Turoń Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Kolejny Turoń który jest księdzem 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Turoń te twoje turonie mają płeć czy są bez płciowe? Jak zwykle świetny rysunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Te obrazki są po prostu piękne! Narysujesz mi Shining Armora? Byłabym taka szczęśliwa i wdzięczna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Turoń te twoje turonie mają płeć czy są bez płciowe? Jak zwykle świetny rysunek. Są bezpłciowe jak ja xD Te obrazki są po prostu piękne! Narysujesz mi Shining Armora? Byłabym taka szczęśliwa i wdzięczna! Będzie, ale trochę inny. Moose-Armor Łoś. 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Dlaczego łoś? Śmieszny rysunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Mina: Jaaaa Nie pomyślałem, że można Shining Armora porównać do łosia xD Suuper , ale jest jedna rzecz, do której się przyczepię Róg po prawej, jest trochę za duży, myślę, że małe cieniowanie i będzie spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki! Nie wiem jak mogę Ci się odwdzięczyć, jest po prostu piękny! Zresztą pierwszy raz ktoś zrobił dla mnie coś i nie chciał czegoś w zamian...dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 16, 2013 Autor Share Napisano Maj 16, 2013 Princess Promenade~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Zabójczy uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Świetne są te Twoje cudeńka! Ten róg u Szajninłosia troszkę nieforemny, ale reszta jest nadwyraz niesamowitostyczniasta *.* Od teraz mam już Mistrza i Mistrzynię, YAY! Aż się zastanawiam czy tabletu nie odkurzyć (robi za podkładkę pod bibeloty). Dużo weny życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 Świetne są te Twoje cudeńka! Ten róg u Szajninłosia troszkę nieforemny, ale reszta jest nadwyraz niesamowitostyczniasta *.* Od teraz mam już Mistrza i Mistrzynię, YAY! Aż się zastanawiam czy tabletu nie odkurzyć (robi za podkładkę pod bibeloty). Dużo weny życzę Pierwszy raz robię coś łosiopodobnego xd A tablet odkurz odkurz! I koniecznie coś wrzuć Tutaj :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Postacie z horroru wzięte... Jeszcze tylko brakuje, żeby powstawały Zalgo i arty gore... *mdleje*... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Postacie z horroru wzięte... Jeszcze tylko brakuje, żeby powstawały Zalgo i arty gore... *mdleje*... cóż to "Zalgo"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 cóż to "Zalgo"? Wpisz sobie w Google a potem wyszukaj grafiki A teoretycznie zalgo to bardzo straszne foty, twarze bez oczu (oczywiście nie mylić ze Slenderem, który nie ma ani nosa, ani nawet ust), nie rzadko zakrwawione itp... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Jakieś diabły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Ale obrazki Turonia nie mają w sobie nic z horroru. Ma po prostu taki styl rysunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 My little Manuscript~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Słodki mały turoń. :pinkie: :pinkie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Który lubi manuskrypty i nosi sutanne! 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Jaaka bestia xD Słodka, ale w dalszym ciągu bestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Spostrzeżenie: 99% przedstawicieli gatunku Turoń jest księżmi. Przewidywane wymarcie z powodu celibatu. Turonie są bez płciowe, więc rozmnażają się jak patyczaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Spostrzeżenie: 99% przedstawicieli gatunku Turoń jest księżmi. Przewidywane wymarcie z powodu celibatu. Faktycznie.. Ale w sumie przeważnie chyba to jest jeden i ten sam tyle, że w różnorakich przedstawieniach..ale tak czy siak..może zaczne robić też księży kucynków~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Wczoraj sobię wchodzę na forum z innego komputera (a co za tym idzie inny monitor) i patrzę a tu wielki "D:" na mojej twarzy, kiedy to mignęły mi moje obrazki... Ich jakość była tam masakryczna, katastrofalna! Na moim mikroskopijnym, przyciemnionym netbukowym ekranie nie było tak tego widać.. Mam pytanie więc, czy u was też jest taka tragiczna jakość? bo może to po prostu coś nie tak z tym innym komputerem, ale jak też to tak u innych wygląda to naprawdę przepraszam D: Ale wstyd! D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Cóż, nie mogę napisać że są w jakości idealnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Są w porządku, tapetki na komórce dość dobrej jakości wyglądają świetnie. Wiadomo nie robisz wielowarstwowo, ale jakościowe są naprawdę dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts