Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - To co, o 16 zbieramy się pod moim domem, tak? - zapytała Applejack. - Spakujmy się porządnie. Nie wiem, ile będziemy poza domem. Ach, Rarity. Ty wiesz, o co mi chodzi. - Spojrzała na jednorożca wymownie. Rarity napuszyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Na pewno chcecie iść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Tak, złociutki. Tu chodzi o Equestrię. Podmieńce wróciły, jak wynika z twojej relacji. A to... - Wróży kłopoty - dokończyła dramatycznym tonem Fluttershy za Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - A potem? Prócz mamy nie miałem nikogo, teraz nie mam nikogo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - A potem pomyślimy. Masz nas w końcu, co nie? - odezwała się Pinkie Pie. Rainbow Dash pokiwała głową. - Dobrze dziewczyny - powiedziała Twilight. - I... Chłopaki - dodała. - Musimy się zbierać. Elementy wezmę ze sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Ele... co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Elementy Harmonii. Tak na wszelki wypadek - wyjaśniła Twilight Sparkle. Pinkie niemalże wyfrunęła z domu, wlokąc za sobą Fiury'ego. Pozostałe uczestniczki spotkania pożegnały się i odeszły do swoich domów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Co tam będziecie robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Zależy od sytuacji, oczywiście. Pewnie tylko sprawdzimy ewentualne ślady. I wyciągniemy wnioski. I zameldujemy Celestii. - odpowiedziała Pinkie, po czym z hukiem otwarła drzwi i pognała do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Bo szczerze wolałbym się tam nie pokazywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Ojej... No i co teraz? Ale spójrz na to z innej strony: Pokonasz lęki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Wiem. Ale niektórzy mnie tam nie za bardzo lubią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Błaaagam - Pinkie Pie przewróciła oczami. - Boisz się będąc z nami? Kilka podmieńców nie jest realnym niebezpieczeństwem. Teraz, szybka decyzja. Zaprowadzisz nas? Od tego zależy los Equestrii! - Wbiła w źrebaka spojrzenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Westchnąłem ciężko. - Dooobra, zaprowadzę was tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Dzielny chłopak. Chodźmy więc! - Klacz wytargała plecak i błyskawicznie zapakowała jedzenie, po czym założyła go na plecy. Wybiegła z domu i poczekała, aż Fiury zrobi to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Pakuje potrzebne rzeczy do plecaka, bandaże, trochę wody i inne. Następnie podchodzę do Pinkie. - Gotowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Towarzyszka zamknęła drzwi na klucz. - poczekaj chwilkę, dobrze? - Nie poczekała na odpowiedź. Pobiegła do domku obok, powierzyć sąsiadce klucze. Wybiegła i ruszyła w kierunku farmy rodziny Apple. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Podbiegam do niej by pójść koło niej. - Wiecie że to długa droga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie bój się. Jak będziesz zmęczony, Rainbow Dash cię poniesie! Naprawdę, nie ma się czego bać! - jej głos ociekał entuzjazmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Dobrze. Wiem że przy was jestem bezpieczny, ale nie wiem co będzie potem... co ze sobą poczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Ten problem już nie istnieje. Zostaniesz tutaj. O, spójrz. Rainbow i Applejack już są! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Jak nie istnieje? - spytałem się nie pewnie. - Czy ja o czymś nie wiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Bo widzisz... Wspominałeś, że pomagałeś mamie jako masażysta. W Ponyville też byś się przydał. A mieszkanie... Będziesz mieszkał tam, gdzie chcesz. U którejś z nas. Wystarczy wybrać. Zrobisz jak zechcesz. - Uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Na pewno pozwolicie mi tutaj zostać? - spytałem się już weselszym tonem. Znają mnie od niemal dnia, już mogę u którejś zamieszkać, trochę to podejrzane, ale co mam innego do roboty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Pewnie. Po wszystkim musisz poznać siostrę Applejack. Mała Applebloom jest urocza. Poza tym, co miałybyśmy z tobą zrobić? - zapytała, po czym skupiła się na przyjaciółkach. - Hej, Applejack! Hej, Dashie! - krzyknęła radośnie, jak zwykle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts