Vanadiss Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Holy sh!t... Nie jestem pedofilem, ALE CHCĘ TĄ MASKOTKĘ, NA DŁUŻSZYM WYJEŹDZIE WRZUCIMY DZIEWCZYNOM DO POKOJU Z WŁĄCZONYM "oooh, you touch my tralala... Mmmmm, My DingDingDong..." Link do komentarza
Elizabetta Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Koziol,bo ma w avku misia. Link do komentarza
Mati9319 Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Vanadiss, bo ma nader intrygującą i ciekawą motywację xD Link do komentarza
Porter Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Taaa... Vanadiss powinien się nadawać. Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Luty 29, 2012 Autor Share Napisano Luty 29, 2012 Pedobeara dostaje Vanadiss... Uważaj w nocy... Nie bądź niemiły i przynieś następną zabawkę! Przepraszam No moi drodzy mój avatar poszedł poszukać następnej zabawki a ja już daje misia Vanadiss'owi Już jestem z kombajnem! Widzę, że lubisz takie zabawy... Ciekawe kto jeszcze 1. Klocki - SiewcaYI 2. Grzechotka żyrafa - Kuoth 3. Zestaw małego chemika - Vanadiss, Warmen, Sliver 4. Zestaw Daishō z kominka - Applejuice 5. Rowerek - Vandal 6. Kuchnia - Kirara 7. Pedobear - Vanadiss 8. Kombajn - ??? Link do komentarza
Vandal Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Siewca. Skojarzyło mi się z nickiem. Z tym, że on ma już swoje klocki... Stawiam na Portera. Coś pamiętam, że jak miałem sześć lat, to bawiliśmy się czymś w rodzaju tego sprzętu w piaskownicy koło mojego domu. Nie przejmuj się dopiero co zauważyłem, że Vanadiss dostał zestaw małego chemika i pedobeara Link do komentarza
Lemuur Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Niechaj będzie Siewca skoro pasuje ... Takich okazji się nie marnuje... Link do komentarza
Vanadiss Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Siewca, bez dwóch zdań. Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Marzec 1, 2012 Autor Share Napisano Marzec 1, 2012 Mój avatar niestety dziś jest z złym humorze i sama rozdam zabawkę... Widzę, że jednogłośnie dla Siewcy. Siewco łap kombajn, tylko nie zbieraj ziemniaków!! Następną zabawkę znalazłam w szkolnej szafce mojego avatara... mówił, że nauczycielka od niemieckiego sprowadzała z Niemiec 1. Klocki - SiewcaYI 2. Grzechotka żyrafa - Kuoth 3. Zestaw małego chemika - Vanadiss, Warmen, Sliver 4. Zestaw Daishō z kominka - Applejuice 5. Rowerek - Vandal 6. Kuchnia - Kirara 7. Pedobear - Vanadiss 8. Kombajn - SiewcaYI 9. Gra "naziopoly" Link do komentarza
Xyz Napisano Marzec 1, 2012 Share Napisano Marzec 1, 2012 Haha dokładnie, Avanidius Link do komentarza
Vanadiss Napisano Marzec 1, 2012 Share Napisano Marzec 1, 2012 Avanidius, z jednym zdaniem. Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Marzec 4, 2012 Autor Share Napisano Marzec 4, 2012 Avanidiusku dostajesz Niemecką grę planszową, wierzę, że ci się spodoba. No dobrze dziś na szybko, następne są kolorowe kredki. 1. Klocki - SiewcaYI 2. Grzechotka żyrafa - Kuoth 3. Zestaw małego chemika - Vanadiss, Warmen, Sliver 4. Zestaw Daishō z kominka - Applejuice 5. Rowerek - Vandal 6. Kuchnia - Kirara 7. Pedobear - Vanadiss 8. Kombajn - SiewcaYI 9. Gra "naziopoly" - Avanidius 10. Kredki - ??? Link do komentarza
Legion990 Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Kolorowe kredki kazde dziecko kocha eliza? jest avatarem rainbow dash, lubi rainbow dash, rainbow dash jest kolorowa, kredki sa kolorowe wiec chyba pasuje co nie? Link do komentarza
Vanadiss Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Kredki>Kolory>Tęcza>Rainbow Dash>Mlpcommunity>Avatarowie i regenci>Cahir i Panna Swann>Elizabetta Link do komentarza
Lemuur Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Kredki to ja bym dał sobie . Uwielbiam kolorować i cieniować. I tyle odcieni zielonego... <3 Link do komentarza
El Martinez Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Na pewno jakiemuś rysownikowi Duużo ich, ale niech Lemuur ma, bo narzeka, że mu się niby źle rysuje ^^ Link do komentarza
Vermik Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Nie lubię, kiedy ktoś w tego typu grach głosuje na siebie, więc niech będzie Eliza. Link do komentarza
Xyz Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Skysplit, niech mu będzie xD Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Marzec 5, 2012 Autor Share Napisano Marzec 5, 2012 No młody do pracy! na kredki trzeba zarobic Mówisz jak mój tata... Nie moja wina, że się lenisz głuptasku. No dobrze już... Kredki dla Lemuura i Elizabetty Co następne kolego? Coś o czym marzy każdy początkujący majsterkowicz http://desmond.imageshack.us/Himg546/scaled.php?server=546&filename=sam11761.jpg&res=medium 1. Klocki - SiewcaYI 2. Grzechotka żyrafa - Kuoth 3. Zestaw małego chemika - Vanadiss, Warmen, Sliver 4. Zestaw Daishō z kominka - Applejuice 5. Rowerek - Vandal 6. Kuchnia - Kirara 7. Pedobear - Vanadiss 8. Kombajn - SiewcaYI 9. Gra "naziopoly" - Avanidius 10. Kredki - Lemuur, Elizabetta 11. Mały majsterkowicz - ??? Link do komentarza
Ecape Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Xyz - majster od forum to dla niego odpowiednia zabawka Link do komentarza
Niklas Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 No ba, że Xyziu - psucie i naprawianie to jego domena ;] Link do komentarza
Recommended Posts