Nightmare Napisano Grudzień 13, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2013 2 PFUDOR to taniec Fluffle puff na tęczy i skrót od Pink Fluffy Unicorns Dancing On Rainbows A leci to tak + wersja dla wytrwałych Pora na pytania 1 pomogłem? 2 Z pomocą Slediego i Cydru każda zebra otrzymała Huga może być? 3 Lubi pani czytać? 4 chcesz ciastko? 5 lubisz kanapki z serem? 1. Tlochę... 2. Tak! 3. Duzoooooooo... 4. Ne tseba, Pok pichci. 5. Ne baldzo *Podchodzi do małej Chrysi mała żółta klacz jednorożeć* Hejo Krysiu, mam kilka pytań: 1.Chciałabyś być dorosła? 2. lubisz pierogi? 3.Jaki lubisz najbardziej napój? 4.Jakie byś chciała zwierzątko? 5.Czy masz już jakieś? 6.Lepiej być dzidzią czy dorosłom? 7.O której chodzisz spać? 8.Jaki lubisz typ muzyki? 9.Jaki lubisz kolorek? 10.Czy wolisz żebym cię nazywała Chrysalis czy Krysia? 11.Czy chcesz być czarna czy jakaś inna? (w czarnym ci ładniej C:) 12.Chcesz mieć dzieci jak dorośniesz? (mam naadzieje że nie :O) 13. Czy chciałabyś w sobie coś zmienić? 14.ile masz lat? 15.Jakie lubisz najbardziej słodyce? <słodyce specjalnie napisane> 16.Chciałabyś mieć mały przytulny domek czy zamek? (taki jaki masz) 17.Jak jesteś mała to kto się zajmuje wojskiem? 18.Czy chciałabyś być mała czy duża? Na dziś to tyle... Duzo ;_; 1. Ne! 2. Z twalozkiem! 3. Hmm... Socek! 4. Ne tseba. 5. Mam Pok, on jest w polowie kucykiem, a w polowie nipfhfh! Ciiiiiii! 6. Maluskiem. Tacę ciastecek czekoladowych! Pok, ruszaj się! 7. Hmmm... Kiedy zechce 8. Rapig pony is best pony... Cy jakoś tak. 9. Zieloni! 10. Chlys. 11. Mas coś do calnego? >:( 12. Neeeeee... 13. Neeee 14. Jak to mówiła Pok... Dzewcyny się o wiek nie pyta 15. Ciacha! 16. Mój palacyk jest za fajny by z niego wychodzić. Jak Pok zapomniała znieść stalej masyny do śniegu na dół, zjezdzałam na sankach po schodach! 17. Dowódcy, a kto inny? 18. Mała Uszanowanko. 1. Jak tam zdrówko? 2. Umiesz śpiewać barytonem? 3. Czy jeżeli spróbujesz wyssać miłość z istoty nie zdolnej do miłości (taki Pan Mietek z pod monopolowego) to wybuchniesz? 4. Dasz mi swoje zdjęcie w skarpetkach? 5. Jakim cudem mimo posiadania tylu dzieci jesteś wciąż tak szczupła? 6. Jesteś ewolucją osy? 1. Dobze 2. Cio to? :| 3. Jak to mówi Pok... Wut? 4. Pok mi zabrała aparat... 5. Nie mam dzieci. 6. Ne! Jak to mówi Pok... Niech cię psesladują netoperze! Fajne pytania, trochę duzo, ale ok. Pok, gdzie te ciastka?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Mam takie dziwne pytanie 1 mógłbym użyczyć jednego podmeńa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 A do cego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 1. Jadłaś dziś śniadanie? 2. Lubisz ciastka? 3. Lubisz Derpy? 4. Kogo lubisz najbardziej oprócz Nightmare? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 1. Tak. Mmm... Naleśniki! 2. Jak to mówi Pok... CIASTKA SĄ THE BEST! 3. Nie znam :( 4. Nijtmar to Pok, ale oplócz niej lubię tez takiego jednego zlebaka u Glyfów, co to niedawno przyjechal. Chrys, na małego gryfa się nie mówi źrebak, tylko gryfiątko. Gryfi... Jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Ma wrodzona ciekawość... Changelingi to dość ciekawa rasa, a mnie zastanawia kilka rzeczy... nie, nie będę go ciął skupie się na podmieńczej psychice, bo kucykowa jest prosta... I jak? Tak za 24 godziny byłby z powrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 To się jego zapytaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 ok A zebr było za mało i każdy changeling nie dostał swojego huga... Co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Hug! Hugać wszystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChrysalisLove Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Kłaniam się uniżenie i błagam o wysłuchanie Mam pytania następujące 1 . Czy masz zamiar wystąpić w nowym sezonie? 2. Co sądzisz o Celestii i Lunie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 1. Ne wiem... 2. Kuzyyyyyynki... ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 1 Skoro Celestia jest pani kuzynką to jej mama pani ciocią? 2 To znaczy że tajemnicza "ciotka Chrysalis" się znalazła? 3 sprowadziłem Fluffle i każdy Changeling dostał Huga może być? 4 Taco? 5 A może pani ma do mnie pytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 9, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2014 1. Chyba tak...2. Jaka tajemnicza ciocia?3.Yay! ^^4. Jajko?5. Co to taco? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 5 to jest to co je Fluffle puff 1 i jak? chce pani jedno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Taaaak! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 a więc... 1 smakowało? 2 bawiła się pani w berka z Discordem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 1. Mniam.... Trochę ostle, ale doble! 2. Kiedys... Dawno temu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Hug? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2014 Yay! ^^ Lube Hugi! (proszę na przyszłość nie pisać postów jednowyrazowych) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 heeeeeee 1 Czy ser wiele dla was znaczy? 2 tańczyła pani kiedyś z Fluffle? 3 chce pani pognębić, poznęcać się trochę na Sombrą? 4 dlaczego koszmar Equestrij to spełnienie waszych marzeń? 5 zaśpiewa pani trololo..? *Wygadał jednym ciągiem* 6 Widziała pani Fluffle w Changeii się zgubiła? (przepraszam za ew. błąd ale nie wiem czy pisze się Changeli Changeii czy Changeji. 7 Jak się to pisze?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 (edytowany) Kto cię tak podziurawił? Skąd twe imię? Edytowano Styczeń 20, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Spodziewałem się czegoś straszniejszego od królowej wysysających miłość wampirokucy. Ale kim ja jestem aby oceniać. 1. Macie nazwiska? 2. Jak wygląda wasze państwo? 3. Dasz rade zmienić się we mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Czy to prawda iż jeden z ostatnich oszustów, podający się za miłościwie nam panującego króla Sombre, przebywający aktualnie w kryształowym imperium jest podmieńcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2014 Autor Share Napisano Luty 11, 2014 heeeeeee 1 Czy ser wiele dla was znaczy? 2 tańczyła pani kiedyś z Fluffle? 3 chce pani pognębić, poznęcać się trochę na Sombrą? 4 dlaczego koszmar Equestrij to spełnienie waszych marzeń? 5 zaśpiewa pani trololo..? *Wygadał jednym ciągiem* 6 Widziała pani Fluffle w Changeii się zgubiła? (przepraszam za ew. błąd ale nie wiem czy pisze się Changeli Changeii czy Changeji. 7 Jak się to pisze?) 1. Nie dużo, lubię go jeść z sałatką! 2. Ne... 3. Moze potem... 4. Eeee? 5. Tlolololo? 6. Widziałam ją przy budce z lodami. 7. M: Changea; D: Changei Kto cię tak podziurawił? Skąd twe imię? 1. Od zawsze mam dziurki... 2. Podobno Chrysalis to po angolarosku poczwarka ;_; Spodziewałem się czegoś straszniejszego od królowej wysysających miłość wampirokucy. Ale kim ja jestem aby oceniać. 1. Macie nazwiska? 2. Jak wygląda wasze państwo? 3. Dasz rade zmienić się we mnie? Mephisto.png 1. Tak. 2. Zielono. 3. Może potem... Czy to prawda iż jeden z ostatnich oszustów, podający się za miłościwie nam panującego króla Sombre, przebywający aktualnie w kryształowym imperium jest podmieńcem? Nie słyszałam o tym... :kuph:witaj znalazłam cię siostro byłam podziurawionasiostro witaj siostro W nicku masz napisane, że jesteś siostrą Cryshalis. To jest zapytajka Chrysalis. Do tego post nie zawiera pytania. ~Nightmare Dodam, że ostatni cytat odwołuje się do postu spamera, który został usunięty. Tobie zostawiam decyzję, czy zostawisz to w swoim poście,. czy usuniesz ~Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 -1. Wyglądasz genialnie gdzie mogę kupić taki sweterek? 2. Jak Ci się podoba disco Sombra? 3. Czy widziałaś reszte tego komiksu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts