Swahili Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 *spada z krzesła i leży na podłodze metr dalej* Wiesz, to nawet bardziej przeraża niż ta Pinkie . Ten uśmiech pozostanie w mojej głowie dotąd, aż zobaczę jakiś megasłodki obrazek. Mrs. Octavia, mogę zakopać się z tobą. I przyniosę truskawki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 ZUOOOOO! xD Świetnie wyszło, jak zawsze Hmm, strasznie mnie ciekawi jak wyglądałoby coś takiego słodkiego aż do porzygu tęczą w twoim wykonaniu xD Ciekawie by to wyglądało przy tych artach, hah dziękuję ^^ hyhy no nie wiem xD mogę kiedyś coś w tym stylu zrobić *spada z krzesła i leży na podłodze metr dalej* Wiesz, to nawet bardziej przeraża niż ta Pinkie . Ten uśmiech pozostanie w mojej głowie dotąd, aż zobaczę jakiś megasłodki obrazek. Mrs. Octavia, mogę zakopać się z tobą. I przyniosę truskawki. haha xD w takim razie musisz taki jak najszybciej znaleźć :o Idę się zakopać w moim ogródku wraz z moim dobytkiem ;_; za ładnie ;-; nje ._. kUamiesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Coś w stylu ''EPIC BLOOD RAGE'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Masz talent, ale zaczynam się bać tego kucyka.... Swędzą mnie łapki by twego kucyka narysować jako słodkiego pony kucika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Masz talent, ale zaczynam się bać tego kucyka.... Swędzą mnie łapki by twego kucyka narysować jako słodkiego pony kucika. dziękuję <3 hehe xD ooo to by był niewyobrażalny cios w jej czarne niebijące serce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Dlatego popracuje nad nią. Będzie piękniusia, śliczniusia i słodziusia Buachachachachacha..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 A Turoń już na dA pisał ,że dopatrzył się Świętego Medalika, który od razu sprawił, że się buzia bardziej uśmiechnęła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 A Turoń już na dA pisał ,że dopatrzył się Świętego Medalika, który od razu sprawił, że się buzia bardziej uśmiechnęła! ale to nje jest święty medalik ._. ale ciesze się że ty się cieszysz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Dla niektórych jest święty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Dla niektórych jest święty z jakiegoż to powodu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Dla pierwszych chrześcijan pentagram odzwierciedlał pięć ran Jezusa[1][2] ze względu na 5 wierzchołków. Kocham te cytaty z wiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Mrs. Octavia, mogę zakopać się z tobą. I przyniosę truskawki. Herbata i truskawki? Mega myśl Jeszcze mogę cukier wziąć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Dla pierwszych chrześcijan pentagram odzwierciedlał pięć ran Jezusa[1][2] ze względu na 5 wierzchołków. Kocham te cytaty z wiki aa to to ja wiem ^^ pentagram ma bądź miał baaaaaaardzo wiele znaczeń zanim stał się znakiem czarnej magii i szatana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łiczka Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Masz talent! A na zwykłej kartce papieru umiesz? Mi na tablecie nie wychodzą :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Herbata i truskawki? Mega myśl Jeszcze mogę cukier wziąć xD Ja się dołączę! Wezmę śmietanę do truskawek :3 @Vile Raven! Masakra ! Ile czasu zajmuje Ci jedna praca?! Głupie pytanie , ale to mnie zaciekawiło:flutterblush: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Nie wiem czemu ale ta Linka mi przypomina wróżkę z Hispzanii Takie natapirowane jakieś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Masz talent! A na zwykłej kartce papieru umiesz? Mi na tablecie nie wychodzą :C dziekuję ! ^^ wszystkie moje prace komputerowe sa wierw robione na kartce a potem kolorowane na kompie c: http://vileraven.deviantart.com/gallery/42536746 to są moje prace a Tradi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Ja się dołączę! Wezmę śmietanę do truskawek :3 Ja też się dołączam i wezmę kakałko i masło orzechowe C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Ja też się dołączam i wezmę kakałko i masło orzechowe C: Yay! Będzie tea party pod ziemią! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Nie chodzi mi o ten brzydki pentagram co ma wysoko na szyi,tylko to to niżej, to nie jest Święty Medalik? D: A co do symboliki, owszem pentagram ma wiele znaczeń, większość niestety podchodzących pod magię, a więc tym samym pod diabelstwo. A i wątpię, iż tu miałby inne znaczenie o którym wspominał FaithFire~ A co do nowego obrazka, wspaniały! Bardzo podobają mi się pyszczki i oczęta jakie robisz^^ Maścią przypomina Rarity, CM jakiś chyba inny,ale go słabo widzę na moim okrutnym monitorze D: No ale tyle co widzę to widzę ,że jest cudnie,jak to zwykle w Twej twórczości jest^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzarusaixD Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Narysowała byś moją OC ? Ja ci dam jej opis prywatnie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Tego się po prostu nie da skomentować. Twój talent przekroczył normę. Gdybym ja miała taki talent, to... nie wiem i nigdy się nie dowiem:ming: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Tego się po prostu nie da skomentować. Twój talent przekroczył normę. Gdybym ja miała taki talent, to... nie wiem i nigdy się nie dowiem:ming: bardzo ci dziękuję Sweeney Todd Jako kucyk kocham ten film , Aktora, i tą postać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 to ten golibroda? Nawet znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Postanowiłam wstawić coś farbami c: Moja praca z rysunku i malarstwa ^.^ kopia obrazu Beksińskiego c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się