Cuddly Doggy Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Tak! Mamy już poprawną odpowiedź. Racja RD pisze powieść o najszybszym pegazie, który zostaje kapitanem Wonderbolts! Następne pytanie: Na początku którego odcinku Rainbow dash przelatuje sobie nad Ponyville podrzucając monety? Link do komentarza
Null Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) W Sleepless in Ponyville RD przelatuje nad ponyville podrzucając monety. Edytowano Maj 26, 2013 przez Yarpen Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 w odcinku Sleepless in Ponyville Link do komentarza
Kalejdoskop33 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 prościzna : Sleeples in Ponyville Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 w odc. call of the cutie, czyli znaczkowa liga, kiedy mówi do applebloom po co ma czekać na coś,(dostanie znaczka) skoro może to przyśpieszyć Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Wyjście Smoka - barwy wojenne robione z tęczy... nie do końca kamuflaż, ale wpisuję dla porządku. Tak samo przebranie za Shadowbolts w "Luna Odmieniona". Samotna Imprezka - kamuflażem był zegarek na kopycie Kamuflowała swoje zamiary Czytaj i Płacz - czarny kombinezon Poszukiwacze Smoków: 2 razy (mundur + przebranie za smoka) Spike do Usług - od biedy można uznać, że jej ryczenie miało kamuflaż, że nie jest patykowilkiem xD Link do komentarza
Aretra Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Ok, Spidi łap medal uznania, teraz kolejne pytanie quizowe, tym razem łatwe(nie mam mózgu do zadawania trudnych pytań) No więc.. w jakich odcinkach RD wkłada <epicką> zbroję? Kto teraz dostanie elitarny medalik? Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Oczywiście Crystal Empire part 1 & 2 Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Cristal Empire 2 Link do komentarza
Wika23032002 Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 zgadzam się z wyższymi odpowiedziami nie ma innych odpowiedzi niż Crystal Empire 2 ! Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Crystal Empire 2 Link do komentarza
MisterGonzo Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Crystal Empire Part II W części pierwszej zbroja nie pojawia się. Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Pojawia. Rainbow zakłada ją śpiewając piosenkę. Link do komentarza
MisterGonzo Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Sprawdziłem i zwracam honor. Odpowiadałem z pamięci, zupełnie zapomniałem o tym, że zakłada ją podczas piosenki. Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Faktycznie w części 1 też jest, wiedziałam, że w piosence też wkłada zbroję, ale myślałam, że ta piosenka jest w części 2. Link do komentarza
Aretra Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) Właściwie, to wszystkie odpowiedzi dobre, ale nikt nie wpadł że RD założyła swoją zbroję też w [PL] Wigilia Serdeczności, podczas przedstawienia. Spidi w nagrodę(że odpowiedziałeś pierwszy).. dostajesz 0,5 punkt, super, co nie? Odpowiedź była dobra, ale to co wspomniałam wyżej. Dolicz sobie do reszty, ciekawe ile już ich masz.. A teraz pytanie quizowe: W jakich odcinkach RD płacze(oprócz śmiania się ze śmiechu) No, kto będzie pierwszy? Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Aretra Dashu Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) w odcinkach: sposób na zaklęcie (płacze gdy twilight mówi do tłumu) konkurs pupili (płacze zanim przyjdzie żółw, by uwolnić jej skrzydło) super szybki wyciskacz soku 6000 (gdy applejack beczką wytrąca jej sok i gdy dla niej braknie soku) kucykowe dyscypliny (gdy opowiada, jak dowiedziała się, że igrzyska nie odbywają się w Cloudsdale) można powiedzieć, że płakała też przy ponaddźwiękowym bum (ponaddźwiękowe bum i z kronik znaczkowej ligi) Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Warto też wspomnieć o tytule odcinka "Read and Weep", Sekretach Ponyville, gdzie zawodzi płaczliwie (pewnie za sekundkę by się rozkręciła). Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 W odcinku ,,Super wyciskacz soku 6000" i ,,Konkurs Pupili" Link do komentarza
Recommended Posts