Shosanna Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 No trochę tego było: 1. Muminki :3 2. W.I.T.C.H. (uwielbiałam to! Miałam magazyny, plakaty i inne tego typu badziewia ;D) 3. Miś Uszatek 4. Sasiedzi 5. Przygody Kuby Guzika 6. Seria "Był sobie..." 7. Gumisie 8. Bajki Disneya 9. Reksio 10. Pszczółka Maja 11. Listonosz Pat 12. Jetsonowie Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 *paczy na pierwszy post* !!! Lemuur! Wunshpunsh! Omigosz to własnie jedna z tych bajek, których tytułu nie pamiętałam xD Ale to było zaje... o tym kotku coimienianiepamiętam i jakimśtam ptaku Jakubie c'nie? :> Link do komentarza
Nikt Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 W dzieciństwie obejrzałem wiele kreskówek, głownie na cartoon network i z tego co sobie przypomnę to: -Chojrak -Atomówki -Ed Edd i Eddy -Scooby Doo -Krowa i kurczak oraz Jam łasica( Oh God, why? ) -Zwariowane melodie -Flinstonowie -Jetsonowie -Tom & Jerry -Samuraj Jack -i reszta dawnych kreskówek które leciały w latach 2003 do 2005 -A tak to Timon i Pumba ( miałem 2 takie kasety ) -Dzieła Disneya -wieczorynki -Czasem Pawer Rangers Na razie sobie tylko to przypomniałem Link do komentarza
Silver Shield Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Moje kreskówki to -Produkcje Myszki Miki. -Pokemon(pierwsza generacja) -Dragon Ball -Tom i Jerry -Samuraj Jack -Power Rangers(pierwsza generacja) -Łebski Harry. -Kim Kolwiek -Fineasz i Ferb Link do komentarza
Fragin Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 No cóż Pokemony, Dragon Balle, Yu-Gi-Oh czy jak to się nazywało... Jeszcze Jetsonowie, Scoobie Doo, Atomówki, Looney Toons, Pinkie i Mózg, Ach ten Andy... Link do komentarza
wiej007 Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 -Laboratorium Dextera -Chojrak -Bajki Disneya -Tom i Jerry -Pokemon -Ed, Edd i Eddy -Gumisie -zwariowane melodie -Timon i Pumba -Kryptonim: klan na drzewie Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Jakby się zastanowić to po prostu wszystko co leciało na fox kids/cartoon network pod koniec lat '90 i na początku nowego tysiąclecia... ale jak tak myślę, to szczególnie zapadło mi w pamięć "Ed, Edd i Eddy" , "Tom i Jerry" wałkowany w nieskończoność, "Kapitan Tsubasa" itp. Link do komentarza
Cygnus Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 - Rycerze Zodiaku - Król Szamanów - Przygody Kuby Guzika - Strażnicy Czasu - Jam Łasica - Krowa i Kurczak oraz reszta już wymieniona przez innych. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 - Atomówki - Dom dla Zmyslonych Przyjaciół Pani Foster - Laboratorium Dextera - Klan na drzewie (we wszystkich wymienionych do tej pory tytułach maczała palce Lauren Faust lub Craig McCracken... co za zbieg okoliczności....) - Winx - Pokemon - Tom i Jerry - Odlotowe Agentki - Trzy małe duszki - Superświnka Te dwa ostatnie to taki oldschool, że nie wiem, czy ktokolwiek to pamięta. XD Leciało na FoxKids... Kluub Wiinx! Jarałam się tym zapewne tak samo jak starsze pokolenia Dragon Ballem (w sumie to Winx to taki Dragon Ball, tylko że wróżki latają w słitaśnych, błyszczących strojach) Akurat ostatnio mam chrapkę, żeby sobie trochę obejrzeć :> Dat Antagoniści 2 i 3 serii! Nie miałam multum kanałów, a więc: - Winx, jak już wspomniałam - Amerykański Smok Jake Long - Smerfy - Muminków nigdy nie lubiłam - MLP starszych generacji - Przygody Timmy'ego (zjadł cały przepychacz!) - Witch (rzadko oglądałam) - Aparatka - 6 w pracy - Reksio, kot Filemon i inne stare polskie produkcje I jakoś więcej chyba nie pamiętam :> Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 A teraz ja się wypowiem: -Laboratorium Dextera -Atomówki -Samuraj Jack (moje ulubione) -Edd Edd i Eddy coś tam jeszcze było ale zapomniałem :( Link do komentarza
BanditGC Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 u mnie Dragon Ball, Yu-Gi-Oh ,Tiger Mask i inne kreskówki tego typu. Link do komentarza
arcza Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 ojj było tego :O wiekszości nie pamiętam ale coś napisze: -Tom i Jerry -Ach ten Andy -Pinkie i Mózg -Ed, Edd i Eddy -Spiderman -Dom dla Zmyślonych Przyjaciół Pani Foster -Atomówki zaczynają sie anime: -Dragon ball -Kapłanki przeklętych dni -Erementar Gerad (my favourite jeżeli chodzi o anime, tuż za serią Dragon balla ) -Eureka Seven -Ghost in the Shell -Full metal Alchemist -Naruto Link do komentarza
Wilk11 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 - Pokemony - My little pony G1 - Dragon Ball Z - Ed, Edd i Eddy - X-men - Kubuś Puchatek Link do komentarza
Ahito Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Kreski mojego dzieciństwa ? więc tak(na każdym kanale jakie były) na Cartoon Network to: Ed Edd i Eddy Johny Bravo Laboratorium Dextera Zło w Potrawce Dusterdly i Muttley(nie pamiętam jak to się pisze) Strażnicy czasu na MiniMax(obecnie minimini i zig zap) Clifford Wielki Czerwony Pies Aparatka Kod Lyoko(to dopiero później) 6 w pracy i inne których już zapomniałem na nickelodeon Spongebob,kotopies,danny phanton,avatar legenda aanga(to potem) na jetix tylko Galactik Football(ale to 7 lat temu dopiero) ps.zapomniałem o Atomówkach Link do komentarza
D.E.F.S Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Yattaman, pamieta ktos? Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Oprócz klasyków pokroju Looney Tunes oglądałem jeszcze: M.A.S.K. - Można by to określić połączeniem Transformers z GI Joe. Choć nie do końca. Mało znana kreskówka z lat 80., ale emitowano też w późniejszych latach. Intro: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=o2Z1yLO9C-Q Xiaolin Showdown - kreskówka sprzed paru lat, całkiem kreatywna, momentami zbyt głupkowata, ale i tak niezła. Jeden z odcinków, jakby ktoś chciał: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=IjcKkx6ZnvI&feature=plcp Link do komentarza
s500PL Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Kto to pamięta ten jest super Link do komentarza
Tigresss Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 To u mnie podobnie: - Atomówki - Laboratorium Dextera - Tom i Jerry - Scooby Doo - Tabaluga (tja pamiętam aż za dobrze XD) - Łap Gołębia (czy jakoś tak) - Timon i Pumba - Pokemony - Gumisie - Kubuś Puchatek - Kaczor Donald, Myszka Miki etc. - Sąsiedzi - Pszczółka Maja - Smerfy - Papirus - Przygody Timmy'ego (to oglądam do dzisiaj XD) - Różne polskie badziewia - Wirtulandia (hmm, tylko że to chyba nie kreskówka) No i pewnie mnóstwo innych kreskówek o których już nie pamiętam. W dzięciństwie oglądałam naprawdę duuużo bajek. Z tego co pamiętam najbardziej przezemnie znienawidzoną były Muminki. Eh, koszmary z dzieciństwa :( Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 To u mnie podobnie: - Atomówki - Laboratorium Dextera - Tom i Jerry - Scooby Doo - Tabaluga (tja pamiętam aż za dobże XD) - Łap Gołębia (czy jakoś tak) - Timon i Pumba - Pokemony - Gumisie - Kubuś Puchatek - Kaczor Donald, Myszka Miki etc. - Sąsiedzi - Pszczółka Maja - Smerfy - Papirus - Przygody Timmy'ego (to oglądam do dzisiaj XD) - Różne polskie badziewia - Wirtulandia (hmm, tylko że to chyba nie kreskówka) No i pewnie mnóstwo innych kreskówek o których już nie pamiętam. W dzięciństwie oglądałam naprawdę duuużo bajek. Z tego co pamiętam najbardziej przezemnie znienawidzoną były Muminki. Eh, koszmary z dzieciństwa :( Ja również dobrze pamiętam Tabalugę ^.^ Też nie lubiłam Muminków. Wcale ich nie oglądałam, po prostu nie chciałam. Link do komentarza
xdeh Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Właściwie moje dzieciństwo trwa nadal, co z tego, że już liceum. Najpierw oglądałem jakieś losowe rzeczy, jak: -Filemon (choć głównie pamiętam to z jakiejś książeczki) -Reksio (coś było ;p) -Bolek i Lolek (też gdzieś coś kiedyś, pamięć już nie ta) -Krecik (nigdy nie wiedziałem, o co chodzi) -Żwirek i Muchomorek czy coś takiego było? -Rumcajs XD -Tabaluga! Akurat z tego coś ogarniałem ^^ -My Little Pony w przedszkolu nie wiem, co się tam działo, ale to było dziwne... -Pokemon! Nie pamiętam gdzie i kiedy i co, ale na pewno parę odcinków trafiłem, a trudno było mi je trafić. ^^ -DragonBall Z, to było schizowe jakieś i nie przepadam za tym ale trochę się oglądało -No i gdzieś tam był Inspektor Gadżet pamiętam, ale nie pamiętam, żebym oglądał -Smerfy też się przewinęły przez pamięć -Podobnie Muminki, ale to dosłownie 2-3 razy Więcej grzechów nie pamiętam. Potem jak mi się nudziło potrafiłem przez kilka godzin jednego dnia oglądać jakieś gówienka na Cartoon Network, ulubione: -Atomówki (chociaż "szablonowe" odcinki mnie trochę nudziły :f wolałem jakieś schizowe) -Strażnicy Czasu, fajne nawet ;] i coś się dowiedziałem -Jagoda Lee, lubiłem za te smutne/epickie momenty i frustracje bohaterki -Kryptonim: Klan Na Drzewie (momentami megadurne, ale ogólnie ekstra) -Laboratorium Dextera <3 -Chojraka nie ogarniałem, ale jak teraz na niego patrzę jest spoko -Samuraj Jack to samo, czasami przez cały odcinek nie wiedziałem o co chodzi i to jakieś creepy było, ale świetne -Ed, Edd i Eddy chociaż Eddy mnie wkurza, ale to jest tak uroczo bezmózgie -Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster - ultimate trolling festival -Xiaolin: Showdown uwielbiam, zdarzają się fajne scenariusze i dobra fabuła, no i humor -Atomowa Betty xDD to było jakieś urocze, ale głównie za Maximusa -Ozzy i Drix też mi się podobał, dobre pseudobiologiczne betony -Robotboy, o ile doktor K. miał dobre jazdy -B-DaMan :O jak to się pisze... jakaś kreskówka z rodzaju tych, które polegają na jakiejś grze i tam się strzelało, momentami nawet ciekawe w przeciwieństwie do karcianych, a Bakugan nie ma sensu xD w sensie gry -Teen Titans (Młodzi Tytani) - nawet spoko, fajne bitwy i scenariusze, relacje między bohaterami, tajemniczy antagonista -Storm Hawks było całkiem, całkiem -Tajemniczy Sobotowie - po prostu... wystarczająco awesome -Ben10 każdego rodzaju - jakoś szczególnie mi nie podpadł, dość schematyczny, ale zdarzały się lepsze odcinki no i tyle mi się tego przewinęło że chcąc nie chcąc zapadło w pamięć -ScoobyDoo - jak wyżej, po prostu za dużo tego, żeby nie wymienić ;P -Tom i Jerry podobnie, głupie i mało śmieszne, ale jednak -Aha, jeszcze Mroczne przygody Billego i Mandy. Total bezsens, ale nieraz się uśmiałem. Teraz już nie oglądam, nie nudzę się dostatecznie często... zawsze można zamiast tego wejść na megaspamerskie forum MLP:FiM Link do komentarza
Avro Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Do moich ulubionych(Razem z tymi, które oglądam ''dziś'') należą : -Kleszcz -Świat według Ludwiczka -Pokemon -Ed Edd i Eddy -Xiaolin Showdown -Wszystkie serie Ben10 -Chojrak Tchórzliwy pies i wiele innych, których teraz nie pamiętam. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Dłuuugo by wymieniać, ale kto pamięta -Gęsią skórkę ? Link do komentarza
Musolini56 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Chojrak Tchórzliwy Pies w roli głównej chojrak. Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 kto pamięta -Gęsią skórkę ? Moje: - Atomówki - Gęsia skórka - Pokemon - Dragon ball Link do komentarza
Imka2000 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 (Mnie też do teraz ciary przechodzą xD ) Link do komentarza
Recommended Posts