eeyore Napisano Maj 24, 2012 Autor Share Napisano Maj 24, 2012 pudding pie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Hm... może bym kiedyś też kupił jakiegoś Blind Baga. Jak tak patrzę to nie wiele kosztują, a w Bydgoszczy coś się powinno znaleźć. Jedyny problem jest tylko wgl. pójść bez wstydu do Smyka czy do innego sklepu i kupić to |D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 24, 2012 Autor Share Napisano Maj 24, 2012 Hm... może bym kiedyś też kupił jakiegoś Blind Baga. Jak tak patrzę to nie wiele kosztują, a w Bydgoszczy coś się powinno znaleźć. Jedyny problem jest tylko wgl. pójść bez wstydu do Smyka czy do innego sklepu i kupić to |D ja jak mialem 16 lat to mi wstyd było kupić czasopisma mangowe , nie mówiąc już o takich rzeczach jak manga sailor moon. masz tu krótki poradnik jak kupować zabawki: -wchodzisz do sklepu -wybierasz sobie towar -idziesz do kasy -płacisz -wychodzisz ze sklepu ??? PROFIT! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Hm... może bym kiedyś też kupił jakiegoś Blind Baga. Jak tak patrzę to nie wiele kosztują, a w Bydgoszczy coś się powinno znaleźć. Jedyny problem jest tylko wgl. pójść bez wstydu do Smyka czy do innego sklepu i kupić to |D E tam. Kupujesz dla siostrzenicy/siostry/kuzynki/nie wiem kogo tam jeszcze na Dzień Dziecka/urodziny/imieniny/komunię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 25, 2012 Autor Share Napisano Maj 25, 2012 WAŻNE! Znalazłem karton CZWARTEJ SERII figurek! 11.90zł za saszetkę. Czy chcecie pomóc mi opróżnić ten kartonik?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Warszawski Real w FORT WOLA na ul. Połczyńskiej 4 ma promocję na blinbagi! 9 zł za sztukę! Oferta ważna do 5go czerwca. Nie wiem jak inne reale, bo w gazetce tego nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 25, 2012 Autor Share Napisano Maj 25, 2012 SPORA ERRATA: się pośpieszyłem i myślałem że w W4 są alicorny itd. sorki za ten mały discord , tutaj jest lista co mogę (prawdopodobnie) załatwić: http://www.equestriadaily.com/2011/11/blindbags-set-3-namessummariesimages.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Ja odpadam ..nie szczególnie podoba mi się ta czwarta "europejska" seria :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 eeyore, już myślałem że masz G4! Fałszywa nadzieja :( Nie wezmę nic bo nie przepadam za takimi gltiteringami itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 tja wiem, 4ta fala to jakiś.. ewenement. edycja specjalna czy coś , ale pudełko się mi podoba. więc muszę je opróżnić! Aerdhil się pomylił , w 3ch stawach sa 2 kartony ale DRUGIEJ fali . w Smyku kupiłem niebieskiego Ogierka dla pudełka tylko on został , nawet ładny jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aerdhil Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 w takim razie przeprasza, za błąd ale na tych falach to się nie znam po prostu wyłapuję że bagi są co jest najważniejsza chyba informacją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 eeyore ale gdy będzie "v" seria to ja już zamawiam trzy księżniczki dobrze? : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Czerwiec 2, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2012 jeśli będzie , a teraz do rzeczy: big mac'a ktoś zaklepał już mam go dla niego , byłem dziś znowu w Fido a tu Zonk , dzień dziecka wymiótł całą czwartą falę , zostało pudełko którego nie mogłem wziąć :( na pocieszenie , idźcie tuż przed parkiem do Smyka ,po 13zł ale już jest na wieszakach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Czerwiec 3, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Addenum: Auchan się cofa w czasie , dziś w Katowicach znalazłem Karton z gen 3. Ktoś zainteresowany? Bo ja tego nie tykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Widział ktoś już może blind bagi z piątej serii? Z chęcią bym sobie sprawiła Lunę, Cadence i Celestię. W piątek idę zobaczyć w Smyku, ale jeżeli w Smykach w innych miastach jeszcze nie ma to nie wiem czy jest sens się wybierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Czerwiec 6, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2012 ledwo u was wyszła 4ta fala więc poczekajmy tak z pół roku. smutno mi , dziś widziałem w fotolandzie karton z wave 1 , pusty jeśli chodzi o figurki , w środku badziewia. Pytam się czy mogę wziąć jako gratis do czegoś a pani że musi się wszystko z kartonika sprzedać to wtedy może mi go dać. kolejny biały kruk którego nie będe miał :,( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Czerwiec 10, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Iron Pony trochę nadszarpnęło mi budżet (Koszulki i podkowa ,nawet nie wiecie jakie kowalstwo jest drogie ) , więc chyba wystawie tutaj wszystkie BBagi jakie mam w okazyjnej cenie 10zł sztuka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistyblue Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Iron Pony trochę nadszarpnęło mi budżet (Koszulki i podkowa ,nawet nie wiecie jakie kowalstwo jest drogie ) , więc chyba wystawie tutaj wszystkie BBagi jakie mam w okazyjnej cenie 10zł sztuka. Poszukuję numerków do saszetek Pony które właśnie co weszły do polskich sklepów a mianowicie - Edycja Specjalna - Kucyki Syrenki !! Przeszukałam dla córci cały internet i jedyne co odkryłam na zagranicznych stronkach to info, że TE kucyki/syrenki krążyły tylko po Europie ale w 2010 roku a teraz jako edycja specjalna pojawiły się u nas. Nigdzie nie znalazłam namiarów na nie; gdzieś w jednym angieskim forum ktos podał tylko 3 numerki a ja z saszetkowego zakupu mam numerek już czwartej syrenki kucykowej -- ma ktoś może pełną listę tych kucyków ?? Błagam o pomoc !! PS / w 'zagranicznych' opisach doszukałam się tylko informacji, że Kucyki/Syrenki z blind bagów to jakaś seria G3.5; jest ich 18 - część w kolorkach a część jakby przejrzysta. Były to wtedy 2 rodzaje saszetek w tej 'serii' G3.5 - jedne kucyki RETRO - z charakterystycznymi fryzurami i druga część saszetek - Kucyki Syrenki.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Czerwiec 17, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2012 tak jak mówiłem to resztka mojej kolekcji , wszystkie są cale i nieotwierane , cena sztuki 10zl plus 5zl przesyłka , oczywiście cena przesyłki się nie zmienia jeśli zaklepiecie więcej. bo są w miarę lekkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Katowice os. Tysiąclecia Tesco II set za niecałe 9zł.. Tylko spieszcie się ..bo jest tylko jeden samotny kartonik ..I nie ma już numerka 17 i 18 *bo wykupiłam * Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Czerwiec 25, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2012 a ja mam problem bo nie zbieram figurek tylko pudełka po figurkach , wiem gdzie jest jedno pudło z wave 1 ale musi je ktoś opróżnić z pierdół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 A ja mam pytanie: gdzie na BB są te numerki? Szukałam i szukałam, ale nic nie zauważyłam na tej saszetce. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 http://www.strawberryreef.com/Index/G4/IndexBB.html - tu masz to dobrze pokazane. Na samym środku na tej niby zakładce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Trochę się to nie sprawdza... Mam Pinkie Pie z wave'u 2, ale numerki na tej "zakładce" i jej numerek się różnią... ;c EDIT: Byłam dzisiaj w tesco w chorzowie po BB i co zastałam? Wszystkie wypakowane. >,< Została tylko jedna Tłajlajt, biedna bez saszetki wrzucona między zestawy z MLP ;cc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 W radomskim realu są BB ale wątpię żeby były jeszcze jakieś z mane 6. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts