Glutek Napisano Kwiecień 6, 2012 Share Napisano Kwiecień 6, 2012 Najlepszy: 8, 19 Najgorszy: Nie ma takiego : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Kwiecień 6, 2012 Share Napisano Kwiecień 6, 2012 Ulubiony odcinek s1- 11, bo wtedy powstała moja ulubiona piosenka- Winter Wrap Up Najmniej lubiany- 12, bo od niego zaczęło się CMC... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Moje 2 ulubione odcinki to Winter Wrap Up(11) i Suited for Success(14). Najmniej podobał mi się trzeci odcinek.Biletomistrzyni / Problem z biletem / Komu bilet, komu?/ The Ticket Master Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Najlepszy: 2 Najgorszy: NULL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Kwiecień 21, 2012 Share Napisano Kwiecień 21, 2012 Najlepszy: The Best Night Ever Najgorszy: nie mam takiego ale najmniej zapadającym w pamieć był The Ticket Master. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystyk Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Najlepszy był wg. mnie dziewiąty siódmy i jedenasty (Winter wrap up! winter wrap up!... tu tu ru ru, tu tu tu ru) - nie mogę się od tego uwolnić. Najgorszy? był taki? DX Jeśli miałbym takowy wybrać to 24 - ta sowa jakoś mi do gustu nie przypadła. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Najgorszy: A Dog And Pny Show. NIENAWIDZĘ TEGO ODCINKA. Mimo tego, że kocham Rairty. Najlepszy: Sonic Rainboom, Suited For Success, The Cutie Mark Chronicles,. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Najlepszy 9 odcinek, Flutterguy mnie rozwaliła , oraz 23, bo była historia jak kto zdobył swoje znaczki Zaś najgorszy 24, przy tym odcinku o mało nie zasnąłem :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keyman Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Najbardziej podobał mi się odcinek 23. Podobały mi się przedstawione historie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pompidou Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Najmniej mi się podobały 24 - ta okropna sowa! Szczerze mówiąc nie pamiętam o czym dokładnie był odcinek, ale jej zwyczajnie nie lubię. 05 - ten odcinek uderzył mnie swoją... przewidywalnością. Wiem, wiem, to jest w końcu bajka dla dzieci i każdy morał można przewidzieć już po 2-3 minutach oglądania, ale w żadnym innym odcinku mnie to nie uderzyło oprócz tym o gryfie. No i nie lubię psychicznego znęcania w bajkach, zawsze mi się szkoda robi tych niewinnych i bezradnych ofiar. Wszystkie inne podobały mi się mniej więcej tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Piąty za przewidywalność? Tu mnie zaciekawiłeś, bo mi 5 podobał się bardzo właśnie dzięki temu, że był nieprzewidywalny . Znaczy morał/zakończenie wiadomo, ale sam przebieg odcinka łączył w sobie ze 3 popularne schematy, przez co mieszał w przewidywaniu... Moim zdaniem piąty odcinek to jeden z mniej przewidywalnych w pierwszym sezonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Najlepsze: 11(winter wrap up, winter wrap up...), 23 (historie były całkiem fajne), 9 (Flutterguy), Najgorsze: 5 (za to, że Gilda doprowadziła Fluttershy do płaczu), 24 (ta sowa), 19 (za całkokształt) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pompidou Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 @Lemuur Trochę źle się wyraziłem. W 5. odcinku uderzyło mnie nie tyle to, że jego przebieg dało się przewidzieć, o ile fakt, że użyto w nim schematu który mi z nieracjonalnych przyczyn działa na nerwy - z pozoru niegroźny rozrabiaka jest parszywym chuliganem (no dobra, trochę przesadzam) ale zostaje pokonany swoją własną bronią. Nie potrafię wyjaśnić dlaczego tak bardzo tego nie lubię - może to jest aż zbyt cukierkowy morał, który nie ma nic wspólnego z rzeczywistym życiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Hmm... Sam morał był nieco inny, mianowicie by akceptować znajomych naszych przyjaciół, nawet jeśli ich nie lubimy . A co do schematu, cóż bywa, każdy ma chyba takie rzeczy, które wkurzają go z irracjonalnych powodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Właśnie to jest najlepsze, że wszystkie podobały mi się tak bardzo, że trudno wskazać faworyta. Bardzo trudno, ale to chyba dobrze, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Hmm.. Najlepszy i najgorszy odcinek? Jejku ciężko będzie wybrać.. najlepszy.. to chyba na równi 9 (z Zecorą), 11 (za piosenkę o wiośnie) i 26 (ładne podsumowanie).. Ale każdy odcinek ma jakiś cudowny fragment, ciężko jest wybrać the best najgorszy - chyba 20... strasznie irytuje mnie ta Photofish.. ale z drugiej strony są tam genialne sceny z Pinki, no i sfrustrowana fluttershy.. Ja nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Wiem które najlepsze (Smokolękliwa, Pożegnanie Zimy i Ponaddźwiękowe Bum), za to który najgorszy - wskazać nie potrafię... przepraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Ciężko wskazać najlepszy, naprawdę Tak samo uwielbiam "Green isn't your color", "Winter Wrap up", "Bridle Gossip", "Best Night Ever"... Ale zdecydowanie najmniej lubię "Over a Barrel" - denerwują mnie bizony i ta śmieszna walka na ciastka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Najlepszy i najgorszy odcinek? Cóż... Najlepszymi na bank są 16 (louder! Yay! Louder! Yay!), 21 (i would like to be a tree) i... No dobra kogo oszukuję. Nie umiem wybrać faworyta . Krótko mówiąc pewnie wymieniłbym 26 odcinków, bo wszystkie jednakowo mnie się podobają. W jeszcze większym skrócie: najlepsze - all; najgorsze - nothing. The End Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Najlepszy: 2 i11 Najgorszy: 19 i 24 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYSTEM_SHOCKGEN Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Najbardziej lubiany:Odcinek 26(niezapomniany wieczór)-za swoją epickość, i niespodziewane zakończenie Najmniej lubiany:Odcinek 5(Sposób na gryfa) Za to, jak Gilda potraktowała Fluttershy i Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Fluttershy Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Najlepszy : Mistrzyni spojrzenia (Odc.17[Fluttershy <3]) Najgorszy : to co 7 kolega : ˀˀˀ [Έŗřŏŕ ϟѲ4] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Najbardziej lubiany:Odcinek 26(niezapomniany wieczór)-za swoją epickość, i niespodziewane zakończenie Najmniej lubiany:Odcinek 5(Sposób na gryfa) Za to, jak Gilda potraktowała Fluttershy i Pinkie Potwierdzam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Najbardziej lubiane - The Cutie Mark Chronicles i Party of One Najmniej lubiane - cały pilot. 1 i 2 odcinek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Najbardziej lubiany - odcinek 26. W końcu Gala Grand Galopu, na którą "przygotowywały" odcinki 3. i 14., zostaje pokazana i moim zdaniem słusznie, że pod koniec 1. sezonu. Odcinek trochę smutny (Fluttershy ), ale jest i piosenka, i ciekawe zakończenie. Godny finał pierwszego sezonu. Najmniej lubiany - odcinek 5. Gilda była irytująca i mam nadzieję, że już się więcej nie pojawi. Mam też leciutkie zastrzeżenia do odcinków 3. i 23. Nie są w żadnym wypadku złe, ale problem 3. odcinka wydawał mi się troszeczkę naciągany (bo sam w połowie odcinka zdziwiłem się, czemu Twilight nie poprosi o więcej biletów), a i wpływ Rainbow Dash na Twilight w 23. odcinku też dla mnie był trochę naciągany. Ale pewnie czepiam się szczegółów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się