VileRaven Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Wszystkiego najlepszego Raven! Dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Z mojej strony masz życzenia urodzinowe w liczbie dwóch. Mianowicie zdrowia, bo bez niego nie da się osiągnąć nic, oraz rozsądku, by pomógł ci dobrze wybierać w życiu. BTW, kiedy ostatni raz pisałem, wspomniałem o tym, że podoba mi się mroczny klimat twoich rysunków. Ponawiam wcześniejszy osąd. Wspaniale rysujesz i dobrze się to ogląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Z mojej strony masz życzenia urodzinowe w liczbie dwóch. Mianowicie zdrowia, bo bez niego nie da się osiągnąć nic, oraz rozsądku, by pomógł ci dobrze wybierać w życiu. BTW, kiedy ostatni raz pisałem, wspomniałem o tym, że podoba mi się mroczny klimat twoich rysunków. Ponawiam wcześniejszy osąd. Wspaniale rysujesz i dobrze się to ogląda. Bardzo dziękuję za życzenia i pochwałę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Nie no normalnie spadam z krzesła nie nie wstaję dodatkowo strzelam sobie G18 w głowę... Za dobre te rysunki bym mógł żyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nothing Significant Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Och...Nie wiem co napisać... Masz talent, smykałkę do tego, ponieważ rozwijałaś to. Być może miałaś to od urodzenia (ktoś z twojej rodziny jest jakimś plastykiem czy coś?) a być może nie. Nie wiem tego, ale tak czy tak te rysunki są radością dla oka. Posiadasz też własny styl i nie kopiujesz jak inni, za to masz plusa. Tworzysz przy muzyce (pewnie metal)? A czy będziesz chodziła lub chodzisz do szkoły plastycznej? Proszę cię o jedno, nie, nie o requesta, proszę cię, nie zmarnuj tych umiejętności, szczególnie gdy w tak młodym wieku jak twój, ogarnęłaś to do perfekcji. Oglądam już twój temat niemalże od początku, jednak nie byłam zarejestrowana na forum i nie mogłam skomentować. Twoje prace dają mi jakieś natchnienie, ale nie mam pojęcia jak to wykorzystać. Podziwiam Cię, z tego względu że na pewno poświęciłaś na uzyskanie takich efektów wiele pracy. edit: Chyba jestem jedną z niewielu które nie napisało ''o! jakie super!'', ''cóż za talent!'' , ''mhroczne i zajebiste!'' etc. Rozumiem, że twoje rysunki są piękne, ale żeby opisać to, co chce się na prawdę powiedzieć, no chyba że nie mają pojęcia co chcą napisać, w jednym zdaniu, a nawet w nierozwiniętym? Nie piszę, że to są 'ani mózgi' czy coś takiego, ale...Eh, nieważne, pewnie się domyślasz co mam namyśli Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez Nothing Significant Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 Och...Nie wiem co napisać... Masz talent, smykałkę do tego, ponieważ rozwijałaś to. Być może miałaś to od urodzenia (ktoś z twojej rodziny jest jakimś plastykiem czy coś?) a być może nie. Nie wiem tego, ale tak czy tak te rysunki są radością dla oka. Posiadasz też własny styl i nie kopiujesz jak inni, za to masz plusa. Tworzysz przy muzyce (pewnie metal)? A czy będziesz chodziła lub chodzisz do szkoły plastycznej? Proszę cię o jedno, nie, nie o requesta, proszę cię, nie zmarnuj tych umiejętności, szczególnie gdy w tak młodym wieku jak twój, ogarnęłaś to do perfekcji. Oglądam już twój temat niemalże od początku, jednak nie byłam zarejestrowana na forum i nie mogłam skomentować. Twoje prace dają mi jakieś natchnienie, ale nie mam pojęcia jak to wykorzystać. Podziwiam Cię, z tego względu że na pewno poświęciłaś na uzyskanie takich efektów wiele pracy. edit: Chyba jestem jedną z niewielu które nie napisało ''o! jakie super!'', ''cóż za talent!'' , ''mhroczne i zajebiste!'' etc. Rozumiem, że twoje rysunki są piękne, ale żeby opisać to, co chce się na prawdę powiedzieć, no chyba że nie mają pojęcia co chcą napisać, w jednym zdaniu, a nawet w nierozwiniętym? Nie piszę, że to są 'ani mózgi' czy coś takiego, ale...Eh, nieważne, pewnie się domyślasz co mam namyśli Bardzo Tobie dziękuję za tak rozbudowany komentarz ^.^ Taak mam wujka c: ale on woli malować.. ja zdecydowanie wolę rysować c: Tak tworzę przy muzyce. Ale mimo iż kocham metal to rysuję do muzyki filmowej ponieważ ona daje natchnienie i gdy jej słuchasz masz w głowie pełno wizji :3 Chodzę do szkoły plastycznej ^^ po wakacjach zacznie się drugi rok c: Jeszcze raz dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 A co tam ^^ wstawię trochę moich artów z wilkami i innymi psowatymi. A tutaj coś jeleniowatego xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Co, odpoczynek od kucyków? Dobrze, bo i inne istoty także wychodzą ci nadzwyczajnie. Twoja kreska jest świetna, chyba wspominałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Co, odpoczynek od kucyków? Dobrze, bo i inne istoty także wychodzą ci nadzwyczajnie. Twoja kreska jest świetna, chyba wspominałem. Od dawna rysowałam wilki ^^ to była jakby przerwa od wilków :3 Teraz staram się rysować po równo ^^ i kucyki i psowate. Dziękuję bardzo c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tearise Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) O, chodzisz do szkoły plastycznej? :> Można wiedzieć gdzie? Bo sama mam zamiar się kiedyś może do takowej wybrać. Co do rysunków - znakomite. Na psowatych to ja się nie znam, ale wydają się być w porządku. To jakieś odrębne rasy czy to zwykłe wilki? :> Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Tearise Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 O, chodzisz do szkoły plastycznej? :> Można wiedzieć gdzie? Bo sama mam zamiar się kiedyś może do takowej wybrać. Co do rysunków - znakomite. Na psowatych to ja się nie znam, ale wydają się być w porządku. To jakieś odrębne rasy czy to zwykłe wilki? :> To tacy jakby kuzyni wilków ^^ Troch inna rasa c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) A tutaj Moja OC. Edytowano Lipiec 10, 2013 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 O, chodzisz do szkoły plastycznej? :> Można wiedzieć gdzie? Bo sama mam zamiar się kiedyś może do takowej wybrać. Co do rysunków - znakomite. Na psowatych to ja się nie znam, ale wydają się być w porządku. To jakieś odrębne rasy czy to zwykłe wilki? :> A i ten c: chodzę do plastyka w Opolu ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 (edytowany) się na dA wy[powiedzialem.(jak najbardzije pozytywnie_) Edytowano Lipiec 12, 2013 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Fajny masz styl, lubię długonogie kuce, do tego te linie :3 Widze że przede mną jeszcze sporo do nauki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Twoje rysunki są zaj....te, mają ten klimat, co podoba mi się w nich. Oby tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Znów wilk c: Będę wstawiała tu wszystkie rysunki c: i kuce i wilki. Jeśli mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 To pójdźmy na komprosmis! Stwórz patykowilka! A prace są poprostu cudne... Lubię patrzeć na czyste piękno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 To pójdźmy na komprosmis! Stwórz patykowilka! A prace są poprostu cudne... Lubię patrzeć na czyste piękno Dziękuję ! c: Nee patykowilki są za trudne :B Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Znów moja OC tym rzem w sukni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Sama robisz tła? A, właśnie... Jak nauczyłaś się gimpa? (Bo rozumiem że na nim tworzysz) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 @_@ Epickie Dziękuję ^^ Sama robisz tła? A, właśnie... Jak nauczyłaś się gimpa? (Bo rozumiem że na nim tworzysz) Tło to teksturka, Stary papier + trochę przeróbek aby nie było jednolicie c: Pracuję w nim już 3 lata więc zdążyłam go ogarnąć : D ale teraz nie potrafię przerzucić się na Ps'a :B Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się