Spoiler Cat Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Poniator!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpa Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Ja bym dała 10/10 xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Jakoś ten odcinek mi nie podszedł tak dobrze, jak reszta. Jestem ciekawy czy coś z feniksem się stanie w trzecim sezonie, bo to może być ciekawy wątek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 no ten odcinek spodobał mi się bardzo , jedynie smoki słabo wyszły , ale ta chwila jak Spike oznajmia swoje plany kucykom i ich spojrzenie , nice i jeszcze jak próbują go zatrzymać , też fajna scenka . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Po tytule myślałem, że w odcinku będzie dużo akcjii - myliłem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Podobnie jak poprzedni odcinek, ten też mnie trochę rozczarował. Plusy: -Zachowanie Rarity. W tym odcinku wyszła całkiem nieźle, zwłaszcza rozwalało mnie to "Spikey Wikey" -Feniksy. Bardzo fajnie te zwierzaki wyglądają, graficy musieli się przy nich bardzo napracować. I jeszcze dat efekt ognia -Spike ma zwierzaka! Mam nadzieje, że będzie on dalej w serialu, a nie jak np. Tank. ~Fluttershy wyskakujaca przez okno. HAHAAHAHAHAHHAHAAHA ~Spike idzie w świat. Rarity, Twilight i RD machają do niego i szczerzą zęby. Rarity: "Będziemy go śledziły, prawda?" Twilight: "Oczywiście." ~Spike skaczący na placek ~Rarity: "Walka nie jest moją domeną, bardziej wolę modę, ale rozerwę was na kawałki, jeżeli dotkniecie choć jednej łuski na jego słodkiej, małej główce!" XD ~Zdjęcia nawiązujące do poprzednich odcinków na końcu. Minusy: -Odcinek nudny. Jedynie pod koniec w akcji z feniksami jest większa akcja. -Tak w ogóle myślałem, że ten odcinek będzie napakowany w akcje, a tu prawie jej nie ma. -Takie jakieś nijakie zakończenie. Kuce i Spike uciekają, Twilight ich teleportuje, Spike mówi że oni są jego rodziną, jest group hug i koniec.... mamy list do Celesti. -Te smoki były jakieś takie...... jak dzisiejsi gimnazjaliści. Takie gimbusy jakieś. Jeszcze są brzydcy jak noc, tylko ten ich lider, ten czerwony jest ładny. Ocena:5/10 Myślałem, że ten odcinek będzie o wiele lepszy, ale cóż, zły nie jest. Jest po prostu średni. Rarity wyszła fajnie, a moment z Fluttershy był epicki. Mimo, że spodziewałem się olbrzymiej akcji, to wydawało mi się, że ten odcinek jest gorszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ten odcinek kojarzy mi się z jednym fajnym komiksem. Twilight widząc w sypialni drze się na Spike'a: "Spike! I said, no sleepovers!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Plusy A ja pytam - czemu Crackle'a nie ma w plusach?! Everypony loves Crackle! Co do odcinka, to strasznie zmarnowany potencjał, mogła być ciekawa historia o smokach, opowieść o tym, skąd wzięły się w Equestrii czy coś, a tak, to zamiast majestatycznych i tajemniczych stworzeń mamy tępawe i irytujące gbury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 odcinek fajny, trochę się dowiedzieliśmy o smokach ^^ 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się