Kocia Wiedźma Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Dawno, dawno temu Xena szukała fajnego imienia dla postaci. Znalazła, ale przy okazji zapamiętała jedno z nich- Xena. Kiedy potrzebowałam nicku przypomniałam sobie, że podobało mi się. Nyan wzięło się z tego, że jestem pół kotem :3 Link do komentarza
Ternos23 Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Hmm...jak się zastanowię to miałem dużo nicków. Pierwszym był Tomire23 (połączyłem "to miłe" z moim imieniem)następnie Tomestos lub Tomestos23 (domyślacie się sami XD) A teraz mam Ternos23...No raz miałem jeszcze tylko strzelec23,ale to jedyny nick który nie zaczynał się na T Link do komentarza
Omega Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Mój nick nie ma żadnej ciekawej historii. Moje szkolne przezwisko to Many Na nick Mani wpadłem kiedy towarzyszyłem mojej dziewczynie w drodze do manikiurzystki. Odjąłem -kiurzystki i wyszedł Mani XD Link do komentarza
Zucharski Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Miałem mieć nick "M-ski" ("M" od Michał, "-ski" to końcówka typowego polskiego nazwiska), ale ostatecznie "M" zastąpiłem "Em" (żeby był bardziej pokręcony) i jest "EmSki". Link do komentarza
Yuna Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Pierwsza i ostatnia sylaba mojego imienia + zangliszczyłam "J" Link do komentarza
delet this Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Loca- szalony/a Loba- Wilk Link do komentarza
MewTwo Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Mój pierwszy nick to był Anaid. Wyszedł od postaci z LoLa którą bardzo lubiłem grać.Teraz już w tej grze mnie nie ma. A MewTwo(czyt.MjuTu) to już inna historia. Dawno,dawno temu....chwila. OK. Po prostu znowu obejrzałem Pokemony i przypomniało mi się dzieciństwo. Szczególnie przez czołówkę. Link do komentarza
Lupus Smoth Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Lupus - wilk z łaciny Smoth - 4 runy celtyckie pisane w alfabecie łacińskim Link do komentarza
Recommended Posts