Daniel_ Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Są ludzie którzy tworzą dobrze ale nie wykorzystują pełnego potencjału swojego talentu i są ludzie którzy osiągnęli coś co dla zwykłego zjadacza chleba jak ja nazywa się po prostu mistrzostwem. Ty jesteś w tej drugiej grupie, nie mogę wyjść z podziwu dla twoich prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 O boże... Trzynaście lat i taki talent. Czemu to zawsze ja jestem największym beztalenciem w roczniku? Twoje prace są super! Są takie... mroczne i dopracowane. Widać, że włożyłaś w to dużo pracy, a jednocześnie odnoszę wrażenie, że wykonanie tego nie było dla Ciebie wyzwaniem (możliwe, że to nie tylko wrażenie:rwink:). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 O boże... Trzynaście lat i taki talent. Czemu to zawsze ja jestem największym beztalenciem w roczniku? Twoje prace są super! Są takie... mroczne i dopracowane. Widać, że włożyłaś w to dużo pracy, a jednocześnie odnoszę wrażenie, że wykonanie tego nie było dla Ciebie wyzwaniem (możliwe, że to nie tylko wrażenie:rwink:). bardzo ci dziękuję <3 takie pełne komentarze bardzo miło się czyta jak i na nie odpowiada ! wcale nie uważam byś była beztalenciem dziękuję jeszcze raz ^.^ i coś ołówkowego c: wiem że znajduje się w digi no ale nie będę zakładała osobnego tematu : o Są ludzie którzy tworzą dobrze ale nie wykorzystują pełnego potencjału swojego talentu i są ludzie którzy osiągnęli coś co dla zwykłego zjadacza chleba jak ja nazywa się po prostu mistrzostwem. Ty jesteś w tej drugiej grupie, nie mogę wyjść z podziwu dla twoich prac. na prawdę bardzo dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Mózg mi wypłynął przez mistrzostwo tych prac. Wisisz mi za nowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Mózg mi wypłynął przez mistrzostwo tych prac. Wisisz mi za nowy jakże mi miło Lubie wypadać ludziom muzgi *U* mogę zjeść stary ? a na nowy mnie nie stać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Dobra tylko czekaj przeskanuje dane Co do nowego.... Aj tam i tak mi się nie przydawał stary zainstaluje sobie dysk twardy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Dobra tylko czekaj przeskanuje dane Co do nowego.... Aj tam i tak mi się nie przydawał stary zainstaluje sobie dysk twardy najlepsze rozwiązanie gdybym miała dysk twardy nie musiała bym chodzić do szkoły ._. wystarczyło by se wszystko na niego wgrać .. to by było takie zUE i fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Jak opracuje takie coś to ci powiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Ależ to jest epickie ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Kolejny rysek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Ato Diabeł Mi posta usunął.. Pentagraaam... A KYSZ! A KYSZ! APAGE! †! †! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Aa! Już to widziałem na DA wcześniej Super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Ato Diabeł Mi posta usunął.. Pentagraaam... A KYSZ! A KYSZ! APAGE! †! †! oj Pentagram ma wiele znaczeń xD moja ma bo Czarna Magia ale Satanistą nie jest >-> a poza tym to nawet gdy mówi się o pentagramie jako o znaku szatana to raczej nigdy nie jest to pentagram bez koła. nie mogę też o mojej postaci powiedzieć jako o Ateiście mimo że ja jestem Ateistką bo w jej świecie jest przeciez magia , mogę tylko powiedzieć że nie trzyma żadnej strony , nie lubi być nikomu podwładna ani oddawac komuś czci , zdecydowanie woli gdy ktoś jej oddaje cześć co niestety się nie dzieje. A ty jesteś strasznie zabawna gdy używasz słów których nie znam xD Aa! Już to widziałem na DA wcześniej Super! dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Przez cb tracę nadzieje w moje umiejętności ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 oj Pentagram ma wiele znaczeń xD moja ma bo Czarna Magia Czarna Magia! W ogóle magia! Argh! to diabelstwo! diabelstwo! :9QuUw: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Czarna Magia! W ogóle magia! Argh! to diabelstwo! diabelstwo! :9QuUw: diabelstwo to twój sposób pisania do mnie O_O ta psychiczność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ta Pinkie mnie przeraziła ale co do reszty są świetna też tak chcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Jej oczy jak zawsze są bardzo ładne. Tylko ta krew na ustach, skąd ona? Zjadła kogoś? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 diabelstwo to twój sposób pisania do mnie O_O ta psychiczność Bo ja mam wielką niepohamowaną nadwrażliwość na diabelstwo wszelkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Jej oczy jak zawsze są bardzo ładne. Tylko ta krew na ustach, skąd ona? Zjadła kogoś? xD dzięki <3 Nie ... wypiła krew Ta Pinkie mnie przeraziła ale co do reszty są świetna też tak chcę. dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 To ... to ... to jest takie ... twórcze! ;_; Ja tak nie umiem... idę po kakałko ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Pentagram jest sweet Twój ocek- HARDCORE Te okularki kojarzą mi się z Ozzym Osbournem (często takie nosi) A tak w ogóle 4 litry benzyny i na stos Suuper! Edit: @Raindrops Dasz trochę kakałka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Pentagram jest sweet Twój ocek- HARDCORE Te okularki kojarzą mi się z Ozzym Osbournem (często takie nosi) A tak w ogóle 4 litry benzyny i na stos Suuper! Edit: @Raindrops Dasz trochę kakałka? dzięki dzięki aha xD o nje nje To ... to ... to jest takie ... twórcze! ;_; Ja tak nie umiem... idę po kakałko ;_; dziękuję <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 ZUOOOOO! xD Świetnie wyszło, jak zawsze Hmm, strasznie mnie ciekawi jak wyglądałoby coś takiego słodkiego aż do porzygu tęczą w twoim wykonaniu xD Ciekawie by to wyglądało przy tych artach, hah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Idę się zakopać w moim ogródku wraz z moim dobytkiem ;_; za ładnie ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się