co u was? Działo się coś ciekawego kiedy mnie nie było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Nuda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Czyli po staremu. Tak przy okazji, widzieliście któregoś z nich? Chodzi mi o tą inną rasę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Nie za bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Tak jak zauważyliśmy są posturą podobni do Batarian. Mają jedną parę oczu. Są dość... uciążliwi. I mało dyplomatyczni. Mają po pięć palców na każdą kończynę. No ogółem niezbyt się wyróżniają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - Dziwni i szpetni, tyle powiem - powiedział Sam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Tu się zgadzam, ale to nowa rasa po naszym władaniem więc trzeba się będzie do nich przyzwyczaić. Podobno do Volusów też nie mogli się przyzwyczaić, a jakoś żyją sobie pod naszymi rządami. Widzieliście Vakariana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 - Nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 - OK. Pójdę go poszukać. On również przesłuchiwał tego obcego. Może wyciągnął z niego więcej informacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts