Violett Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Polecam Leclerc tam są tanie i Real nawet 24,90zł Fuuuuuu, nie ma u mnie tych sklepów Jadę tam do Ciebie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Tak w ramach ciekawostki: http://allegro.pl/my-little-pony-equesteria-girls-4-lalki-promocja-i3833718006.html Łał. Wiedziałam, że gdzieśtam w świecie na pewno istnieją podróby, ale te pobiły wszystkie dotychczasowe (głównie japońskich figurek), jakie widziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 O lol hahahaah, czegoś takiego jeszcze nie widziałem Te pomylone nazwy i wgl to ciekawe czy celowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Tak w ramach ciekawostki: http://allegro.pl/my-little-pony-equesteria-girls-4-lalki-promocja-i3833718006.html Łał. Wiedziałam, że gdzieśtam w świecie na pewno istnieją podróby, ale te pobiły wszystkie dotychczasowe (głównie japońskich figurek), jakie widziałam. Nie dość, że same lalki wyglądają raczej tragicznie, to koleś, który to sprzedaje ma ku*** łeb jak sklep. Idealnie nieprzypisane imiona, "laleki", figurki w nieswoich opakowaniach... Dosłownie kupa śmiechu, z przewagą kupy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 To ja myślałam, że hasbro sprzedaje tandetę lalek Equestrii (chodzi o cenę, nie zginające ręce a 70zł) a tu jeszcze coś gorszego i to podróba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Wybuchłam ze śmiechu, kiedy zobaczyłam, że Pinkie Pie to Applejack, a Rarity to Twilight. Są okropne, a Rainbow nie ma wcale szyi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 I jeszcze coś takiego: http://allegro.pl/my-little-pony-lalka-z-kucykiem-kucyk-equestria-i3840512473.html Oryginalne lalki EG bardzo mi się podobają i chętnie je zbieram, no i przynajmniej od razu widać, co jest podróbą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Jak dla mnie te podróby wcale takie złe nie były... Za to to co wstawił Kyoko- kucyk nawet łady, ale ta lalka z zezem... Uśmiałam się. Już widzę płacz dziecka, które coś takiego dostaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Ta lalka ma krzywo namalowane oczy. Porażka, jak tak można coś takiego sprzedawać?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Nie wiem czy się śmiać czy płakać ale ja mam własną teorię na temat tych wspaniałych i dobrze odwzorowanych zabawek dla najmłodszych nic tylko kupować pod choinkę czy inne okazje. Ale wracając do mojej tezy bo się troszkę za bardzo rozpisałem na temat tych wspaniałości,hasbro chciało zrobić horror i zamówili te wspaniałości z ugandyjskiej fabryki za grube miliony czekam aż ten projekt dojedzie do skutku będzie to druga ''Gnijąca Panna Młoda'' No dobra a teraz na poważnie ''co to jest'' :yHRvV: bo chcę mi się ryczeć jak rannemu łosiowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Czas na zmianę tematu ! Ostatnio do gazetki MLP trafiła Twilight i przyznaję że wygląda lepiej niż ta blind-bagowa( nie licząc troszkę krzywego rogu, ale to może być wada mojego egzemplarza.) No i teraz takie małe pytanko: Czy prócz Twilight były wcześniej jakieś inne figurki? Bo słyszałem że ponoć w innym numerze znajdowała się Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Tak w listopadzie była Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Dziękuję za odpowiedź. Tak swoją drogą, niektóre wydawnictwa sprzedają numery archiwalne, ciekawe czy Egmont też się w tym babra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Zapytaj Egmont 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Ktoś z was może widział naszyjnik z znaczkiem RainbowDash ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Ktoś z was może widział naszyjnik z znaczkiem RainbowDash ? Widziałam kiedyś naszyjnik z wytłoczonym znaczkiem AJ na Allegro, poszukaj, może RD też jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Yyyyy... ok... Pinki słuchawki...z włosami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Już lepiej wyglądałyby chyba uszy, zamiast tych włosów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Już lepiej wyglądałyby chyba uszy, zamiast tych włosów... Popieram. Uszy by były ładne, a te włosy to porażka. W życiu bym czegoś takiego nie kupiła ani sobie, ani swojej córce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Popieram. Uszy by były ładne, a te włosy to porażka. W życiu bym czegoś takiego nie kupiła ani sobie, ani swojej córce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Ja nie wiem jak zdołałem zrobić to zdjęcie. Chciałem kupić ale rodzice ;_; Jeszcze gazetke Mlp widziałem - Sieradz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 (edytowany) Ja nie wiem jak zdołałem zrobić to zdjęcie. Chciałem kupić ale rodzice ;_; Jeszcze gazetke Mlp widziałem - Sieradz Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez ZłyKrólik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) Chcę sobie sprawić jedną z takich Rarci z Ebaya i mam pytanie, czy nie chciałby ktoś też takiej to można by zaoszczędzić na wysyłce ^^ http://www.ebay.pl/itm/My-Little-Pony-Rarity-Plush-Doll-Stuff-Toy-10-New-/321258318403?pt=Games_US&hash=item4acc7cea43 http://www.ebay.pl/itm/Aurora-World-10-Plush-My-Little-Pony-SITTING-RARITY-NEW-/191109363135?pt=TV_Movie_Character_Toys_US&hash=item2c7f0175bf Edit. Na tej pierwszej nie da się nic zyskać bo każda kolejna sztuka 9$. Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Bardzo bym chciał ale raczej moi rodzice byli by... zdziwieni i pewnie z domu by mnie wyżucili (PS. 1. Nie mam kasy 2.Wole nie opisywać reakcji moich rodziców ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 W ToyBox jest promocja - 2 kucyki w cenie jednego Za 2kucyki z Rainbow Power wyszło mnie ok 13,50 za sztukę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts