KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 - Dobra - powiedzieli, po czym wyszedłeś z kantyny. Szukałeś go dobre pół godziny, i znalazłeś go przy statku który naprawiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 - I co Vakarian? Jak tam przesłuchanie więźnia? Dowiedziałeś się czegoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 - Niczego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 - Aha. To do zobaczenia - powiedziałem po czym poszedłem do Sarena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Akurat wchodził na rampę do statku, zauważywszy twoje przybycie, podszedł di ciebie. - Chciałeś czegoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 - Tak. Czy jesteś pewien tego, że to ich ojczysta planeta? I, że nie mają wielkiej floty|? Nie chce się później obudzić z ręką w nocniku bez porządnej armii do obrony'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 - Na sto procent nie jestem pewny. Ale zastanów się, kto może pokonać Hierarchie Turian? Nikt. Dlatego nie powinieneś się martwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 - Na pewno nikt o zdrowych zmysłach'. No dobrze, postaram się ztłamsić jakikolwiek opór i nawiązać kontakt z tą rasą'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 - Dobrze, ja wrócę za parę dni. Do zobaczenia - powiedział, po czym wszedł na statek i odleciał z planety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Zasalutowałem i powiedziałem: - Udanych łowów. Po czym poszedłem do bazy dowodzenia aby wydać pierwsze rozkazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Wszedłeś do centrum dowodzenia, które było wyposażone w potrzebne materiały do zarządzania bazą. Mapa taktyczna była już gotowa, do wydania pierwszych rozkazów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Rozkazałem umocnić pozycję tzn. postawić barykady, wieże komunikacyjne. Każdy oddział ma być w pełnej gotowości i ustawić patrole. Do tego spróbować nawiązać przyjazny kontakt z obcą rasą. Dodatkowo zbadać planetę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 < Fajny Avatar > Prawie wszystko zostało wykonane, prócz przyjaznego kontaktu z tamtą rasą. Są niczym kroganie, nie lubią was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 (Dziękuję. Co do twojej sygnatury. Przeraża mnie.) Czekam na rozwój sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 < :not_sure: Jak cię przeraża? > Okazało się że ta rasa zrobiła partyzantkę przeciw wam. Zaczęły wam znikać surowce a nie kiedy broń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 (To coś. To coś co jest na twojej sygnaturze jest straszne. Ta istota nie ma prawa bytu...) Podwoić patrole w obozach i zeskanować planetę w poszukiwaniu ich baz wojskowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 < Według mnie, ma > Patrole wznowione, ale nie znaleźliście ich baz. Coś tutaj nie gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 (To mamy odmienne zdanie ^^) Dalej czekam. To pewnie dywersja, ale jeśli coś nie gram to może Turianie pomagają ludziom... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Nagle usłyszałeś wybuch. - Tutejsi zniszczyli punkt paliwa A. Zostały jeszcze B i C - powiedział jeden z oficerów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Rozkazałem potroić patrole, ustawić straże przy każdym ważnym punkcie w obozie(np. zbrojownia, wieża komunikacyjna czy zbiorniki paliwa). Do tego kazałem każdemu być gotowym na wejście do akcji. Przy okazji wysłałem wiadomość do Sarena o tym, że partyzantka zaczęła działania dywersyjne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Wszystko zostało zrobione, prócz wysłania wiadomości. Coś zakłóca waszą sieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Rozkazałem tym razem przeskanować planetę w poszukiwaniu jakiś nadajników zakłócających. Jeśli nic by nie znaleźli to poszukać satelit czy statków w okolicy planety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 W trakcie skanowania, okazuje się że straciliście kontakt z patrolem koło spiżarni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Wysyłam do spiżarni jeden z oddziałów, którym wcześniej kazałem się przygotować. Mają być cały czas w kontakcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Oddział właśnie wychodził, kiedy nagle usłyszeliście wybuch. Światło na chwile zgasło, a później się ponownie zaświeciło. Partyzanci musieli zniszczyć jeden z reaktorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts