Cahir Napisano Luty 20, 2012 Share Napisano Luty 20, 2012 (edytowany) A co! Też sobie palnę taki temat. ^.^ ... ... ... I na tą chwile to chyba wszystko. xd Edytowano Kwiecień 27, 2013 przez Cuddly doggy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Luty 20, 2012 Share Napisano Luty 20, 2012 Hmm... Jak wiadomo RD jest 20% fajniejsza niż inne kuce... Ale wśród ludzi też jest sporo wymiataczy. Może by zrobić jakiś temacik w stylu: "Kto mógłby zasłużyć na Oficjalną Pieczątkę Zajedwabistości od samej RD" ? Umieszczalibyśmy zdjęcia, gify, filmiki z ludźmi dokonującymi jakichś chorych wyczynów ( któż z nas nie chciał kiedyś skoczyć na snowboardzie z helikoptera prosto na spadającą lawinę... czy cokolwiek równie szalonego ) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=TWfph3iNC-k Tu macie przykładowo gościa uprawiającego 'base jumping' ( chyba tak to się nazywa, ale ja tam wolę mówić na to "wiewióra" przez specyficznie wyglądający strój ). BOŻE JEDYNY jak ja bym chciał tak polecieć. Śmiertelność jest wysoka, ale... wrażenia muszą być niezapomniane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Luty 20, 2012 Share Napisano Luty 20, 2012 @up ruska wersja jestem hardcorem by sie nadala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Luty 20, 2012 Share Napisano Luty 20, 2012 Cuż Avanidiusie pomysł jest bardzo ciekawy i gdybym ja była Avatarem wcieliłabym go w życie,ale że nim nie jestem musimy poczekać na jego opinię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Luty 20, 2012 Autor Share Napisano Luty 20, 2012 Hmm... Pomysł niezły. ^^ Znaczy się, ludzie by wpakowywali filmiki, a ja (lub Eliza) byśmy wybierali te ,,najlepsze" i nagradzali pieczątką, tak? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Luty 20, 2012 Share Napisano Luty 20, 2012 To już kwestia uzgodnienia. Moglibyśmy pakować filmiki, a ty/eliz na zasadzie edycji dowalalibyście pieczątkę. Ale to chyba nie jest takie potrzebne ( tylko by przedłużało posty niepotrzebnie ). Pieczątka mogłaby być w pierwszym poście, a w każdym następnym wpisywano by *OFICJALNIE UZNANO ZA 120% FAJNIEJSZE*. Albo coś takiego Jednak zastanawiam się, czy nie dałoby się tego zrobić jeszcze w formie komentarzy. Zezwolić ludziom na rozmowę luźniejszą, by lepiej łapali temat... a nie tylko mechanicznie filmiki wrzucali . Niech też między sobą oceniają czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Luty 20, 2012 Autor Share Napisano Luty 20, 2012 Dobra, to temat się robi, a jak to wyjdzie to się zobaczy. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Hmmm... Może zabawa "100 powodów dlaczego RD jest o 20% fajniejsza od innych"? Chyba wiadomo na czym by polegała . -test test ~ Avan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 No dobra... Pomysłów typowo dla działu (jeszcze) nie mam, ale za to małą sugestię... Zakończcie Event z Fanami Daring Doo... To jest dział RD, a nie epizodycznej postaci, która na dodatek była bohaterem książki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Hmmm... To może by stworzyc galerię Rainbow Dash bo zauważyłam że nie ma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Hmmm... To może by stworzyc galerię Rainbow Dash bo zauważyłam że nie ma? Dzięki za sugestię, ale już mamy . Nazwa mogła być troszkę myląca: http://mlppolska.pl/Watek-Memy-z-Rainbow-Dash--31 "Memy z Rainbow Dash" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Dzięki za sugestię, ale już mamy . Nazwa mogła być troszkę myląca: http://mlppolska.pl/Watek-Memy-z-Rainbow-Dash--31 "Memy z Rainbow Dash" O faktycznie XD Nie zwróciłam wcześniej uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Cóż, dział jak każdy inny - bardzo ciekawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Może warto dać nowy obrazek? No chyba, ze tylko mi się tak wyświetla..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Tak, tak, wiem w najbliższym czasie postaram się to załatwić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Nowy obrazek jest w porządku, przejrzysty i ładny. Chociaż ja i tak bym chciał na nim Rainbow w zbroi z trzeciego sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Sądzę, że powinno być więcej postów dyskusyjnych. Oceniania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Myślę, RD powinna odpowiedzieć na oczekujące pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 1. Uwaażam że powinno być więcej ciekawych zabaw-konkursów, pierwszy pomysł przykładem. 2. Popatrzmy na dział FT tam jest pełno zabaw, dyskusji itp. itd. Wiem że RD nie ma aż tylu fanów, lecz fajnie czasem dodać coś nowego, ponieważ gdyby nie kilka aktywnych osób ten dział byłby martwy 3. Więcej wątków typu: znajdź 4 różnice, to tylko przykład oczywiście 4. Można zaryzykować i zrobić wątki o Tanku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Sądzę' date=' że powinno być więcej postów dyskusyjnych. Oceniania.[/quote'] Cóż... aktywność w dyskusjach w duużej mierze zależy od użytkowników ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Wcześniej był bardziej żywy, a teraz tylko ktoś czasem pisze coś w zabawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Wcześniej był bardziej żywy' date=' a teraz tylko ktoś czasem pisze coś w zabawach.[/quote'] Cóż... po pierwsze: zabaw było kiedyś mniej, po drugie ożywał gdy tworzyła się nowa ciekawa dyskusja (i nadal tak jest), tyle że bardzo często dyskusje obumierają bo temat się wyczerpie czy coś. Po za tym... cóż codziennie ktoś pisze coś w zabawach i to nie jest tylko jedna osoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Nagrody to nie musi być hajs, to może być np. 1 punkt reputacji, pozdrowienia od admina i inne takie rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Zastanawia mnie, kiedy będzie kontynuacja pamiętnika Rainbow.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts