Cipher 618 Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Skoro księżniczka może być forever alone a królowa nie to kto jest królem Changei? ( ͡° ͜ʖ ͡°)Wybacz, ale w imieniu swoim oraz chłopaków odpowiemy pytaniem na pytanie. 1. Skąd wiesz, że księżniczka może być starą koby... znaczy się singielką? Być może pewnego dnia, każda z nich będzie musiała znaleźć księcia? 2. Niby dlaczego nasza Królowa musi być z kimś? A jeśli w przeciwieństwie do księżniczek, wszystko zależy od niej? W końcu jest Królową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 (edytowany) 1. Posiadasz jednostki pancerne ? Jeśli tak to jakie pociski preferujesz, bo ja APDSFS. 2. Kiedy w końcu podbijesz resztę świata ? 3. Umiesz grać na gitarze ? 4. To prawda, że twoje otwory są bardzo praktyczne, a nie tylko ozdobą ? 5. Czy twoja armia to niewolnicy, czy raczej wojownicy ? 6. Ile trwa wylęganie się nowych trutni ? 7. Preferujesz otwarty konflikt czy wojnę szarpaną? Chyba pomyliłeś zapytajki... ~Nightmare Edytowano Październik 29, 2015 przez Nightmare to zapytajka Podmieńców, a nie Chrysalis, a pytania ewidentnie do niej kierowane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreenFire Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Uważam, że prędzej, czy później podmieńce przestawią się na pożeranie przyjaźni, lub staną się dobre. Domyślacie się czemu, czy mam podać powody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 No patrzcie chłopaki... Zadał pytanie retoryczne i jeszcze oczekuje, że będziemy się nad nim zastanawiać. No dobra, możesz podać, ale pod warunkiem, że będą w formie pytań. To nie "greenroom" (który jest różowy) z "Tańca z Celebrytami na Lodzie". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreenFire Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 7 godzin temu Triste Cordis napisał: 1.Czy jeżeli żywicie się miłością to w jakim celu walczyć, przejmować Eqestrię i ogólnie tworzyć warunki niesprzyjające miłości, jeżeli zamiast tego można pomagać i wspierać to uczucie? (oczywiście zakładając, że podmieńce żywią się magią miłości, a nie miłością jako taką) Oby jednak były jakieś powody. 2.Podmieńce mają potężnych wrogów i części z nich jeszcze nie potrafią pokonać. Mówię oczywiście o Mane 6 i może też np. Discordzie. Potęga Mane 6 opiera się na magii przyjaźni, a Discord jest po tej stronie po której jest przez przyjaźń. Pojmujecie? Może warto zmienić lekko dietę? Nr. 2 mi nie wyszło. Przepraszam, ale lepiej sformułować pytania nie umiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 17 godzin temu GreenFire napisał: 1.Czy jeżeli żywicie się miłością to w jakim celu walczyć, przejmować Eqestrię i ogólnie tworzyć warunki niesprzyjające miłości, jeżeli zamiast tego można pomagać i wspierać to uczucie? (oczywiście zakładając, że podmieńce żywią się magią miłości, a nie miłością jako taką) Oby jednak były jakieś powody. 2.Podmieńce mają potężnych wrogów i części z nich jeszcze nie potrafią pokonać. Mówię oczywiście o Mane 6 i może też np. Discordzie. Potęga Mane 6 opiera się na magii przyjaźni, a Discord jest po tej stronie po której jest przez przyjaźń. Pojmujecie? Może warto zmienić lekko dietę? Nr. 2 mi nie wyszło. Przepraszam, ale lepiej sformułować pytania nie umiem. 1. Mieszkańcy Equestrii mają do nas takie zaufanie, jak ludzie do lwów czy tygrysów. Pewnie, może i będą kochającymi kociakami, ale i tak będą mieć się na baczności. Takie jest myślenie kucyków innych niż my. 2. Czy muszę przypominać jak łatwo dał się skusić Discord? Obudziła się w nim chciwość, dążenie do zdobycia włazy etc. A Mane6 są przereklamowane. Zabierzesz jeden element i "po zawodach". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreenFire Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Tuesday, January 19, 2016 at 09:42 Triste Cordis napisał: 1. Mieszkańcy Equestrii mają do nas takie zaufanie, jak ludzie do lwów czy tygrysów. Pewnie, może i będą kochającymi kociakami, ale i tak będą mieć się na baczności. Takie jest myślenie kucyków innych niż my. 2. Czy muszę przypominać jak łatwo dał się skusić Discord? Obudziła się w nim chciwość, dążenie do zdobycia włazy etc. A Mane6 są przereklamowane. Zabierzesz jeden element i "po zawodach". 1.Czyżbyście zapomnieli o MAPIE? Jesteście na liście, sprawdzałem (nie chcecie wiedzieć). Albo coś zrobicie albo mamy problem. Jest już jakiś plan działania uwzględniający wszystkie zmienne? 2.Po sytuacji z Tirekiem życie Discorda się zmieniło i bla, bla, bla... ogólnie chodzi o to, że nie da się go tak łatwo oszukać na tym polu (przyjaźń i inne bzdury). W jaki sposób pokonać go tym razem? 2,5.Od teraz już nie, sorry, ale takie realia. Za pomocą Mapy znowu się odnajdą, zrobią to swoje combo i Changea leży. Co powiecie na to? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Cóż. Długo myśleliśmy nad odpowiedzią, ale wydaje nam się, że najlepszą będzie... Spoiler żeby nie było, to tylko żart ;p 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Czyżbym znalazł seryjnego samobójcę, który twierdzi, że Discorda można pokonać? Hahaha! Urocze :3 Zatem moje urocze robaczki macie jakieś problemy i życiowe zmartwienia? Przekabacicie Chrysalis ze zła na chaos? Walka dobra ze złem jest już przereklamowana. Czy Fluffle może zostać królewskim magiem bojowym? Próbowałem, ale ponoć ma za małą reputację Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 21.01.2016 at 12:08 Arceus napisał: Czyżbym znalazł seryjnego samobójcę, który twierdzi, że Discorda można pokonać? Hahaha! Urocze :3 Zatem moje urocze robaczki macie jakieś problemy i życiowe zmartwienia? Przekabacicie Chrysalis ze zła na chaos? Walka dobra ze złem jest już przereklamowana. Czy Fluffle może zostać królewskim magiem bojowym? Próbowałem, ale ponoć ma za małą reputację 1. Pewnie, że można pokonać. Fluttershy jest niepokonana w siedzeniu cicho. Discord nie ma szans 2. Jeśli chcesz zostać naszym psychologiem musisz zgłosić się do Urzędu Urzędasów, wypełnić formularz E-666, kupić 3 znaczki w Urzędzie Wypełniania papierów, napisać podanie o możliwość złożenia CV, wykupić karnet na szkolenie oraz ukończyć 999 poziom w Tetrisie używając mniej niż w 10 ruchach i przejść (oficjalną wersję) Mario w lewo znajdując księżniczkę w 4 zamku. 3. Żaden z nas nie zrobi nic złego naszej Królowej. Jest Królową dlatego ma pierwsze i ostatnie słowo. Środkowe z resztą też. Aha, chaos też się przejadł. Teraz podobno głupota jest "trendi". Wolimy być zacofani (w trendach) niż małpować innych 4. Po naradzie z Triste doszliśmy do wniosku, że wybrałeś złą klasę. Sugerujemy "Fragtrapa". Jednym z drzewek rozwoju jest "I love you guys". Idealne dla niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 1 ale w walce na wzrok Discord będzie lepszy. W końcy przez paresetek lat nie mrugał. A wy macie takie osiągnięcia? 2 w urzędzie ksero wybuchło. W drugim skończyły się znaczki. Podanie napisane, ale ocenione na 2 bo powody. Karnetu nie potrzebuję bo to ja szkolę. Tetris zcheatowany D: mario też D: Zrobione? 3 ja nie o trendach tylko o słuszności. To jak? 4 a co z Chrysalis? Klasa jest dobra, tylko co z reputacją? Czemu ma za niską? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 23.01.2016 at 19:46 Arceus napisał: 1 ale w walce na wzrok Discord będzie lepszy. W końcy przez paresetek lat nie mrugał. A wy macie takie osiągnięcia? 2 w urzędzie ksero wybuchło. W drugim skończyły się znaczki. Podanie napisane, ale ocenione na 2 bo powody. Karnetu nie potrzebuję bo to ja szkolę. Tetris zcheatowany D: mario też D: Zrobione? 3 ja nie o trendach tylko o słuszności. To jak? 4 a co z Chrysalis? Klasa jest dobra, tylko co z reputacją? Czemu ma za niską? 1. Nie mrugał ponieważ był pomnikiem A co do naszych osiągnięć, to mamy ich wiele, ale nie chwalimy się nimi na lewo i prawo. 2. Nie. Nie spełniono warunków. Poza tym, gry - miały być oryginalne wersje, a nie jakieś oszustwa. 3. Nie będzie żadnego buntu przeciwko Królowej. To tyle w temacie 4. Ponieważ "Fragtrap" non stop komponuje i śpiewa dubstep? Denerwuje to innych = mała reputacja. A tak na serio - nasz, powtarzam NASZ wygląd odstrasza resztę mieszkańców Equestrii. Discord jakoś im nie przeszkadza, a wygląda jak twór chorego psychicznie chirurga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 35 minuty temu Triste Cordis napisał: 1. Nie mrugał ponieważ był pomnikiem A co do naszych osiągnięć, to mamy ich wiele, ale nie chwalimy się nimi na lewo i prawo. 2. Nie. Nie spełniono warunków. Poza tym, gry - miały być oryginalne wersje, a nie jakieś oszustwa. 3. Nie będzie żadnego buntu przeciwko Królowej. To tyle w temacie 4. Ponieważ "Fragtrap" non stop komponuje i śpiewa dubstep? Denerwuje to innych = mała reputacja. A tak na serio - nasz, powtarzam NASZ wygląd odstrasza resztę mieszkańców Equestrii. Discord jakoś im nie przeszkadza, a wygląda jak twór chorego psychicznie chirurga 1 ale nie mrugał Ja stoję tuż przed wami i zapytuję o wasze osiągnięcia. Czym mi się pochwalicie? 2 były oryginalne, tylko nie fermentyczne. Taki sprzęt mi zaoferowaliście. Czyli naprawdę chcecie abym was wspierał? 3 czy ja was do buntu nakłaniam? Nie. Ja tylko pytam, czy moglibyście porozmawiać z królową i wymienić jej zalety chaosu? W końcu to nic złego i na pewno jej to nie zaszkodzi *podscenicznym szeptem* a może życie ocali. 4 to chyba nie była odpowiedź na moje pytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts