KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 - "Mama" mnie tutaj przysłała. A po co to nie wiem, powiedziała że sam się dowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 - Wiesz, mój drogi... - zaczęła Rarity - Wydaje mi się że rozumiem twoją sytuację... Ale co zrobisz, jeśli twoja matka będzie chciała abyś zrobił coś przeciwko Equestrii? Nie zrozum mnie źle, ale... -... Ale niedawno same walczyłyśmy z podmieńcami i wiemy czego chcą - dokończyła Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 - Ja jestem za pokojem i współistnieniu podmieńców i kucyków. Chrysalis za atak na equestrie została obalona. Poza tym jak się ich bliżej pozna to są nawet sympatyczni, tylko za bardzo rozumiejæ "byle skutecznie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 - Zostańcie tutaj. Ja polecę po resztę - powiedziała Rainbow. Chwilę później znikła w zaroślach. Rarity wydawała się być blada. - Fiury, skarbie... Powiedz mi, proszę. Jesteś podmieńcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Westchnąłem. - Konkretniej synem Króla Sombry i Królowej podmieńców Mirage. Więc w połowie. Muszę reszcie powiedzieć prawdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 - Umiesz się przemieniać? - zapytała Rainbow Dash. - O, zrób mnie! Proszę, no! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 - Widziałyście już moje zmiennokształtne moce pierwszej nocy wycieczki, ale dobra - powiedziałem po czym zmieniłem się w Rainbow dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 16, 2013 Autor Share Napisano Maj 16, 2013 - uu. Super. Nigdy więcej tego nie rób! - powiedziała błękitna pegazica. Wtedy na polanę wkroczyła Twilight i Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 - Siemanko - powiedziałem wracając do mojej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 16, 2013 Autor Share Napisano Maj 16, 2013 - Fiury! Jak dobrze że jesteś! - Krzyknęła Fluttershy. Twilight się uśmiechnęła. - Gdzie jest Meekness? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Czas na reakcje. - U mojej "mamy", królowej podmieńców Mirage. Ja jestem pół-podmieńcem, synem Sombry i Mirage. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 16, 2013 Autor Share Napisano Maj 16, 2013 Twilight i Fluttershy zaniemówiły. - Umm... - odezwała się Fluttershy ledwo słyszalniec- czyli... możemy wracać do Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 - To już wasza decyzja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 (edytowany) - Ja... Fiury, to nie jest moja zła wola, uwierz mi. I nie odwracam się od ciebie dlatego, że jesteś podmieńcem. Naprawdę. Ale skoro twoja mama ma jaki plan, a ty misję, wolałabym żebyś nie mieszkał w samym Ponyville - mruknęła Twilight Sparkle. Edytowano Maj 17, 2013 przez Nocturnal Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Siedziałem cicho. Usiadłem na zadzie i zacząłem płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 Fioletowa klacz westchnęła. Podeszła do Fiury'ego i przytuliła go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 - Nawet nie wiem czy ona mówi prawdę. Że jest moją mamą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 - Ja też nie wiem. Musisz być po prostu ostrożny. Dobrze, zamieszkasz w Ponyville. Ale proszę, uważaj na siebie... I na innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 - Będę ostrożny. Ale u kogo zamieszkam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 - U mnie. Zamieszkasz u mnie. Ufam tobie, ale nie twojej matce, jeśli nią jest. Nie wiem co zrobić z Meekness... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 - Nie wiem czemu, ale czuję że jest tam bezpieczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 - W takim razie... Poczekamy na tok wydarzeń. Dziewczyny, musimy mieć elementy harmonii na oku. Cały czas. I być w gotowości do ewentualnego ataku - powiedziała Twilight. - Jasne - odpowiedziała Rainbow. Fluttershy i rarity kiwnęły głowami i wtedy na polanę weszły Applejack i Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 - Więc ustalone. Cześć Pinkie, cześć Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 - Hej... Co...? - chciała zapytać Applejack, ale Twiligt jej przerwała. - Opowiem Ci w drodze. Wracamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Wracam z nimi do Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts