KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - Przyjemnie... to kiedy idziemy w dalszą drogę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - Jak tylko złożymy namioty i zjemy śniadanie - powiedziała Twilight, i ruszyła składać namiot. Znaczy próbować, bo ze składaniem niewiele miało wspólnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Ruszyłem na pomoc Twilight. - Pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - A potrafisz? Bo widzisz... W niektórych sytuacjach dobra wola nie wystarcza... Umiejętności też się czasem przydają, okazuje się... - Twilight ze znużeniem pokręciła głową i wyplątała się z linek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Umiem to zrobić, mamo... znaczy Twilight - powiedziałem po czym poszedłem rozłożyć namiot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Twilight uśmiechnęła się i odeszła. Fluttershy tymczasem podeszła do źrebaka chwilę po tym, kiedy skończył składać namiot. - Umm... Nie przeszkadzam ci? - zapytała. Czarne kociątko uczepiło się jej nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Nigdy mi nie przeszkadzasz, Fluttershy. O co chodzi? - spytałem się z ciekawością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - W końcu to ty pierwszy ją znalazłeś. To ona. Ponieważ jeszcze przez jakiś czas będzie nam towarzyszyć... Nie mogę jej w końcu zostawić samej. Jest jeszcze mała, i została porzucona... Tobie zostawiam nadanie jej imienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Może... Shila? Tak się nazywała moja cocia, zanim odeszła do zaświatów - powiedziałem. Ciągle mnie zastanawiało czemu mój tata Sombra tak nie nawidził kucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 - Ładnie. Po szorstkim spotkaniu powinniście zacieśnić więzi. I ona i ty potrzebujecie przyjaciela. - Zakończyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 - Na zaprzyjaźnienie się mamy dużo czasu... A co? Chce być moim przyjacielem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 - Boi się. Jej rodzice nie żyją. - Zbliżyła się do Fiury'ego. - Zwierzęta bardzo się przywiązują. Pomóż jej, a ona kiedyś pomoże tobie. - Wyszeptała pegazica, po czym mrugnęła porozumiewawczo i oderwała panterę od swojej sierści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Podszedłem do pantery i zacząłem ją głaskać. - Nie bój się, jak tutaj jestem to nic ci się nie stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Kot marszczył nos, próbując wyglądać groźniej. Nie cofnęła się jednak i nie ruszyła za Fluttershy. Po chwili była spokojniejsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Spokojnie Shila, ja cie nie skrzywdzę. Nie zostawię cie. Co ty na to byśmy zostali przyjaciółmi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Pantera usiadła i wpatrywała się hipnotyzującymi ślepiami w Fiury'ego. Czekała. Ale na co mogła czekać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Przytulam panterę. - Wiedz kiedy ja tu jestem, to jesteś bezpieczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Dobrze. Fiury, tam masz kanapkę z jagodami. Jak tylko zjesz, ruszamy. - Powiedziała Applejack. Jej organizacja była niesamowita. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Podszedłem po kanapkę i zacząłem ją jeść. - Kiedy wyjdziemy z tego lasu? - pytam się pomiędzy gryzami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Pewnie jeszcze dzisiaj. - Odparła Applejack. W tle widać było Pinkie Pie, z typowym dla siebie entuzjazmem poruszającą się skokami naprzód. - Hej, Fiury! - Krzyknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Spojrzałem się w jej kierunku. - O co chodzi Pinkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Chciałam powiedzieć ci tylko "cześć"! - Odkrzyknęła i powróciła do poprzedniego zajęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Tobie też cześć - powiedziałem, po czym ja też powróciłem do poprzedniego zajęcia... czyli jedzenia kanapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Wszyscy byli spakowani i gotowi do drogi. Applejack jadła kanapkę, Twilight studiowała mapę, Rarity przeglądała się w lusterku, Fluttershy zbierała owoce, a Rainbow Dash leżała na trawie, żując źdźbło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Podchodzę do Twilight. - Można wiedzieć co czytasz? Przepraszam za nachalność, ale mnie to ciekawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts