Alder Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Teorie spiskowe? mam kilka! 1. Epicki pojedynek sombra vs discord- oboje giną 2.Twi władza uderzy do głowy i narazi tym samym całą equestrię na śmiertelne niebezbieczeństwo a m6 po raz enty ją uratuję. 3. scootalu nauczy się latać 4.C.M.C zdonędą znaczki 5. Prochibicja na cydr! na chwilę obecną tak to widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 A oto i kilka moich teorii: 1. Atak podmnieńców na Kryształowe Królestwo 2. http://images6.fanpop.com/image/photos/32200000/Ponies-my-little-pony-friendship-is-magic-32250552-410-480.jpg ???? 3. Twilight zostaje zbanowana z alikorna na jednorożca 4. Odcinek opisujący losy sióstr Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twilight-fun Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Chcialbym coś dodać ponieważ obejrzalem nie tak dawno equestria girls(jak ktoś jeszcze nie obejrzał i nie chce wiedzieć co tam bylo to niech nie czyta a jak już to bardzo przepraszam)ale wracając był tam pewien chłopak nie pamiętam imienia i pojawił się on w krysztalowym imperium na początku i na kiec filmu oraz jak była czlowiekiem ,dla niewiedzacych chłopak z niebieskimi włosami .i bylo wyraźnie widać że wpadł w oko twilight ,wiem że mieszam wa m w głowie .chodzi mi o to że może pojawi się on w 4 sezonie i będziemy mieli mały romans Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 A może Flash jednak będzie w 4 sezonie? Pierwsze 2 odcinki: Flash rozkochuje w sobie Twilight by zdobyć koronę, ona będzie musiała wybrać między miłością a przyjaźnią i wybiera źle (miłość) i wiecie, jak zawsze końcówka walka z tym złym i znów happy end - taka akcja byłaby epicka (choć w sumie trochę szkoda byłoby Flasha zmieniać w tego złego). Nurtuje mnie pytanie: dlaczego zabawki kucyków (te z Sunset Shimmer) mają na sobie maski karnawałowe? Sunset przecież nie wróci tak szybko, bo 30 księżyców musi przeczekać, ale znów jak są takie zabawki to muszą nawiązywać do jakiegoś odcinka... Wiem, że mówili że Flasha nie będzie w 4 sezonie, ale hasbro lubi tollować ludzi no i... wiem że mówili że Equestria Girls nie będzie nawiązywała - wcale nie musi. Nie muszą wspominać o portalu, alternatywnej rzeczywistości itp. Nowy gwardzista to co innego xd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Co do tego Rainbow Party - ja myślę że mane6 urządzą jakąś imprezę w zamku pod nieobecność księżniczek,nie koniecznie musi chodzić o Dash, ale jeśli już to ona pewnie namówi pozostałe,coś zniszczy przez przypadek a potem będzie się musiała Celestii tłumaczyć i wyjdzie z tego jakiś morał...w sumie to będzie trochę bez sensu to co napisałam,ale jak spiskować,to spiskować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Jak już o tym Rainbow Party to moim zdaniem fajnie by było gdyby to byłby odcinek np. o urodzinach RD i na przyjęciu oprócz jej przyjaciół byłaby także jej rodzina (o której prawie nic nie wiemy). Przyleciałaby też gilda, by zniszczyć przyjęcie i zemścić się na pinkie, ale i tak po jakiś wydarzeniach wszystko skończyłoby się dobrze. Druga moja myśl to coś w stylu takiego zjazdu pegazów (pomysł od zjazd rodziny apple), który w tym roku odbyłby się w domu RD. Przyleciałyby pegazy z najbliższych okolic, a RD i Fluttershy zaprosiłyby swoje rodziny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Pomysł Rainbow genialny. Może jeszcze do tego zmiana Gildy na dobre tak jak Trixie w 3 sezonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 (edytowany) Dzięki . Fajnie by było gdyby tak było w 4 sezonie . A co do tej gildy to też jest dobry pomysł. W końcu gdyby wszyscy źli stali się dobrymi (lub zostali pokonani), musiałoby przyjść jakieś nowe zło, by mane6 miało zajęcie. Edytowano Lipiec 3, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firecrash9 Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 A morze coś zrobią ze znaczkową ligą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 A morze coś zrobią ze znaczkową ligą. To jest pewne ,bo w każdym sezonie jest o nich parę odcinków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 (edytowany) *może . Na pewno będzie parę odcinków ze znaczkową ligą fanRD uprzedził mnie odpowiedzią Edytowano Lipiec 4, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Może jeszcze do tego zmiana Gildy na dobre tak jak Trixie w 3 sezonie. To byłoby zbyt płaskie i oklepane. Czarny/neutralny charakter pojawiwszy się w jednym odcinku bez perspektyw na kontynuację wątku nie powinien być nawracany, bo dany odcinek straciłby tyko na wartości merytorycznej i stałby się bezwartościowym nieporozumieniem. chodzi mi o to że może pojawi się on w 4 sezonie i będziemy mieli mały romans Potwierdzoną informacją jest, że Flash Sentry nie pojawi się w nadchodzącym sezonie. A morze coś zrobią ze znaczkową ligą. A może popracowałbyś nad ortografią? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielona Herbata Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Może jeszcze do tego zmiana Gildy na dobre tak jak Trixie w 3 sezonie. Ja uważam to samo, co Alexsuz. Gdyby zmiana wszystkich wrogów na dobre, MLP straciło oglądalność. Szkoda, że ani Sunset Shimmer, ani Flash Senter nie pojawią się w sezonie. Skoro dodali ich w filmach, to dlaczego nie dadzą do serii? Ta sprawa jest dla mnie żałosna, a zarazem śmieszna. Myślę, iż też w IV sezonie powinny być jakieś akcje, typu np. Discord znowu stał się zły, albo jak ktoś kiedyś pisał, żeby wrogowie się zjednoczyli i zrobić atak na Canterlot. To dałoby charakter sezonowi. Albo romans czy ślub. Tego mi TAK BARDZO brakuje. III seria była dobra, film beznadziejny dla mnie, myślę, że się uratują, zanim zejdą na psy i stracą widzów. Edytowano Lipiec 6, 2013 przez Zielona Herbata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legolas Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Ja uważam to samo, co Alexsuz. Gdyby zmiana wszystkich wrogów na dobre, MLP straciło oglądalność. Szkoda, że ani Sunset Shimmer, ani Flash Senter nie pojawią się w sezonie. Skoro dodali ich w filmach, to dlaczego nie dadzą do serii? Ta sprawa jest dla mnie żałosna, a zarazem śmieszna. Myślę, iż też w IV sezonie powinny być jakieś akcje, typu np. Discord znowu stał się zły, albo jak ktoś kiedyś pisał, żeby wrogowie się zjednoczyli i zrobić atak na Canterlot. To dałoby charakter sezonowi. Albo romans czy ślub. Tego mi TAK BARDZO brakuje. III seria była dobra, film beznadziejny dla mnie, myślę, że się uratują, zanim zejdą na psy i stracą widzów. To, że dla ciebie był beznadziejny, nie oznacza, iż inni też tak myślą. Większość wystawia ocenę 7/10. Nie ma potrzeby się ratować. Co do dwóch pierwszych odcinków, to Twilight, będzie pewnie na tym królewskim szczycie i tradycyjnie wróg. Ale skoro Twilight nauczyła się już wszystkiego o przyjażni, to czego ten serial będzie uczył? Jak zajmować się poddanymi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarlockBrony Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 ciekawie by było gdyby to właśnie Equestria Girls by było wstępem do 4 sezonu i były by wątki ze swiata ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 (edytowany) Nope ! Tego byśmy BARDZO nie chcieli...nie będzie wstępem ponieważ jest to spin-off,ile razy jeszcze ktoś tutaj to napisze ? Edytowano Lipiec 13, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darwin II Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Fajnie byłoby gdyby Equestrię odwiedzili ludzie. Jest to możliwe zważywszy na film ,,Equestria Girls",choć było by to za szybki zwrot akcji. Na pewno pierwsze odcinki będą o walce dobra ze złem, jak zawsze. Przynajmniej to jest pewne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) Fajnie byłoby gdyby Equestrię odwiedzili ludzie. Nie masz racji. Ludzie w Equestrii byliby najgorszą możliwą innowacją w tym serialu. Jeżeli już jedno uniwersum, to jedno uniwersum. Ludzie zepsuliby cały klimat, do tego wystąpiłoby dziwne zróżnicowanie człowiek - kuc. Realia powinny pozostać w takiej postaci, jak teraz. Edytowano Lipiec 16, 2013 przez Alexsuz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 (edytowany) Racja,człowiek-kuc było w pierwszej generacji która nas nie zachwyciła... Mimo to jest moją ulubioną generacją zaraz po G4 ! Bo kuce wyglądały jak kuce a nie jak dziwne zmutowane potwory z nadmuchanymi głowami i krzywymi kopytami ( tutaj wspominamy nasze piękne,kochane [omgniechspłonie] G3.5). Edytowano Lipiec 17, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 (edytowany) W książce "Twilight sparkle and the crystall heart spell" której fabuła rozgrywa się już po tym jak jest ona (Twilight) alicornem może dać pojęcie jak to wszystko się z nią potoczy. Polecam lekturę. Powiem jedynie, że możecie być spokojni. To powinno troszeczkę ostudzić teorie spiskowe. Edytowano Lipiec 17, 2013 przez Fisk Adored Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Masz link do pdf"a ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Nie wiem czy to spisek czy spoiler ale macie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) ... ekhem... Hasbro,go home, you're drunk !!! Co to ma być ? Przed chwilą była Skyla która podejrzewaliśmy o córkę kredensa, a teraz jest TWILA !? Wtf ? Bo już inaczej nie można napisać,teraz tworzy sie teoria że Skyla to córka kadencji która chodziła z Twiley i mają razem córkę Twile O_o MOTHER OF MOON.... I dlaczego do jasnego księżyca tam jest napisane że ona jest córką BLUEBLOODA I TWILIGHT !? D:< co to ma być...ja już nie wiem co myśleć... Uff...to tylko przeróbka w photoshop'ie do tego -> http://www.fimfiction.net/story/99470/1/still-a-better-love-story-than-twilight/yes-the-tag-says-romance-put-down-your-torches-and-pitchforks-and-start-reading znaczy...ja tak sądzę,na angielskim się nie znam ^^" Edytowano Lipiec 18, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Jak Twi już jest tą księżniczką, to na 100% będzie brała ślub z jakimś innym księciem, którego nie będzie kochała itd, bo tak jest chyba w wielu bajkach o księżniczkach. Osobiście bym dodał jakąś wojenkę z podmieńcami, najlepiej żeby była przez cały sezon, albo żeby było cokolwiek co będzie się rozwijać przez cały sezon. Poza tym fajnie byłoby zwiedzić chałupę RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galaxiiied Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Ja myśle, że w 4 sezone będzie wątek z ludźmi, w końcu poco robiliby Equestria Girls? Może Twilight będzie chchiała tam wrócić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się