Dead Radio Man Napisano Kwiecień 21, 2012 Share Napisano Kwiecień 21, 2012 haha kupiłem sobie Rarity ^^ i spoko nawet było ale sprzedawczyni na mnie krzywo spojrzała ale i tak się ciesze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystyk Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Cóż, wzrok sprzedawczyni z McDonalda kiedy proszę o dwa zestawy Happy Meal z kucykami był bezcenny! :3 Oprócz tych dwóch figurek Fluttershy i Rainbow, które posiadam mam zamiar sprawić sobie koszulkę z Derpy albo Flutti. Myślę nad prasowanką albo kupnem na Allegro. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonracer Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Tak... Nie dość ,ze różowa, to jeszcze smaży mózg tymi jej tekstami. Litości, co to ma być?! D: Tekstów nie słyszałam, ale następnym razem jak uda mi się natrafić na jakiś działający egzemplarz w Smyku i będzie mało ludzi (jakoś tak mam awersję do "testowania" zabawek mówiących, żeby nie przyciągać ciekawskich spojrzeń) to spróbuję się wsłuchać co też takiego "ciekawego" ma do powiedzenia nasza Księżniczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Dzisiaj odebrałam moją koszulkę z Rainbow Dash, zamówioną w Rossmanie. Jeżeli ktoś chciałby zrobić sobie własną kucykową koszulkę, to od razu sumiennie ostrzegam: t-shirty są ogromne. Wzięłam Mkę i po prostu w niej tonę (163cm wzrostu, 56kg wagi). Dla panów rozmiarówka pewnie będzie normalna, ale ostrzegam wszytskie Pegasis, które chciałby zamówić sobie coś takiego. Nie popełniajcie mojego błędu... Chciałam dużą koszulkę, ale nie aż tak... XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 to się zrobi z tego żagiel do łodzi na jakiś zlot nad wodą . w oficjalnej MLP gazetce nie ma nic ciekawego oprócz ładnego plakatu RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masterchef Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Witam, jesli o kucykowe gadżety się rozchodzi to marzy mi się oryginalna zapalniczka Zippo z nadrukiem Fluttershy... (a co! każdy ma prawo do marzeń... nawet ja). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Hmm jeżeli chodzi o gadżety to szukam breloczka ze Cutie Mak'iem RD jak na razie to tylko zalazłem takie gumowe co mi się nie podobają a zleżało mi by był ze sztywnego materiału np metalu albo plexy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Jak już ktoś napisał o Mc'Donaldzie to w moim przypadku poszliśmy w trójkę (ja, szango i trzeci kumpel którego na forum ni ma) - w Macu kupiliśmy sobie po happy mealu z kucykiem i cieszyliśmy się, że poprawiliśmy humor sprzedawców i klientów. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Koszulki to też gadżet? Bo dla mnie figurki to dziwna sprawa, no ale jak kto woli ... zastanawia mnie gdzie na ogół kupujecie te gadżety, na eBayu? Hmm, jak to powiedział Sliver: Wyczopiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Marzy mi się RD/Twi/Rarity/AJ/Celestia/Luna style, na Fordzie Mustangu tym fajnym, albo na którymś ze starych muscli, bo są ope. Najbardziej się skłaniam ku Biało-złotemu Celestyńskiemu musclowi, potem Luna i RD, potem reszta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Dzisiaj odebrałam moją koszulkę z Rainbow Dash, zamówioną w Rossmanie. Jeżeli ktoś chciałby zrobić sobie własną kucykową koszulkę, to od razu sumiennie ostrzegam: t-shirty są ogromne. Wzięłam Mkę i po prostu w niej tonę (163cm wzrostu, 56kg wagi). Dla panów rozmiarówka pewnie będzie normalna, ale ostrzegam wszytskie Pegasis, które chciałby zamówić sobie coś takiego. Nie popełniajcie mojego błędu... Chciałam dużą koszulkę, ale nie aż tak... XD Ja chciałem sobie taką w rossmanie kupić ale nie moge się zdecydować na nadruk. Jak coś ciekawego wymyśle to nie mogę znaleść odpowiedniego wektorka. Jak znajdę jakiś ciekawy werktorek to nic epickiego nie moge wymyśleć. Możesz powiedzieć jakiej jakości jest nadruk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Jak buk da, będę miała dwa tekturowe regały MLP: FiM. Jutro się dopytam kolegi z działu zabawek czy oddają te regały czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Znalazłem w jednym fotolandzie tą małą różową torbę na ramię i pamiętnik z celestią. 32zl i 20zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AngeliQ Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Jeśli chodzi o figurki, to: W Polsce można kupić w sklepach takich jak np. Smyk i Tesco. W Czechach są w Happy Mealach w McDonaldzie. W Polsce też były w McDonaldzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 @up Tak, ale jakość tych figurek nie jest powalająca, ale mają jedną właściwość a mianowicie: poprawianie humoru sprzedawcą jak przychodzi się po nie w większych grupach Bronies ;P (tak jak pisałem wcześniej). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 dzisiejszy numer magazynu MLP miło mnie zaskoczył jeśli chodzi o plakat: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Wow, aż chyba kupię. Szkoda, że Luna ma grzywę z pierwszego sezonu, ale i tak jest świetny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Wow, aż chyba kupię. Szkoda, że Luna ma grzywę z pierwszego sezonu, ale i tak jest świetny. Bo to plakat bazowany na pierwszym sezonie. chyba nikogo nie brakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Bo to plakat bazowany na pierwszym sezonie. chyba nikogo nie brakuje. A no faktycznie. Tak dużo postaci, że pierwsza myśl to, że z obu sezonów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 A jest jakiś również wart uwagi gratis do tej gazety? Jakieś ładne naklejki lub inna pierdołka dodawana zawsze ..do tego typu miesięcznikach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 A jest jakiś również wart uwagi gratis do tej gazety? Jakieś ładne naklejki lub inna pierdołka dodawana zawsze ..do tego typu miesięcznikach jakis durny telefon kamerka, patrzysz przez wizjer na maciupkie fotki kucykow. poleciało do kosza po 5 minutach. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Fuck... Brak pieniędzy, trzeba szybko coś wykminić! Ile kosztuje ten magazyn? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 dzisiejszy numer magazynu MLP miło mnie zaskoczył jeśli chodzi o plakat: Mowisz o tym numerze z prezentem - tiarą czy nowszym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Ou, kupię, czyżby FS? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Shut Up And Take My Money! Za rok se robie prawko i chce taki :soawesome: <3 tyle że zmienił bym kolor szczęk hamulców z różowego na ...... nie wiem ... niebieski ,o! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts