Gryzzli Napisano Wrzesień 13, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Wznowienie prac nad fikiem jest zaplanowane na przyszły tydzień. 16-tego kończę 3 miesięczny pobyt w obozie pracy i potrzebuję 2 - 3 dni na zachlanie pały, gwoli inspiracji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 A co z angielską wersja. Też stała. Będziesz wznawiał tłumaczenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Wrzesień 13, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Tłumaczenie również będzie wznowione. Przy mojej robocie zwyczajnie nie miałem dość czasu żeby cokolwiek porządnie ogarnąć. Ale teraz znowu uczelnia więc czasu będzie w bród. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 żodyn niy wiy wkiej bydzie fik żodyn 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Czuć tu nieprzyjemny zapach porzuconego fika :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Prawda, a gorsze to, że wielu się bardzo podobało i autor, mam nadzieję, nie zostawia nas z uczuciem niewiedzy dotyczącej dalszych wydarzeń w opowiadaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Imperator chce rozdziału. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Nie tylko on, ponieważ Książę Nurgla również czeka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Listopad 18, 2013 Autor Share Napisano Listopad 18, 2013 (edytowany) Czuć tu nieprzyjemny zapach porzuconego fika :C Nie. To tylko leniwy autor. Pszepraszam wszystkich za ten zaje*****e długi przestój. Potrzebowałem więcej czasu na ogarnięcie się niż myślałem (a rzeczywistość dość radykalnie zweryfikowała moje "czasu będzie w brud"). Po pokonaniu wielu barier (w tym nieprzebranych zasobów mojego lenistwa) wracam do gry. Dziś wrzucam mocno zmieniony rozdział 8 (Przepraszam za zamieszanie ale zmiana była konieczna żeby wszystko wyglądało spójnie i schludnie). Rozdział 9 jest już gotowy i wysłany do sprawdzenia więc powinien pojawić się na dniach. Nie obiecuję że fik będzie się pojawiał teraz w regularnych odstępach bo zawsze jak to robię to wychodzi jak zwykle . Dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość. Edytowano Listopad 18, 2013 przez Gryzzli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Ja wciąż czekam. :< 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Ja również czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretes_PL Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 (edytowany) Dołączam się do czekających. Rozdział 9 jest już gotowy i wysłany do sprawdzenia więc powinien pojawić się na dniach. To już tydzień ;__; Edytowano Listopad 24, 2013 przez Kretes_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 każdy kto to czyta czeka na kolejne rozdziały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Listopad 24, 2013 Autor Share Napisano Listopad 24, 2013 (edytowany) Wszystko wskazuje na to iż, aż, ponieważ, że: AKTUALIZACJA! Dla wszystkich którzy tak jak ja uważają, że rozdział IX jest zdeczek monotonny zapewniam, że w kolejnych rozdziałach akcja przyśpieszy. Edytowano Listopad 24, 2013 przez Gryzzli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Nowy rozdział! W końcu! Imperium już organizuje krucjatę, by zdobyć kilka egzemplarzy IX rozdziału, Nekroni się budzą, by go przeczytać, a Tyranidy urządzają dziękczynną ucztę! Jak zwykle jest trochę ale. Mianowicie interpunkcja mogłaby być lepsza. Mimo to rozdział IX, jak i VIII v.2 są odpowiednio orkowate. Tylko czekać na więcej. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Aprobuję ten fanfik raz jeszcze! Hm... Może jakoś wyjaśnisz mi, jak te grzyby się rozwijają itd? Znaczy się, bo nie wiem, jak to jest z tym "rośnięciem" orków. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 (edytowany) Aprobuję ten fanfik raz jeszcze! Hm... Może jakoś wyjaśnisz mi, jak te grzyby się rozwijają itd? Znaczy się, bo nie wiem, jak to jest z tym "rośnięciem" orków. Z tymi grzybkami to jest tak: Skóra orków produkuje zarodniki. Jeśli zarodniki trafią na podatny grunt to rozwijają się z nich grzyby. W podziemnej części grzybów wytwarzają się kokony w których rosną sobie wszystkie orkowe stworzonka (squigi, groty i orkowie). Jak dostatecznie podrosną to wygrzebują się z ziemi i już są gotowe do zabijania. Edytowano Listopad 25, 2013 przez Gryzzli 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Ohyda xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Braki z biologii xD Ale gdyby nie moje zboczenie zawodowe, to pomysł fajny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Na początku podchodziłem do fika sceptycznie ale teraz mówię wprost - najlepszy fik w klimatach warhammera jaki kiedykolwiek czytałem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Na początku podchodziłem do fika sceptycznie ale teraz mówię wprost - najlepszy fik w klimatach warhammera jaki kiedykolwiek czytałem! No i stało się... Poczułem się tak dumny z siebie, że Slaanesh na pewno upomni się o moją duszę. :yHRvV: Bardzo się cieszę, że się podoba Mam nadzieję, że nie zawiodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 (edytowany) Ogłaszam, że na stronce mojego fika doszło do niespodziewanej aktualizacji! Wszystkich zainteresowanych prosimy o zachowanie spokoju i pozostawienie zdrowego rozsądku za drzwiami przed przeczytaniem kolejnego rozdziału. Edytowano Grudzień 11, 2013 przez Gryzzli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skeeper Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 No to będzie WAAAGH Rozdział świetny. Czekam na więcej. Zastanawiam się tylko czy Warkot spotka innego orka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 TAK! Bendzie! Bendzie zabawa! Bendzie siem działo! I znowu sluff bendzie mało! bendzie głośno! Bendzie radosnie! Znów przewalczymy razem całom noc! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 TAK! Będzie! Bendzie zabawa! Bendzie siem działo! I znowu sluff bendzie mało! bendzie głośno! Bendzie radosnie! Znów przewalczymy razem całom noc! Mork Approves! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się