Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Do kryjówki Fiury nie wziął ze sobą nic, ale w komnacie było dużo potrzebnych rzeczy: ciepłe ubrania, plecak i kilka drobiazgów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Biorę potrzebne rzeczy i udaje się do Matki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Gotowy? Wspaniale. Stań tutaj... - wskazała miejsce. Jej róg zaświecił turkusowym światłem, a przez ciało źrebaka przebiegł dreszcz. Mrugnął, a po otworzeniu oczu nie znajdował się już w sali tronowej, a w lesie. Tylko gdzie Shila? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - SHILA! GDZIE JESTEŚ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Przez ułamek sekundy pojawił się błysk i niewielki drapieżnik z gniewnym pomrukiem wylądował tuż obok Fiury'ego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Głaszcze panterę mówiąc - To idziemy szukać jakiegoś skupiska kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Pantera powoli ruszyła za towarzyszem. Fiury nigdy nie był w tej części lasu. Usłyszał szelest liści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Gotuję się na walkę. - WYŁAŚ JEŚLI SIĘ ODWAŻYSZ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Jasne, jasne. Żarty sobie robisz? W chowanego się bawisz? Gościu my cię wszędzie szukałyśmy! - krzyknęła Rainbow Dash wychylając się z zarośli i lądując tuż obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Westchnąłem ciężko. - Ci co splądrowali farmę już raczej niczego nie splądrują. Już prawie mieli mnie na polanie, ale wielka niedźwiedzica ich dopadła, dobrze że byłem schowany. Resztę czasu wasz szukałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Polana? Jaka polana? Jest jedna polana niedaleko obozu... Dziwne. Nie zauważyłam żadnych resztek podmieńców... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Bo początkowo wiałem jak poparzony? Zresztą nie ważne, idziemy do reszty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 (edytowany) - Jasne, już idziemy... Hej, gdzie jest Meekness? - zapytała z błyskiem podejrzliwości w oku. Edytowano Maj 12, 2013 przez Nocturnal Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Rozdzielono nas. Znając ją pewnie jest już w bezpiecznym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Kręcisz coś. Znając ją? Co to za odpowiedź, hę? Dobra, mniejsza. Zaprowadzę was do obozu, a potem zaczniemy jej szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Dobry pomysł - powiedziałem po czym poszedłem za nią do obozu. Co mam jej powiedzieć? "Hej Rainbow, jestem księciem podmieńców" Na pewno by mnie przyjaciółki zrównały by mnie z ziemią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Przez cały czas Rainbow Dash odwracała się i dziwnie spoglądała na Fiury'ego. Gdy dotarli do obozu, siedziała w nim tylko Rarity. - Fiury, jesteś cały! Wspaniale! A gdzie twoja przyjaciółka? - zapytała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Właśnie nie wiem. Mam nadzieje że jest bezpieczna, musimy jej poszukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Rainbow Dash omiotła go wzrokiem. - Przed chwilą twierdziłeś, że pewnie jest bezpieczna. - To ja może pójdę po resztę... - powiedziała Rarity i ruszyła do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Nie powiesz reszcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Czego mam nie mówić reszcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Usiadam na najbliższym pieńku i opowiadam jej wszystko co mnie spotkało i o tym kim naprawdę jestem, księciem podmieńców. Po opowiedzeniu mówię. - Zapewne mnie teraz znienawidzisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Rarity i Rainbow Dash przez chwilę nic nie mówiły. Po tej chwili spojrzały się na siebie i znów na Fiury'ego. - A to... Nie mieszkałeś przypadkiem w Equestrii? - zapytała Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 - Musiała mnie ukryć, żeby Celestia mnie nie znalazła. Bała się o mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 - Mhm. A co robisz tutaj w takim razie? - zapytała Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts