Arjen Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Witajcie! Luna wybrała się w podróż po snach użytkowników naszego forum. Waszym zadaniem jest odgadnąć co to za osoba na podstawie fragmentu snu. Zachęcam do wysyłania mi opisów swoich co ciekawszych snów - oczywiście, nie mówimy o tym nikomu! A więc zacznijmy... Słodkie dzieciaki, na pewno będą miały piękne i kolorowe sny! ...Kiedyś byłam w jakimś supernowoczesnym budynku i nagle zaczęła się inwazja zombie. Miałam przyjaciela w wiadrze, bo to była taka kulka z włosami jak pirat i... był w wiadrze. Uciekaliśmy, byłam z nim w windzie, i nagle coś się stało, że ten mój przyjaciel musiał się za mnie poświęcić. - Idź. Nie przejmuj się mną. I chyba zombiak go zeżarł. A ja wybiegłam na zewnątrz, ludzie kryli się za samochodami, policjanci byli, a budynek zaczął się palić. Jednak zombiaki nadal atakowały, uciekałam i w pewnym momencie - uwaga, uwaga - zabił mnie rudy zombie... ... Jaka userka ma takie sny? Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Jeśli dobrze zrozumiałam, to mam powiedzieć jakiemu userowi moim zdaniem może się śnić ten sen. Hmm, postawiam na.. Soczka? Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Jak dla mnie to Applejuice. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Według mnie chodzi o naszą Katherine, zwaną Kath Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Nie przyznaję się do tego snu :< To na stówę jest Soczuś aka Apfelsaft aka Applejuice. Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Idę za głosem ludu, niech będzie Applejuice Link do komentarza
Applejuice Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Stawiam na Cygnusa. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Ale panno Apfelsaft, podmiot liryczny w tym śnie jest kobietą (byłam), nie wywiniesz się Link do komentarza
Applejuice Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Właściwie, przypomniałam sobie więcej szczegółów. Mój przyjaciel w wiadrze poświęcił się, bo w windzie pojawiły się zombiaki i zaczęły nas atakować. To dlatego zginął. A ja wybiegłam na zewnątrz przez opustoszały parking podziemny. Mam też dokładniejszą scenę ataku rudego zombie: zamierzałam ukryć się za samochodem, tak jak większość. Nie wiem dlaczego, to była kiepska kryjówka, ale innej chyba nie było. A więc przeszłam obok jakiegoś samochodu, paczę, a tu zombiak. Szedł wolno, ale nagle się odwrócił w moją stronę. Miał zakrwawioną i zgniłą twarz. Zaczęłam uciekać, mając naiwną nadzieję, że mu ucieknę, przecież był taki wolny... ale akurat w chwili, gdy obejrzałam się za siebie, on mnie dorwał. Rozwarł swoją paszczę i mnie użarł. Wtedy się obudziłam Przepraszam jeśli zepsułam zabawę, ale musiałam o tym opowiedzieć Zepsułaś, ale jesteś słodziaśna to obędzie się bez kary ~ Arjen Link do komentarza
Flutteryay Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Wybaczcie, musiałam. Link do komentarza
Nikern Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Taa, stawiam na Soczka Link do komentarza
Arjen Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Tak, nasza Słodziaśna Soku znana także jako Applejuice zdradziła wam, że to jej sen. Pora na kolejny! Czyj sen wygląda tak? "...Wszystko jest ustalone w jednej tonacji. Jechałem starym pociągiem nad jakimś miastem, morzem, wszystko bylo szare, a ludzie wyglądali jak w latach dwudziestych. Podchodzi do mnie panienka, ja mam wrażenie, że ją znam i jestem jej coś winien, siada i gadamy, i ona nagle mówi, że są tylko 3 rodzaje bagaży. Zabiera mi torbę (bo miałem torbę, skórzaną), wyjmuje notatnik i mówi - "myśli" wyjmuje jakieś zdjęcia i mówi - "przeszłość". Ja wtedy mówię - pewnie jeszcze przyszłość, perspektywy. A ona wtedy że nie, że trzeci to czekolada..." Link do komentarza
Applejuice Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Gdyby to był Tisos, podany byłby rodzaj silnika i rocznik lokomotywy. A pociąg nie ma tutaj żadnego opisu. Więc to na pewno nie Tisos Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Hm... Nie jestem przekonany co do Tissosa... Może skoro występuje czekolada, to Hoffman? I tak nie mam racji Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Niech będzie Hoffman Zakończenie epickie. Link do komentarza
Arjen Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Podpowiem, że user ten ma kolorek i jest dość.... chaotyczny Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Czyżby Hayate? Link do komentarza
Recommended Posts