KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Marna... Nie wiem gdzie pozostali, a dodając że nie mogę się ruszyć, to moja sytuacja maleje. Więc... chu****. A jaka jest twoja sytuacja, Kamil? Gdzie jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - No to jesteśmy w podobnej sytuacji. Jestem w bazie dowództwa. Musimy się gdzieś spotkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - W ruinach kafejki możemy się spotkać... Widziałem tam piwnice która wygląda na solidną. Może być? - Spytał się Sirrius, w jego głosie słyszałeś przerażenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Coś nie tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - W porządku... czemu pytasz? - Nagle w komunikatorze usłyszałeś odgłos otwieranych drzwi. Coś jest nie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 - Złapali cię prawda? Tylko pamiętaj co przysięgałeś. Służyć Hierarchi do końca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 - Wybacz mi... - powiedział ze smutkiem. Do ucha wpadł ci kolejny głos. - Ej, kosmito. ON MA BOMBĘ! WIAĆ! - nagle usłyszałeś wybuch na zewnątrz. Dokładnie ze stołówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Zasalutowałem. Wybuch na pewno odwrócił uwagę obcych. Muszę się stąd wydostać i znaleźć naszych. Zacząłem szukać ukrytej turiańskiej częstotliwości. O ile jeszcze działa. - Czy jest ktoś na tej częstotliwości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - Tu Faaster, jest zemną także Sam. Myśleliśmy że nie żyjesz szefie, czyli został jeszcze Sirrius do znalezienia. Wiadomo gdzie może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Zginął ku chwale Hierarchi. A teraz gdzie jesteście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 - Był dobrym żołnierzem i przyjacielem. Jesteśmy tam gdzie przechowywano tego więźnia. Ja, Sam i dwóch innych kadetów. Dojdziesz do nas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 - Spróbuję - powiedziałem po czym ruszyłem w tamtym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Doszedłeś do drzwi, widziałeś jak wróg kończy wyładowywanie sprzętu. Jest ich z pięciu, do tego mają Mecha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Szukam alternatywnego wyjścia z budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 W oddali widzisz szczelinę, która prowadziła do kanałów, które kończyły się przy stołówce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Wchodzę. Kończyły się. Nie wiadomo co ci obcy z nimi zrobili. To jedyne wyjście. Przez mecha i 5 żołnierzy nie mam szansy przejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Czołgałeś się kanałami. Dotarłeś do końca tunelu, i zobaczyłeś w oddali wielki statek. Zapewne należał do tych którzy zaatakowali wasz obóz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Mam nadzieję, że Saren się pośpieszy - pomyślałem po czym zobaczyłem gdzie kończy się teraz kanał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Okazało się że kończy się koło tylnich drzwi do budynku gdzie przesłuchiwałeś więźnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Wychodzę i patrzę jak wygląda moja sytuacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Widziałeś latające transportowce wroga, a w oddali ich krążownik. Nagle za sobą słyszysz głos. - Kamil... tutaj - to był głos Fasstera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Podszedłem do niego na klęczkach: - Gdzie Sam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 - Wcina coś w kuchni. Jednym atakiem oni nas dosłownie starli z powierzchni ziemi, jedynie my przeżyliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 - Jesteś pewien, że nie ma nikogo innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 - Z całą pewnością. Widziałem publiczną egzekucje, tamci zabijali naszych strzałem w tył głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts