Turoń Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Wszystko tutaj jest robione na tablecie, najczęsciej w prostym programiku "My Paint", bo innych nie kumam i do tego bardzo dobrze współpracuje z tabletem. Tradycyjnie też rysuję ,ale nie umiem tego wsadzić do kompa xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Ale jak nie umiesz? Kabel USB nie działa, czy coś zupełnie innego? Chciałabym zobaczyć jak rysujesz kucyki tradycyjnie. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Te turonie są takie... Kozackie. Przyjmujesz requesty? Jak tak to bym chciał moja OC jako turonia.:3 O, i łap łocza na DA.8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Ostatnio mam troche mniej czasu na requesty, ale ewentualnie mogę przystać na układ rysunek za rysunek^^ Dobrze c: (Ale po co Ci to skoro ja nie umiem rysować :/) Ale daj tylko co mam narysować c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Ale jak nie umiesz? Kabel USB nie działa, czy coś zupełnie innego? Chciałabym zobaczyć jak rysujesz kucyki tradycyjnie. xd aparatu nie mam, jedynie w telefonie, ale nie mam tam usb niby da się przez bluthoota (jakos tak) ale większość moich tradycyjnych prac jest troche duża Dobrze c: (Ale po co Ci to skoro ja nie umiem rysować :/) Ale daj tylko co mam narysować c: Uwielbiam jak ktoś coś dla mnie rysuje, jest mi wtedy tak miło,że chętnie wykorzystam okazje by ktoś mi coś narysował <buheheh> Możesz narysować dla mnie księdza z krzyżem w ręku, albo kucyka księdza z krzyżem (bo uwielbiam księży ;>) może byc też zakonnica, co Ci wygodniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Uwielbiam jak ktoś coś dla mnie rysuje, jest mi wtedy tak miło,że chętnie wykorzystam okazje by ktoś mi coś narysował <buheheh> Możesz narysować dla mnie księdza z krzyżem w ręku, albo kucyka księdza z krzyżem (bo uwielbiam księży ;>) może byc też zakonnica, co Ci wygodniej Okay ^o^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Applejack Dla Magpie za Turonia^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Śliczna klacz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Umieram, bo to takie prze...prze..prze...przecudownofajnezajedwabisteizaczepistenoiwulgaryzmbybyłalegoniemaitakiesupeer x-x Albo nie, będę żyła, żeby popaczeć na twoje kolejne prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Turoń, dziwne że nie widziałem Ciebie jeszcze na FGE, prace są prześliczne, na dodatek robisz jedną a drugą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 A co to FGE? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 FGE - For Glorious Equestria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Jest prześliczna... te włosy i kokardki... *_* Fantastyczna! ; ) Dziękuję : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 WoW... Te rysunki są... WoW. Brak mi słów, żeby to opisać, bo genialne to mało powiedziane... Może najsupergeniejlniejszopięknoślicznogitesowomajonezowe rysunki jakie w życiu widziałam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Dzięki...xd ale jest tu jeszcze kilka osób które naprawdę świetne rysują^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Turoń z kokardką! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Śliczny Turoń Widzę troszkę inaczej narysowany, fajnie coś odmiennego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 całość była robiona tym razem tylko na jednej warstwie. (wcześniej były zwykle 3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Jakie super Długo rysujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Jakie super Długo rysujesz? Długo, ale każdy jak chce to się nauczy^^ Star Catcher z g3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 WooW To jest boskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Uwielbiam różowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Wnioskując po pracach obejrzanych tutaj przezemnie, śmiem stwierdzieć że masz bardzo unikatowy a co za tym się kryje - ładny, śliczny, epicki styl rysowania. Prace według mnie są perfekcyjne, nie zauważyłem jakichś żadnych błędów super Ci to wychodzi, masz do tego dryg i wyobraźnię. Zachęcam więc do dalszego rysowania i pokazywania się w internecie. :5jsSt: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 VileRaven Później będzie wersja z kolorami. Musisz mi wybaczyć, ale moja ręka nie mogła machnąć pentagramu, więc będzie Dzwoneczek Turonia :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Jest straszniejsza niż sama autorka OC Raven ją wymyśliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts