Aniasiecz Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Ktoś może wie kiedy w polskich sklepach pojawi sie bb wave 11? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 W claires jest już jakiś czas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 (edytowany) U mnie chyba już nawet blindów w ogóle nie ma,jak kupowałem (nie pamiętam kiedy to było) to zakupiłem w kauflandzie bo tylko tam były a teraz tam nawet nie ma.Żeby tego było mało to trafiła mi się Sassaflash chodź nie ukrywam,że liczyłem na fluttershy tyle przegrać. Edytowano Marzec 23, 2015 przez pepeh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 W claires jest już jakiś czas W moim mieście niestety nie ma tego sklepu :( Mieszkam w Bielsku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 W claires jest już jakiś czas Widziałam W Claire's są też fajne kucykowe gadżety. Aż miło wchodzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 U mnie chyba już nawet blindów w ogóle nie ma,jak kupowałem (nie pamiętam kiedy to było) to zakupiłem w kauflandzie bo tylko tam były a teraz tam nawet nie ma.Żeby tego było mało to trafiła mi się Sassaflash chodź nie ukrywam,że liczyłem na fluttershy tyle przegrać. Fluttershy trudno zdobyć słyszałam że pojawia się się tylko jedna na szesnaście opakowań Co nie zmienia faktu że mam brokatową z wave 10 c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Pany, z tyłu macie oznaczenia co jest w środku - http://www.strawberryreef.com/Index/G4/IndexBB.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clicker Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 W claires jest już jakiś czas Blindy? Wave 11? W Claire's?! Szkoda, że w opolskim nie ma już kuców, bo chętnie kupiłabym sobie Sunset albo Cheese'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Szkoda tylko, że BB w Claire's kosztują prawie 15 zł. Lepiej zaczekać, aż pojawi się w hipermarketach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Od dawna przeglądam tą stronę. Przydatna. Swoją drogą "piętnastka" wygląda obiecująco. Wydaje mi się, czy część BB jest lepiej wykonana - w szczególności Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Obym nie przegapiła wave 11 w sklepach.. Jak ktoś zauważy gdzieś to piszcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyRainicorn Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Wave 11 i 12 można kupić w Rossmanie Trochę mnie to zdziwiło, bo 11. są większe od poprzedniej serii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Wave 11 i 12 można kupić w Rossmanie Trochę mnie to zdziwiło, bo 11. są większe od poprzedniej serii. Serio już 12? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 Serio już 12? Serio. Z jakiegoś powodu sklepy pomijają falę 11... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyRainicorn Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 (edytowany) Serio już 12? Serio. Z jakiegoś powodu sklepy pomijają falę 11... U mnie jest seria 11. i 12. Ta druga ma z tyłu okienko i widać, co jest w środku. Z serii 11. kupiłam kucyka Neon Lights. Jest świetny i większy od figurek z serii 10. Edytowano Kwiecień 30, 2015 przez LadyRainicorn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 U mnie w Tarnowie, bb są w Galerii Gemini Jeśli ktoś z mojego miasta, niech wali do tamtejszego SMYKa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Może ktoś wrzucić fotkę opakowania v12? Zrobioną chociażby kalafiorem (ziemniaki poszły do przodu i doganiają cyfrówki za 2000+zł). Po prostu chcę zobaczyć, jak wygląda wspomniane "okienko". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clicker Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Może ktoś wrzucić fotkę opakowania v12? Zrobioną chociażby kalafiorem (ziemniaki poszły do przodu i doganiają cyfrówki za 2000+zł). Po prostu chcę zobaczyć, jak wygląda wspomniane "okienko". Na tej stronie są zdjęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) Tu jest lepsze zdjęcie: Edytowano Maj 1, 2015 przez Kyoko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clicker Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Tu jest lepsze zdjęcie: To u nas są TAKIE okienka? Kurczę, nie wiedziałam! Jeszcze łatwiej będzie się wyszukiwać blindy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Tak, to jest zdjęcie polskiej saszetki. Ukradłam z grupy "Bronies kolekcja" na fejsie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) Te otwory w wave 12 z tego co wiem (nie widzialam zdj jak cos) sa bardzo male Moim zdaniem latwiejsze sa kody no ale cóż Edytowano Maj 1, 2015 przez Aniasiecz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Te otwory w wave 12 z tego co wiem (nie widzialam zdj jak cos) sa bardzo male Moim zdaniem latwiejsze sa kody no ale cóż No właśnie nie, to są dość spore prostokąty, przez które wyraźnie widać figurkę. A z kodami był ten problem, że czasem wtłoczone były niewyraźnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Dokładnie. Trzeba było uważać z kodami. Szczególnie w tych literach, które są do siebie podobne:- I-L- E-F- P-B (tak, widziałem i tak "ucięte" kody)- Q-OTe okienka trochę ułatwią sprawę, przy poszukiwaniach. Dzięki nim będziemy mieli 100% pewności, że kupujemy "I", a nie "L". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Chyba jednak macie racje z tymi okienkami W bielsku jeszcze nie ma w smyku wave 11 i 12 ale w rossmanie kupilam kolorową pinkie z 12 ^^ Jestem bardzo zadowolona ale czy mi sie wydaje czy 12 jest gorzej wykonane niż naprzykład 9? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts