Therinius Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Sorki pomyłka Nick Therinius lvl 30. Dopiero rankingi zaczynam, prawie na każdej pozycji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Aktualizacja: Nick: Iqelusid Lvl: 25 Ulubieni czempioni Czempioni: Jungle (Skarner, Shyvana), Solotop (Skarner, Garen z niezbyt typowym specem), mid i bot(AD Kayle) Z tym, że Skarnera nie kupowałem, bo jest za darmo w rotacji. Później, cóź... trudno. Będę musiał innych czempionów popróbować. Lub uskładać te 6300IP. Od biedy ugram innymi czempionami (Fiddle, Darius, Trynda, Kto mi się tam inny nawinie), ale z zasady to się dopasowuję do potrzeb drużyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GarrenPL Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Mam nick taki sam jak na forum, 9 lv. Żeby na świecie było mniej zła, meczyk w lol'a każdego dnia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nick Redemptorus lvl 30. Głównie gram na jungle i solo top ale od czasu do czasu gram czym popadnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rocker Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Nick RockerRD LVL:30 Ogarniam wszystko aby nie support Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xedfs Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Mnie też dopiszcie nick: xedfs lvl 30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Ja na west :/ a na nordic to chaos D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Od czasu do czasu gram na East. Mój nick: KatynistaPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 ImAkaEzreal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienna Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 A ja jestem POKEMASTAH. Największa lama pod słońcem do usług! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczeblade Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 uwaga! Jestem mięso armatnie które jeszcze nic nie umie Mój nick:Mrkurczeblade Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Heja dopiero zaczynam grać nick: *chwila ciszy* FaithFire - mało oryginalne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Dzisiaj zacząłem swoją przygodę z LoL'em. Jeżeli znalazłby się ktoś chętny do gry, złapiecie mnie pod nick'iem Ciasteczkowaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilkanar Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 killmersaniv - prawie 500 winów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Atliss - 17lvl/50win , nie gram zbyt dużo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Nick: Nister600 Level: 30 Ja teraz na nordic bo mi ktoś konto ukradł i przeniósł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Nick: Darth Rafael Level: 14 PS. Rzadko gram, lecz od czasu do czasu zajrzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skatu Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Nick: Morsusutek 30 lv Gram w tą grę od samego początku i chętnie bym pograł z jakimś innym broniaczem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 30lvl Brąz II byłoby wyżej ale trolle...Gram topa czasem jungle Nick na LoL'u - Aeju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 nick:Bandit221 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Star Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Mam 8 lvl i czasami trochę lamię, ale nadal się uczę. Nick: marekin450 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3nis Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Mnie tez dodajcie Nick: Hysterious Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 30lvl Brąz II byłoby wyżej ale trolle...Gram topa czasem jungle Nick na LoL'u - Aeju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Nick taki sam jak na forum. Na nordicu trzymają mnie jeszcze kumple. Sam już dawno bym na westa przeszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokolin Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Nick: Lokolin Gram praktycznie codziennie, głównie na topie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts