inka2001 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 - Ładnie się urządziłeś. - Powiedziałam i popatrzyłam na kulę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 - No ja mam nadzieję. Kula pokazuje tereny wokół dworku. Jeśli przypadkiem ktoś - lub coś - by się zbliżało, a są duże możliwości na coś takiego... Musisz się ukryć. Tutaj - podszedł do jednej z kolumn i nacisnął. - jest klucz do ukrytego przejścia. - W tym momencie łóżko odsunęło się, a kamienie ze ściany cofnęły się i wsunęły za ścianę, ukazując korytarz. - Nie wątpię, że w najbliższym czasie ktoś lub coś będzie chciało tu wleźć. Gdybyś czegoś potrzebowała, będę dwa pokoje obok. Do żadnego nie możesz wchodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 - Ale, dlaczego? - Pytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 - Nie ważne. Chociaż nie, ważne. Ważne, ale nie możesz o tym wiedzieć. Nie teraz. Dobrze, po lewej stronie masz łazienkę, jadalnia jest pokój dalej. jestem nieco zajęty, radź sobie - rzucił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 - Jasne. - Odparłam. Poszłam do salonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Alicorn zniknął i Ruffian towarzyszyła tylko pustka i szum wody. Ogarnęła ją senność, niemalże zamykająca powieki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Zasnęłam. Myślałam tylko o śnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Podobno kuce śnią nawet kilkanaście razy na noc, ale rzadko który sen zostaje zapamiętany. Ruffian z tego snu nie zapamiętała nic. Cały czas towarzyszyła jej pustka. Pustka, która nie była straszna, czy nieprzyjemna. Po prostu była, pozwalając jej wyspać się i nie skupiać na niczym innym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Obudziłam się po jakimś czasie. Wstałam z łóżka i zczęłam rozglądać się za Daethem. Nie widziałam go. Poszłam więc sprawdzić pokój, w którym ostatnim razem go zobaczyłam z myślą, żę zrobię to ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Drzwi wyjściowe z pokoju były bardzo ciężkie, a zawiasy skrzypiały już przy ich dotknięciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Z trudem je otworzyłam i weszłam do pomieszczenia, w którym miałam zobaczyć Daertha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 W środku jednak nie było ogiera. Pomieszczenie było niemal identyczne do komnaty, w którym mieszkała Ruffian, nie znajdowała się w nim jednak fontanna z kulą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Westchnęłam. powlokłam się z powrotem do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Drzwi skrzypnęły, kiedy Ruffian opuszczała pokój. W ciemnym korytarzu dopadło ją uczucie, że ktoś ją obserwuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Rozglądałam się do okoła siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 Z cienia wyłoniła się półprzezroczysta pegazica ze zmęczonym i pełnym smutku spojrzeniem. Jej grzywa powiewała lekko, mimo braku obecności wiatru. - Witaj - powiedziała dziwnym głosem, który echem odbił się od ścian. Wydawał się bardzo odległy. - Proszę, nie bój się mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts