Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie do ciebie, narwańcu, ale jak chcesz, to stawaj. Myślisz, że jak umiesz czarować to jesteś Discord wie kim? - krzyknął już Grim. Dał się wyprowadzić z równowagi. Nienawidził magii i wywyższania się. "Na kogo ja trafiłem?!" pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Trochę grzeczniej kolego - odparła ponuro Green Flame do Magictecha Zdjęła łuk z szyi i wyjęła jedną strzałę. Jeśli nie przestanie się awanturować to oberwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 PANOWIE! Uspokójmy się wszyscy. Jeszcze możemy się przydać Equestrii. - Wrzasnął do MT i Grima. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Atlantis odezwał się do swojego pomocnika: Trevisie ona ma na imię Animal. A ty Animal jeśli chesz możesz iść ze mną, na pewno będzie bezpiecznej. Atlantis odwrócił się w stronę grupy i zapytał się: Może byśmy ustalili jakiś plan działania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - No tak, czego innego można się spodziewać od takich jak wy. Chamstwo i groźby, ot co. - powiedział spokojniej Grim, zwracając się do Green - No, na co czekasz? Strzelaj! Wyżyj się! Potem odwrócił się do Magic Hooves'a. - Gdzieś mam Equestrię. Chodzi o mój dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Nikt tu nie będzie strzelał bo tu nie dzicz , tylko cywilizowana kraina. A tak poza tym ta gęsta atmosfera stworzona przez discorda udziela się również wam, zatem uspokójcie się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Grim nie celowałam do ciebie tylko do Magictecha-wyszeptała do Grima Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Oczywiście pozabijajmy się na wzajem co z tego że i tak nie wiem czym jest przyjaźń Powiedział już mocno zdenerwowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Dołącza do reszty (pomarańcz) zróbmy sobie awatarki z postaciami Coś mnie ominęło? [dołącza do reszty] Nie denerwujcie się tak! Nie po to tu jesteśmy. Ciekawe jak się czuję teraz Pinkie... No cóż, możemy chyba już iść, a po drodze ustalmy na spokojnie plan działania. Mam trzy krótkofalówki, myślę, że powinniśmy się podzielić zadaniami, wtedy pomyślimy jak je rozdysponować. Ostatnio, przez te wydarzenia ćwiczyłem trochę czasu porozumiewanie się za pomocą umysłu, i chyba umiem wysyłać emocje i czasami wychodzi mi powiedzenie czegoś, jednak jest to wyczerpujące, ale może się przydać. Sprawdzę się dobrze jako zwiadowca ;3 MT! Twoje skrzydła są wspaniałe! Ile czasu ci zajęło tworzenie takiego arcydzieła? Opowiedz mi trochę o nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Przyjaźń już umarła, Magictech. Troszcz się o siebie. I szacunku trochę. - powiedział powoli Grim, po czym podszedł do Green. - Dziękuję. - rzucił krótko. - A ty - zwrócił się do nowoprzybyłego - z włażeniem do głów nie eksperymentuj. Nie w mojej obecności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Pokemona zdenerwowała się na obecnych. Jej ciało zaświeciło się i zmieniło w ciało jej alter-ego. Miała poczochrane włosy, a na czole wyrósł jej róg. Jej skrzydełka zmieniły się w nietoperze skrzydła. Oczy wyglądały jak ślepe. - Uspokójcie się, bo ktoś tu oberwie! - wrzasnęła tak, że jej głos poniósł się echem po lesie. Widać było jej wściekłość. Z torby wylewitowała nóż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 MT zaamurowało nikt jeszcze w życiu go nie pochwalił Stwotzyłem je ze specjalnej mieszanki z łusek smoka dzięki trzemu są bardzo trwałe niestety często się rospadają gdyż nie znalazłem jesze ortpowiedniego spoiwa. A tak ogułem to pracowałem nad nimi jakieś 10 lat. Troche przy tym ochłoną i przestał mu się palić róg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Magitech - Na pewno odnajdziesz przyjaźń musisz tylko dobrze poszukać Powiedział Atlantis. Ops nie dobrze - stwierdził Atlantis patrząc na pokemonę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Dzięki Atlantis... co się z nią dzieje? Powiedział patrząc na Pokemone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Jeszcze tego brakowało. Ja nie wiem, powiesić się można! Nie będziesz mi dzieciaku rozkazywać. Nie ja zacząłem kłótnię. - wycedził Grim. Wrócił do domu i zamknął drzwi, po czym zaczął rozmyślać o towarzyszach. Jak dotąd raczej mu się nie podobali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Chyba się zdenerwowała. I to mocno... Powiedziała Dakelin z niepokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Ekhm... Przepraszam... Takie małe pytanie...- zaczął spokojnie Magic. Mamy do Luny jakiś plan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 znów do mt; Coś czuję, że w tej podróży coś znajdziemy aby je wzmocnić. Więc jeśli mamy tam iść to lepiej jeśli dokładnie wszytko omówimy, aby nie było niespodzianek. No to mówcie jakie macie pomysły Jak kolega ochłonie opowiemy mu wszytko i się zapytamy o zdanie. Ja myślę, że trzeba się zaczaić gdzieś w taktycznym miejscu szlaku, a wcześniej dać zwiad i wszytko będzie prościej. Tylko co będziemy robić jak już zaczniemy działać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Ja już mówiłam że mogę spróbować rzucić zaklęcie ale potrzebuję czegokolwiek na temat tego zaklęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Uhhh...- jęknęła Green-Stwierdzam ,że mamy problem. Mówiąc to starała się wytworzyć zaklęcie ochronne wokoło zebranych -Magictech,Grim-odrzekła Green Flame-Pomóżcie mi z tym polem siłowym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 W bibliotece caterlotu na pewno jest zaklęcie rzekł Atlantis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Wiem o tym zaklęciu tyle co ty, Dakelin. Gdzie jest ten wysłannik Księcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Najpierw musimy sie zająć Pokemoną. Choć nie zrobie ci krzywdy pownbiedział idąc ku niej z zapalonym rogiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Uspokójcie się w ten sposób niczego nie osiągniemy Krzyknęła Dake Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Jest ktoś w stanie ją uspokoić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts